Ed Sheeran verrast fans met nieuw album

Karen Luiken-05 mei 2023 om 16:16- Foto:

Reuters

Ed Sheeran heeft gisteren in de rechtbank te horen gekregen dat hij zich niet schuldig heeft bevonden aan plagiaat en dat moet natuurlijk gevierd worden. Hoe? Met een gloednieuw album!

Jep, inderdaad: Ed heeft vandaag een nieuw album uitgebracht. De plaat heet ‘-‘ (je spreekt het uit als Subtract) en bevat heel veel persoonlijke nummers van Ed. “Ik heb dit album gemaakt als een manier om de dingen die zich in mijn hoofd afspelen te begrijpen, en ik ben er enorm trots op”, aldus de zanger op Instagram. “Ik werd vanmorgen wakker en voelde me lichter. Lichter dat het album is uitgebracht, maar ook lichter omdat mensen zich er op een diep en betekenisvol niveau mee verbinden.”

Het afgelopen jaar was voor Ed geen gemakkelijk jaar. Zijn vrouw kreeg tijdens haar tweede zwangerschap te horen dat ze een tumor had, hij verloor zijn beste vriend en werd aangeklaagd voor plagiaat. “Het enige wat ik van dit album wil, is dat mensen iets voelen als ze ernaar luisteren. Het zorgt ervoor dat we ons allemaal minder alleen voelen als we ons realiseren dat onze meest gênante, donkerste gevoelens dingen zijn die iedereen ervaart.

'Sophie Turner las via media over eigen scheiding'

Karen Luiken-22 september 2023 om 06:57

Sophie Turner kwam er via berichten in de media achter dat Joe Jonas een scheiding had aangevraagd. Dat zeggen advocaten van de ‘Game of Thrones’-ster volgens Amerikaanse media.

Begin deze maand kwam het nieuws naar buiten dat Joe na vier jaar huwelijk een verzoek voor een scheiding had ingediend. Sophie, die samen met Joe twee kinderen heeft, zou daar versteld van hebben gestaan. De breuk van het huwelijk kwam volgens haar ‘zeer plotseling’.

“De partijen hadden op 15 augustus ruzie”, zeggen de advocaten van Sophie. “Op of rond 1 september heeft de vader een echtscheidingszaak tegen de moeder aangespannen. Op of rond 5 september kwam de moeder er via de media achter dat de vader een echtscheiding had aangevraagd.” Een vertegenwoordiger van Joe spreekt dit tegen en zegt dat Sophie wél wist dat er een scheiding aan zat te komen.

De twee begonnen in 2016 met daten en trouwden in 2019. In datzelfde jaar verwelkomden ze hun eerste kind. Vorig jaar kwam hun tweede dochtertje ter wereld.

Doodsoorzaak 'Euphoria'-ster Angus Cloud bekend

Karen Luiken-22 september 2023 om 06:50

Het is inmiddels bekend waar Angus Cloud aan is overleden. De ‘Euphoria’-ster stierf in juli na een acute vergiftiging, meldt een lijkschouwer volgens Amerikaanse media.

Angus had een combinatie van fentanyl, cocaïne, methamfetamine en benzodiazepine in zijn lichaam, wat resulteerde in een acute vergiftiging die hem fataal werd.

De acteur werd in juli door zijn moeder gevonden. Een week daarvoor was de vader van Angus, die aan kanker was overleden, begraven. Het gerucht ging dat hij daardoor suïcidaal was, maar dat blijkt nu dus niet de oorzaak van zijn dood te zijn.

Ontdek meer