'Love Island'-sterren Marvin en Lio krijgen kindje

Karen Luiken-02 maart 2023 om 07:44

Er is een ‘Love Island’-baby on the way. Marvin Trentels en Lio Verborgh zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Dat laten de lovebirds weten met een post op Instagram.

Marvin en Lio poseren op social media voor de camera, waarbij Marvin het groeiende babybuikje van Lio vasthoudt. In hun handen hebben ze een echo vast. “De start van een nieuw avontuur”, zet het koppel bij het kiekje.

De tortelduifjes hebben elkaar leren kennen in het meest recente seizoen van ‘Love Island’, waarvan de opnames in augustus afliepen. Dat betekent dat de twee nu een halfjaartje samen zijn.

Het is nog niet bekend wanneer de kleine verwacht wordt en wat het geslacht is.

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Ontdek meer