Dit is er nog over van Barts 'Big Brother'-prijzengeld

Karen Luiken-05 mei 2023 om 07:40

De Antwerpse Bart werd een paar weken geleden gekroond tot grote ‘Big Brother’-winnaar. Hij ging met een prijzenpot van 73.388 euro naar huis, maar wat is daar nu na aftrek van alle belastingen nog van over?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het bedrag is inmiddels flink geslonken. “Iedereen ziet een mooie cheque, maar eigenlijk blijft er niet meer zoveel over”, zegt Bart in een gesprek met YouTuber Nick Eshuis. Dat heeft volgens hem alles te maken met allerlei belastingen. Onderaan de streep blijft er ‘slechts’ 44.000 euro over. “Het staat nog niet op mijn rekening en ik weet ook niet hoe lang dat nog gaat duren.”

Als hij het geld eenmaal heeft, weet Bart al wat hij ermee wil gaan doen. Eerder onthulde hij graag een huisje in Spanje te willen kopen.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

Met dit lied gaat België naar het Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-20 februari 2024 om 09:10

Het is bekend met welk liedje België het songfestival moet veroveren. Mustii treedt tijdens het liedjesfestijn op met het nummer ‘Before The Party’s Over’.

Het nummer is gemaakt met Pierre Dumoulin en Ben Leclercq en is volgens Mustii een ode aan het leven. “Ik wilde dat dit nummer een optimistische, euforische uitbarsting van energie zou zijn”, aldus de zanger in een persbericht. “In het nummer trek ik een metafoor tussen een lange avond feesten (met zijn hoogte- en dieptepunten, zijn ups en downs) en het leven. Voor de val, voor het allemaal voorbij is, moet je het leven ten volle leven.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Mustii treedt op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Ontdek meer