Gespot op TikTok: seksend koppel op Zillion afterparty

Dieter Blarinckx-04 november 2022 om 14:35

De beruchte discotheek Zillion stond bekend om zijn zotte beats, drugs en ook de Zillion Zundays: een event waarbij praktisch alles was toegelaten. En ja, daar hoorde ook seks bij. En dit koppel was in een zeer nostalgische bui zo blijkt...

Op TikTok is er namelijk een video opgedoken van een koppel dat net seks gehad heeft tijdens één van de afterparty's van 'Zillion'. Die vonden afgelopen weekend plaats. Mensen konden in de bioscoop gaan kijken naar de gelijknamige film en daarna afzakken naar de Waagnatie voor een iconisch en nostalgisch feestje.

Maar dit koppel had het misschien net té gezellig. Net zoals de Zillion Zundays hadden ze seks, midden tussen de mensen.

Op de TikTok is te zien hoe de man nog snel de broek van zijn vrouw omhoog trekt, terwijl de security massaal ter plaatse komt. Verdere details zijn helaas niet bekend...

Check de beelden hier:

Dokter onthult lichaamsdeel dat iets zegt over de penisgrootte

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 09:36- Foto:

Deon Black via Unsplash

Of je er nu een hebt of niet, je hebt het af en toe soms over penislengte. Vooral als het gaat om uit te vinden hoe je de grootte kunt inschatten zonder je kleren uit te trekken. Een uroloog heeft bevestigd dat het niet de voeten zijn waar we naar moeten kijken.

Je hebt vast wel eens gehoord dat grote voeten betekenen dat iemand een grote... ahem. Volgens een uroloog kijken we naar het verkeerde lichaamsdeel. Er is namelijk een lichaamsdeel dat altijd zichtbaar is, die meer weggeeft over de lengte van de penis: de neus. Dr. Blanca Madurga, een specialist in urologie, heeft veel mythes over penissen ontkracht.

Maar deze mythe klopt.

Heb je ooit naar de neus van een man gekeken en gedacht 'die is apart'? Je zou later tussen de lakens hetzelfde kunnen denken.

De uroloog legde uit dat Japanse wetenschappers hebben ontdekt dat er een link is tussen de grootte van de penis en de neus. Uit een studie uit 2021 bleek dat mannen met een neus van 4,5 cm een niet-erecte penis van ongeveer 10 cm hadden, terwijl mannen met een neus van 5,5 cm een penismaat van meer dan 13,4 cm hadden.

In The Mirror zei ze: “Het enige wat tot nu toe is aangetoond, is een relatie tussen de grootte van de penis en de neus. Er is een Japans onderzoek dat ik in mijn boek noem dat een verband vond tussen penis- en neusgrootte, omdat ze beide in de baarmoeder worden gevormd. Zelfs op de echo van een zwangere vrouw kun je zien of de penisgrootte normaal is of niet."

Dus... is er echt geen link tussen grote voeten en grote penissen? Blijkbaar niet.

Dr. Madurga voegde toe: "Het wordt aangenomen dat deze relatie bestaat omdat de neus en de penis zich allebei in de baarmoeder ontwikkelen, afhankelijk van de testosteronniveaus van de moeder tijdens de zwangerschap." Een andere studie van het Ulsan University Hospital in Zuid-Korea ondersteunt dit: hun onderzoek vond dat beide lichaamsdelen blootgesteld worden aan veel testosteron in de baarmoeder, wat hun grootte beïnvloedt.

Hoewel voeten en penissen niet correleren, doet je lengte dat wel.

In haar boek 'Alles wat je moet weten over de penis en nooit durfde te vragen', legt Dr. Madurga uit dat de gemiddelde penisgrootte is toegenomen 'omdat we nu ook langer zijn'.

"We hebben nu een dieet met veel eiwitten, wat betekent dat jongeren tegenwoordig heel lang zijn. Ze rijpen veel eerder dan 50 jaar geleden, dus de penis groeit net als de rest van het lichaam meer", legt ze uit.

'Hawk Tuah'-meisje geeft antwoord op meest gestelde vraag

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 08:58

Het 'Hawk Tuah'-meisje heeft antwoorden gegeven op de vragen die mensen hebben sinds ze viraal ging met de 'spit on that thang'-video. Eén grote vraag houdt het internet bezig: gaat ze een OnlyFans-account aanmaken?

De 'Hawk Tuah spit on that thang'-video gaat nog steeds hard, dus het meisje achter de hilarische slogan grijpt alle kansen die ze kan krijgen.

Haliey Welch heeft nu een advocaat en manager onder de arm genomen en wil alles uit haar rise to fame halen. Maar één ding ziet ze echt niet zitten: de adult industrie. Ze heeft rare aanbiedingen afgeslagen, zoals creeps die tot $600 wilden betalen om haar rare dingen te zien doen.

Zulke voorstellen waren waarschijnlijk te verwachten na haar virale video die haar van de ene op de andere dag beroemd maakte. Maar als je dacht dat je haar binnenkort op OnlyFans zou zien, vergeet het dan maar. Ze heeft duidelijk gemaakt dat ze niet van plan is om dat soort fans te entertainen: ze is veel meer geïnteresseerd in het verkopen van Hawk Tuah-petten.

Deze week gaf Welch op haar Instagram-account een update over hoe haar leven is geweest sinds de beelden van haar straatinterview met YouTubers Tim en Dee TV viraal gingen op sociale media.

"Drie geweldige dingen hebben mijn leven veranderd sinds dit allemaal begon," begon ze. "Ten eerste, ik ben over mijn podiumvrees heen. Ik heb onlangs voor 80.000 mensen gezongen met Zach Bryan. Ik kan echt niet zingen, maar ik heb het toch gedaan!"

Ten tweede vertelde Welch dat ze haar job in een fabriek heeft opgezegd. En het derde waar ze blij van wordt aan haar plotselinge roem is dat ze nu een reden heeft om zich vaker op te maken. "Ik mag niet meer op Adam Sandler lijken!"

Maar ze gaf toe dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is geweest. "Ik moet mijn opa ervan overtuigen om de paparazzi niet elke dag voor ons huis te laten kamperen. Ze zijn hier al twee weken." Ze vervolgde: "En alsjeblieft, stop met me te vragen naar mijn OnlyFans. Ik heb geen OnlyFans en zal er nooit een hebben. Ik maak gewoon grappige grappen, dat is alles wat ik doe," voegde ze eraan toe.

Welch bekritiseerde ook de bedriegers en nepaccounts die zich als haar voordoen op internet, en zei ook iets over mensen die valse Hawk Tuah-merchandise verkopen. "Alle merchandise die online wordt verkocht, is niet van mij. Het is niet door mij goedgekeurd en ik verdien er geen cent aan. Maar ik heb net een manager en een advocaat ingehuurd, dus we're coming for you bitches. Binnenkort lanceer ik mijn officiële merchwinkel en jullie zullen de eersten zijn die weten waar je echte Hawk Tuah-merchandise kunt krijgen, van mij."

Ontdek meer