'Love Island'-ster Rowéna zwanger van eerste kindje

Karen Luiken-05 mei 2023 om 06:59

Rowéna Verdaasdonk, de Nederlandse schone die in 2019 meedeed aan ‘Love Island’ en in de finale belandde, is zwanger. Zij en haar vriend krijgen hun eerste kindje samen.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We houden nu al meer van je dan je ooit zou kunnen bedenken”, schrijft Rowéna bij een aantal foto’s van zichzelf en haar vriend.

Het is nog niet bekend welk geslacht de baby heeft en wanneer Rowéna is uitgerekend.

De kleine van Rowéna is niet de enige ‘Love Island’-baby die op komst is. Een tijdje geleden maakten Lio en Marvin al bekend een kindje te verwachten.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matty Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matty het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matty zes jaar samen met Joey Alwyn.

Lewis Capaldi cancelt shows vanwege gezondheid

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:34- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat de komende tijd meer rust nemen. De zanger laat via Instagram weten dat hij een aantal shows moet cancelen omdat hij kampt met mentale klachten.

Het gaat om de optredens die gepland stonden tot 24 juni. Op die dag staat hij op het podium van Glastonbury, een optreden dat hij graag door wil laten gaan. “De afgelopen maanden zijn zowel mentaal als fysiek heel zwaar geweest”, aldus Lewis. “Ik ben sinds kerst al niet meer thuis geweest en dat eist nu zijn tol.”

Lewis gaat tijd voor zichzelf nemen en hoopt er weer klaar voor te zijn op Glastonbury. “Ik heb deze drie weken nodig om weer Lewis ut Glasgow te worden, om tijd thuis door te brengen en dingen met familie en vrienden te doen. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt.”

Ontdek meer