Martini komt met verfrissend nieuw drankje

Karen Luiken-21 september 2021 om 08:44

Ook al is de zomer vanaf morgen officieel voorbij, cocktailavondjes blijven we gewoon organiseren. Zeker nu Martini met een gloednieuw drankje komt. Het merk heeft de Martini Spritzante gelanceerd, een bruisende cocktail die in samenwerking met sterrenchef Sergio Herman tot stand is gekomen.

De Martini Spritzante heeft de frisse smaken van pompelmoes, basilicum en een vleugje vanille. Goed gebalanceerd met een subtiele bittere toets. Je kunt het drankje in een met ijs gevuld wijnglas gieten en vervolgens garneren met een partje pompelmoes. Blaadje basilicum erbij en je cocktail is ready to serve!

Vanaf eind oktober is de Martini Spritzante exclusief en in een gelimiteerde oplage te koop bij Delhaize.

Ben & Jerry’s en Tony’s Chocolonely slaan de handen in elkaar!

Dieter Blarinckx-18 augustus 2022 om 18:13

Groot en overheerlijk nieuws voor de zoetbekjes onder jullie, want ijsgigant Ben & Jerry’s heeft aangekondigd dat ze de handen in elkaar slaan met het immens populaire chocolademerk Tony’s Chocolonely.

Ben & Jerry’s sluit zich vanaf nu aan bij het Tony’s Open Chain, het initiatief waarmee Tony’s Chocolonely andere chocolademakers helpt om hun keten duurzaam, transparant en eerlijk te maken. Zo willen ze slaafvrij chocolade maken en gaan ze langetermijnrelaties aan met cacaoboeren in Ghana en de Ivoorkust. En naast die samenwerking komen er nu ook enkele leuke producten van de twee merken samen!

Zo lanceren Ben & Jerry’s en Tony’s Chocolonely nu de nieuwe en overheerlijke ‘Love A-Fair’ producten. Ben & Jerry’s introduceert begin oktober een nieuwe smaak met de populairste Tony’s Chocolonely-variant: melk karamel zeezout. Deze smaak is ook verkrijgbaar in een veganistische uitvoering.

Tony’s Chocolonely van zijn kant komt met twee nieuwe ‘Love A-Fair’-repen, geïnspireerd op twee beroemde Ben & Jerry’s smaken: de ‘donkere melk brownie’ (geïnspireerd op het Chocolate Fudge Brownie-ijs) en de ‘wit strawberry cheesecake’ (geïnspireerd op het Strawberry Cheese-ijs). Die repen zullen begin 2023 in de winkels verschijnen.

Enjoy!

Doritos krijgt twee nieuwe smaken met ketchup en mosterd

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:09

Doritos viert het einde van de zomer op de best mogelijke manier: met het lanceren van twee gloednieuwe chipsvarianten. De één smaakt naar ketchup, de ander naar mosterd.

De Doritos Ketchup maakt zijn debuut momenteel in de Verenigde Staten en bevat een pittige en lichtzoete smaak. De Doritos Spicy Mustard smaakt naar een vleugje mosterd, gecombineerd met de klassieke pittige smaak van Doritos.

De nieuwe smaken worden momenteel in Amerika verkocht. Het is niet duidelijk wanneer ze oceaan over komen vliegen. Snel, hopelijk!

Ontdek meer