'Love Island'-sterren Marvin en Lio krijgen kindje

Karen Luiken-02 maart 2023 om 07:44

Er is een ‘Love Island’-baby on the way. Marvin Trentels en Lio Verborgh zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Dat laten de lovebirds weten met een post op Instagram.

Marvin en Lio poseren op social media voor de camera, waarbij Marvin het groeiende babybuikje van Lio vasthoudt. In hun handen hebben ze een echo vast. “De start van een nieuw avontuur”, zet het koppel bij het kiekje.

De tortelduifjes hebben elkaar leren kennen in het meest recente seizoen van ‘Love Island’, waarvan de opnames in augustus afliepen. Dat betekent dat de twee nu een halfjaartje samen zijn.

Het is nog niet bekend wanneer de kleine verwacht wordt en wat het geslacht is.

Taylor Swift verkozen tot 'Persoon van het Jaar'

Karen Luiken-06 december 2023 om 13:47- Foto:

Reuters

Taylor Swift mag zichzelf ‘Persoon van het Jaar’ noemen. De zangeres kreeg die titel woensdag van het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine.

Taylor heeft de winst te danken aan de succesvolle albums die ze dit jaar uitbracht, haar wereldtournee en de concertfilm die veel bekijks trok op het witte doek.

De zangeres nam het in de strijd op tegen onder anderen de Britse koning koning Charles en de Russische president Vladimir Poetin.

Het is niet de eerste keer dat Taylor wordt uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’. In 2017 gebeurde het ook al eens.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Ontdek meer