Average Rob volgt Remco Evenepoel in nieuwe docu

Karen Luiken-12 mei 2023 om 08:26

Dat Remco Evenepoel kan wielrennen, weten we natuurlijk allemaal. Maar wat speelt er toch allemaal in zijn hoofd om als hij op de fiets zit? Die vraag stelt Average Rob hem in een nieuwe documentaire van Streamz.

In de docu worden Remco en zijn team gevolgd richting de finishlijn van de Giro d’Italia. De opnames startten bij de voorbereiding, enkele weken voor de start van de Ronde van Italië, en zullen eindigen aan de finishlijn van de Giro in Rome. Average Rob duikt tijdens die reis in het hoofd van de wielrenner en onderzoekt wat het van een menselijk lichaam én geest vraagt om aan de wereldtop te staan en te blijven.

De documentaire bestaat uit drie afleveringen die vanaf deze zomer exclusief te zien zullen zijn bij Streamz.

'Berlin' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 06:59

Het zal voor veel fans geen verrassing zijn, maar het eerste seizoen van ‘Berlin’ was zodanig succesvol, dat Netflix heeft besloten een tweede seizoen te maken.

Net zoals in het eerste seizoen zal acteur Pedro Alonso ook in het tweede seizoen de hoofdrol spelen. Hij kruipt opnieuw in de huid an Berlin, een personage uit de Spaanse Netflix-hit ‘La Casa de Papel’, die samen met een aantal andere dieven zoveel mogelijk juwelen hoopt te kunnen stelen tijdens een roof.

De opnames voor het nieuwe seizoen gaan volgend jaar van start. Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

Netflix verrast fans 'Bridgerton' met nieuwe beelden

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:18

Twee jaar. Dat is hoe lang fans al wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’. Ze hebben flink wat geduld moeten hebben en om hen daarvoor rijkelijk te belonen, deelt Netflix nu gloednieuwe beelden van een scène tussen de personages die de hoofdrol spelen in het derde seizoen.

In het nieuwe seizoen staat het liefdesverhaal tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) centraal. Iedereen weet inmiddels dat Penelope ook Lady Whistledown is, en ze wil een man vinden die haar ook in die rol accepteert. Ze doet verschillende pogingen op de vrijgezelle markt, maar komt uiteindelijk toch weer uit bij haar grote liefde Colin, die terug is gekomen van een grote reis.

Het derde seizoen wordt in twee delen van ieder van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel verschijnt op 16 mei, het tweede deel een maandje later op 13 juni.

Ontdek meer