'De Mol'-kandidate Samina verliest haar man (44)

Dieter Blarinckx-09 mei 2023 om 20:45

Droevig nieuws uit de Vlaamse showbizz, want 'De Mol'-deelneemster Samina verloor afgelopen maandag plots haar man. Hij werd 44 jaar oud.

Twee jaar geleden leerde Vlaanderen via ‘De Mol’ de goedlachse en Limburgse Samina Carremans kennen. De 44-jarige ex-kandidate is lerares Spaans en geeft ook flamencodanslessen.

Maar helaas werd er zopas droevig nieuws bekendgemaakt want haar man, Jan Corthouts, overleed afgelopen maandag 8 mei. Hij werd amper 44 jaar oud.

Een precieze doodsoorzaak werd voorlopig nog niet meegedeeld.

We wensen Samina en de nabestaanden natuurlijk heel veel sterkte toe.

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

Sneak preview: Verhulstjes scoren bijzondere accessoire

Karen Luiken-26 november 2023 om 08:13

Vanavond weer een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. De familie is op reis en bij elke reis hoort natuurlijk een souvenir. Meestal koop je een standaard cadeautje zoals een magneet, shotglaasje of ander nietsnuttig ding. Maar Viktor niet. Hij verwent zichzelf met een neushaartrimmer, een cadeautje dat ook Gert kan bekoren. Sneak preview!

Ontdek meer