Schrijf je nu in voor 'De Mol'

Dieter Blarinckx-07 mei 2023 om 22:17

Afgelopen zondagavond kwamen we eindelijk te weten wie acht weken lang een masker ophield en de groep uit 'De Mol' saboteerde. Zat jij helemaal juist? Of heb je gewoon zin in een zot avontuur? Dan kan je je nu alvast inschrijven voor het nieuwe seizoen van 'De Mol'!

Na acht weken kunnen we het eindelijk luidkeels brullen: Comfort is de mol. Zij probeerde wekenlang de groep op een verkeerd spoor te zetten én zoveel mogelijk geld uit die pot te houden. Finalist Lancelot was haar meteen op het spoor en wist zo de overwinning binnen te halen.

Na afloop van de finale kondigde presentator Gilles De Coster ook al meteen aan dat er wel degelijk een volgend seizoen in de maak is. Meer zelfs, je kan je nu gewoon al kandidaat stellen!

De inschrijvingen zijn nu geopend tot 4 juni. Dus heb jij zin in een waanzinnig avontuur? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina!

Succes!

Reünie 'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 mei 2024 om 07:34

Na de finale van ‘De Mol’ die vorige week plaatsvond, was het gisteren tijd voor de reünie. Daarin zagen we hoe de mol Senne er stiekem op los stapte tijdens de stappenteller-proef, een tip die naar hem verwees als mol én hoe Bernard een deel van de groepspot aan het goede doel schenkt. Deze fragmenten mag je niet gemist hebben.

De mol Senne stapte er stiekem op los tijdens de stappenteller-proef

Eén van de eerste tips die verwijst naar Senna als de mol: "De kleuren van Westerlo"

Winnaar Bernard schenkt deel van de groepspot aan fonds dat Michaëls dochtertje steunde

Je kunt je nu inschrijven voor nieuw seizoen 'De Mol'

Karen Luiken-13 mei 2024 om 07:14

Meteen na het afronden van ‘De Mol’ wordt er alweer gewerkt aan een nieuw seizoen. En daarvoor wordt gezocht naar nieuwe kandidaten! Denk jij net zo’n goede saboteur te zijn als Senne? Of het spel net zo briljant te kunnen spelen als winnaar Bernard? Dan is dit je kans om je in te schrijven.

Net zoals voorgaande jaren reist ‘De Mol’ ook dit keer weer af naar een onbekende locatie voor een nieuw seizoen van het programma. Welke locatie dat is en wanneer de opnames plaats zullen vinden, is nog niet bekend. Maar we weten wel dat er een kans bestaat dat jíj daar onderdeel van uit zal maken. GoPlay zoekt namelijk naar nieuwe kandidaten en iedereen mag zich inschrijven.

Hoe dat inschrijven werkt? Simpel: je gaat naar deze website, vult een vragenlijst in en neemt een kort introductiefilmpje op. Zorg ervoor dat je opvalt, want naast jou zijn er nog duizenden andere mensen die de kans zullen wagen!

Ontdek meer