'De Mol'-kandidate Samina verliest haar man (44)

Dieter Blarinckx-09 mei 2023 om 20:45

Droevig nieuws uit de Vlaamse showbizz, want 'De Mol'-deelneemster Samina verloor afgelopen maandag plots haar man. Hij werd 44 jaar oud.

Twee jaar geleden leerde Vlaanderen via ‘De Mol’ de goedlachse en Limburgse Samina Carremans kennen. De 44-jarige ex-kandidate is lerares Spaans en geeft ook flamencodanslessen.

Maar helaas werd er zopas droevig nieuws bekendgemaakt want haar man, Jan Corthouts, overleed afgelopen maandag 8 mei. Hij werd amper 44 jaar oud.

Een precieze doodsoorzaak werd voorlopig nog niet meegedeeld.

We wensen Samina en de nabestaanden natuurlijk heel veel sterkte toe.

'Big Brother'-ster Glenn onthult plannen voor aanzoek

Karen Luiken-26 maart 2024 om 14:44

De prijzenpot van ‘Big Brother’ ziet er veelbelovend uit en de bewoner die dit geldbedrag mee naar huis mag nemen, kan mooie plannen maken. Maar wat zijn die plannen eigenlijk? In onderstaande sneak preview bespreken de kandidaten wat zij met het geld zouden doen als ze het winnen. Voor Glenn staat zijn plan al vast: als hij wint, vraagt hij zijn vriendin tijdens de finale ten huwelijk.

'Big Brother' zorgt voor een plotwending

Karen Luiken-25 maart 2024 om 13:21

De bewoners van ‘Big Brother’ hebben geen tijd om bij te komen van het afscheid van Danny, die afgelopen zaterdag het programma moest verlaten. Hij is amper de deur uit of de kandidaten moeten alweer nomineren voor de volgende afvalronde. Zijn de nominaties van deze week nú al bekend? Of zit er een addertje onder het gras? Sneak preview!

Ontdek meer