Opnames nieuw seizoen 'Stranger Things' stilgelegd

Karen Luiken-08 mei 2023 om 06:36

De opnames van het nieuwe en laatste seizoen van ‘Stranger Things’ zijn stilgelegd. Reden: Amerikaanse scriptschrijvers zijn al een paar dagen in staking. Dat maken de Duffer-broers, de makers van de serie, bekend in een tweet.

“Het schrijven stopt niet als het filmen begint”, aldus Matt en Ross Duffer. “Hoewel we verheugd zijn om de productie te starten met onze geweldige cast en crew, is dit niet mogelijk tijdens deze staking. We hopen dat er snel een eerlijke deal komt, zodat we allemaal weer aan het werk kunnen. Tot dan, over en uit.”

Het vijfde seizoen van de serie wordt helaas ook het laatste seizoen. De voorbereidingen daarvan zijn in augustus vorig jaar begonnen.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer