'Love Island'-sterren Marvin en Lio krijgen kindje

Karen Luiken-02 maart 2023 om 07:44

Er is een ‘Love Island’-baby on the way. Marvin Trentels en Lio Verborgh zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Dat laten de lovebirds weten met een post op Instagram.

Marvin en Lio poseren op social media voor de camera, waarbij Marvin het groeiende babybuikje van Lio vasthoudt. In hun handen hebben ze een echo vast. “De start van een nieuw avontuur”, zet het koppel bij het kiekje.

De tortelduifjes hebben elkaar leren kennen in het meest recente seizoen van ‘Love Island’, waarvan de opnames in augustus afliepen. Dat betekent dat de twee nu een halfjaartje samen zijn.

Het is nog niet bekend wanneer de kleine verwacht wordt en wat het geslacht is.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer