Hitsig koppel kan zich niet inhouden bij concert Taylor Swift

Dieter Blarinckx-04 mei 2023 om 16:24

Op het internet circuleren vaak de meest zotte en seksueel getinte beelden. Van een sekspartij tijdens de Zillion Nights vorig jaar, tot dit hitsige koppel dat zich niet kon inhouden op een Taylor Swift-concert.

De Amerikaanse Taylor Swift trad onlangs drie keer op in het AT&T Stadium in het Texaanse Arlington. Massaal veel fans zakten natuurlijk af naar het bekende stadium om hun idool te zien. Maar tussen die gasten zat ook een hitsig koppel dat helemaal uit de bol ging op het nummer ‘Ready For It?’.

Omstaanders konden het tafereel haast niet geloven en haalden natuurlijk massaal hun smartphone boven. Zo legden ze het hitsige partijtje vast op camera. En die beelden gaan nu natuurlijk viraal…

Check ze hier:

Nieuwe hype: ‘everything shower’ - “beter dan seks”

Dieter Blarinckx-13 mei 2023 om 07:35- Foto:

MindBodyGreen

Sociale media kunnen vaak zorgen voor een nieuwe hype waar de Gen Z’s en millennials dan even helemaal weg van zijn. Zo is er de laatste tijd ook veel te doen rond de ‘everything shower’, het fenomeen waarbij je tussen de twee en vier uur onder de douche staat terwijl je luistert naar je favoriete muziek.

De nieuwste trend op het gebied van totale verzorging is de ‘everything shower,’ waarbij ze zelfs twee tot vier uur lang een extreem warme, stomende douche nemen. Tijdens die douche wordt elk hoekje van het lichaam verzorgd terwijl men luistert naar muziek. De hype is vooral viraal aan het gaan op TikTok, waarbij de #EverythingShower al meer dan 168,9 miljoen keer bekeken werd.

Influencer Kourv Annon plaatste nog een TikTok waarin ze tegen haar verloofde zei dat “een ‘everything shower’ met warm water en Taylor Swift is beter dan seks. Sorry!”

Maar ze is heus niet de enige, want op TikTok vind je nu énorm veel video’s over deze nieuwe hygiënische hype.

Ga jij het eens proberen?

Dikste kat ter wereld gaat viraal en vindt nieuwe thuis

Maxine Decaluwé-24 april 2023 om 08:15- Foto:

Facebook/Patches' Journey

Ooit zelf al eens een kat gewogen? Dan zal het gewicht alleszins minder zwaar zijn dan dat van de Amerikaanse kat Patches. Het dier weegt maar liefst 18,3 kilogram! De opvallende uitstraling van de kat ging meteen viraal en dat had positieve gevolgen.

Volgens dierengezondheidscentrum WebMD for pets zouden de meeste huiskatten zo'n 4,5 kilogram moeten wegen, hoewel de grootte kan variëren afhankelijk van het ras en de lichaamsbouw. Patches is hierop een uitzondering, want ze lijdt aan drastisch overgewicht. Dierenasiel Richmond Animal Care and Control (RACC) in Virginia deed een oproep om het dier een gezonde thuis te geven.

De oproep van het lieftallige dier ging vrijwel meteen viraal en leverde bijna 3.500 likes, 1.700 reacties en 1.800 shares op. Het asiel deelde een amusante video, waarop twee medewerkers te zien zijn die worstelen om Patches uit zijn kooi te dragen. Het bijschrift luidde: "Ben je vandaag wakker geworden en heb je gezegd: 'laten we de grootste kat adopteren die iemand ooit gezien heeft?' Zo ja, dan hebben wij dé kat voor jou!"

RACC-directeur Christie Chipps Peters, onthulde dat Patches met zijn huidige grootte naar het asiel kwam. "We weten niet hoe hij zo groot is geworden," zei ze. Dankzij de virale post is Patches nu geadopteerd. "De nieuwe eigenaar heeft een plan om hem langzaam en veilig te helpen afvallen", gaat ze verder.

Laten we dit verhaal als een reminder nemen dat een gezonde levensstijl niet alleen voor mensen, maar ook voor onze geliefde huisdieren belangrijk is. En wie weet, heb jij thuis ook wel plek voor een megakat zoals Patches!

Ontdek meer