Temptation-ster Megan doet mee aan 'Ex On The Beach'

Karen Luiken-08 mei 2023 om 08:21

Het gerucht dat al een tijdje rondgaat, is eindelijk bevestigd. Megan Desaever, bekend van ‘Temptation Island’, doet inderdaad mee aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Ze maakt haar opwachting in het nieuwe seizoen dat op 14 mei van start gaat bij MTV.

Juicekanalen roepen het al weken, misschien zelfs al maanden: Megan zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Ze komt de zee uitlopen als ex van Dylan van der Wal, die ook meedoet.

Een keiharde bevestiging over haar deelname was er nog niet, tot nu. En dat heeft MTV helemaal aan zichzelf te danken. Megan duikt dankzij een slordige montagefout namelijk op in een teaser.

Megan Desaever doet mee aan nieuw seizoen 'Ex On The Beach'

Karen Luiken-28 maart 2024 om 09:53

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een seizoen vol met oud-deelnemers. We wisten al dat de originele cast bestaat uit Ayleen, Eilias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Maar nu is ook bekendgemaakt wie de eerste ex zal zijn: Megan Desaever!

Megan is geen onbekende in het realitywereldje. De blondine verwierf bekendheid door haar deelname in ‘Temptation Island’ en was ook te zien in het meest recente seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Ze verliet het programma echter vroegtijdig voor de liefde, maar daar heeft ze nu spijt van. Ze had namelijk graag voor meer drama willen zorgen, iets waar ze nu opnieuw werk van gaat maken. “Ik weet dat als ik meedoe, het een topseizoen wordt”, zegt ze.

Het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gaat op zondag 7 april om 22.00 uur van start op MTV. Twee dagen later is de aflevering via Streamz te zien.

'Big Brother'-ster Glenn onthult plannen voor aanzoek

Karen Luiken-26 maart 2024 om 14:44

De prijzenpot van ‘Big Brother’ ziet er veelbelovend uit en de bewoner die dit geldbedrag mee naar huis mag nemen, kan mooie plannen maken. Maar wat zijn die plannen eigenlijk? In onderstaande sneak preview bespreken de kandidaten wat zij met het geld zouden doen als ze het winnen. Voor Glenn staat zijn plan al vast: als hij wint, vraagt hij zijn vriendin tijdens de finale ten huwelijk.

Ontdek meer