Werk spin-off 'Game of Thrones' tijdelijk neergelegd

Karen Luiken-09 mei 2023 om 05:26

Schrijvers van een spin-off van ‘Game of Thrones’ hebben hun werk tijdelijk neergelegd vanwege een grote staking in Hollywood. Dat laat schrijver George R.R. Martin weten via zijn website.

Het gaat om de serie ‘A Knight of the Seven Kingdoms’, die het verhaal vertelt over een ridder en zijn schildknaap. “Geen enkele schrijver wilde dit, maar de producenten, de studio’s en de streamingsdiensten laten ons geen keus”, zegt George R.R. Martin.

De staking is nu al een tijdje bezig en treft veel verschillende titels. Er wordt onderhandeld met streamingsdiensten als Netflix, Disney en Amazon, maar de gesprekken hebben vooralsnog niet geleid tot een akkoord. Verschillende schrijvers leggen hun werk daarom neer. Naast de schrijvers die voor de ‘Game of Thrones’ spin-off werken, deden ook medewerkers van het laatste seizoen van ‘Stranger Things’ dat eerder deze week al.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer