Dit is de mol!

Dieter Blarinckx-07 mei 2023 om 22:14

Vlaanderen was de afgelopen weken helemaal in de ban van de zoektocht naar de mol. Maar die zoektocht is nu ten einde, want zondagavond werd live vanuit Kinepolis Antwerpen de mol van dit seizoen onthuld.

En we waarschuwen natuurlijk al voor spoilers voor wie verder leest. Wie de spannende finale dus nog moet kijken, leest best niet verder.

Na acht spannende en avontuurlijke weken kwam de zoektocht naar de mol zondagavond dus aan zijn einde. Eindelijk weten we wie wekenlang de boel saboteerde en de geldpot zo laag mogelijk probeerde te houden. De goedlachse en competitieve Comfort is de mol van 2023. Finalist Lancelot wist de finale vragenlijst het snelst en juist in te vullen en werd daardoor de grote winnaar. Hij gaat naar huis met een degelijke geldsom van 27.320 euro.

Het afgelopen seizoen speelde zich af in het Amerikaanse Arizona. De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn trouwens al volop gestart. Hier kan je meer info vinden.

'Telefects Zomer' zendt aflevering rondom Andrew Tate uit

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:54

De omstreden influencer en vrouwenhater Andrew Tate speelt vanavond de hoofdrol in een nieuwe aflevering van ‘Telefacts Zomer’. Het programma werpt een blik op de zaken waar hij van verdacht wordt en laat ook enkele slachtoffers aan het woord.

Andrew Tate werd eind vorig jaar samen met zijn broer Tristan door de Roemeense politie gearresteerd op verdenking van mensenhandel en verkrachting. De twee zijn inmiddels weer vrij, maar staan nog wel onder huisarrest en zijn in afwachting van hun proces. Ze riskeren tot twintig jaar cel.

Matt Shea heeft het voor elkaar gekregen om de influencer voor zijn lens te krijgen. Ook spreekt hij enkele vrouwen die zeggen door hem verkracht te zijn. De uitzending is vanavond om 21.40 uur te zien op VTM.

Twee nieuwe jagers in volgend seizoen 'Het Jachtseizoen'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:05

‘Het Jachtseizoen’ krijgt een tweede seizoen mét nieuwe jagers. Naast Laura Tesoro doen dit keer ook Nora Gharib en Julie Van den Steen mee aan het zenuwslopende kat-en-muisspel.

In het nieuwe seizoen ontsnappen er opnieuw acht bekende duo’s uit hun cel. Hun doel? Vier uur lang uit de handen blijven van Laura, Nora en Julie. Ze mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen, verder krijgen ze niets. Geen gsm, geen geld en ook geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen en hun feloranje overalls moeten ze ten allen tijde aanhouden. Een stevige portie geluk, een serieuze dosis creativiteit en alle hulp van toevallige voorbijgangers zijn dus meer dan welkom.

“Vorig seizoen slaagden we erin heel wat boeven te vangen, dus ik ben benieuwd wie we dit jaar in de boeien kunnen slaan”, zegt ervaren jagr Laura. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor! Mijn ultieme doel is vooruitdenken en de boeven een stapje voor proberen te zijn.”

De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs van start gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen op VTM verschijnen.

Ontdek meer