Dit is de mol!

Dieter Blarinckx-07 mei 2023 om 22:14

Vlaanderen was de afgelopen weken helemaal in de ban van de zoektocht naar de mol. Maar die zoektocht is nu ten einde, want zondagavond werd live vanuit Kinepolis Antwerpen de mol van dit seizoen onthuld.

En we waarschuwen natuurlijk al voor spoilers voor wie verder leest. Wie de spannende finale dus nog moet kijken, leest best niet verder.

Na acht spannende en avontuurlijke weken kwam de zoektocht naar de mol zondagavond dus aan zijn einde. Eindelijk weten we wie wekenlang de boel saboteerde en de geldpot zo laag mogelijk probeerde te houden. De goedlachse en competitieve Comfort is de mol van 2023. Finalist Lancelot wist de finale vragenlijst het snelst en juist in te vullen en werd daardoor de grote winnaar. Hij gaat naar huis met een degelijke geldsom van 27.320 euro.

Het afgelopen seizoen speelde zich af in het Amerikaanse Arizona. De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn trouwens al volop gestart. Hier kan je meer info vinden.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

Met dit lied gaat België naar het Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-20 februari 2024 om 09:10

Het is bekend met welk liedje België het songfestival moet veroveren. Mustii treedt tijdens het liedjesfestijn op met het nummer ‘Before The Party’s Over’.

Het nummer is gemaakt met Pierre Dumoulin en Ben Leclercq en is volgens Mustii een ode aan het leven. “Ik wilde dat dit nummer een optimistische, euforische uitbarsting van energie zou zijn”, aldus de zanger in een persbericht. “In het nummer trek ik een metafoor tussen een lange avond feesten (met zijn hoogte- en dieptepunten, zijn ups en downs) en het leven. Voor de val, voor het allemaal voorbij is, moet je het leven ten volle leven.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Mustii treedt op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Ontdek meer