Gespot op TikTok: seksend koppel op Zillion afterparty

Dieter Blarinckx-04 november 2022 om 14:35

De beruchte discotheek Zillion stond bekend om zijn zotte beats, drugs en ook de Zillion Zundays: een event waarbij praktisch alles was toegelaten. En ja, daar hoorde ook seks bij. En dit koppel was in een zeer nostalgische bui zo blijkt...

Op TikTok is er namelijk een video opgedoken van een koppel dat net seks gehad heeft tijdens één van de afterparty's van 'Zillion'. Die vonden afgelopen weekend plaats. Mensen konden in de bioscoop gaan kijken naar de gelijknamige film en daarna afzakken naar de Waagnatie voor een iconisch en nostalgisch feestje.

Maar dit koppel had het misschien net té gezellig. Net zoals de Zillion Zundays hadden ze seks, midden tussen de mensen.

Op de TikTok is te zien hoe de man nog snel de broek van zijn vrouw omhoog trekt, terwijl de security massaal ter plaatse komt. Verdere details zijn helaas niet bekend...

Check de beelden hier:

TikTokker zamelt 180.000 euro in voor 81-jarige vrouw

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 14:59

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest hartverwarmende verhalen tegen. Zo ook dat van deze 81-jarige werkende vrouw die geholpen werd door een TikTokker om met pensioen te gaan.

Devan Bonugara postte een TikTok waarin de 81-jarige Nola te zien is, een Amerikaanse vrouw die nog werkt om haar woonlening af te betalen.

“Het leven zou niet zo moeilijk moeten zijn ...”, klonk het in die eerste video op TikTok. Deze ging natuurlijk meteen viraal en werd miljoenen keren bekeken. Devan besloot om een GoFundMe te starten om zo geld in te zamelen voor Nola. En dat was héél snel gepiept. Al meer dan 186.000 dollar werd ingezameld voor de 81-jarige Nola. Al het ingezamelde geld gaat naar Nola, die besloten heeft om Walmart tijdens de feestdagen nog uit de nood te helpen, en vervolgens eindelijk te genieten van haar welverdiend pensioen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hier:

TikTok-hype Scrub Daddy-spons nu ook in België verkrijgbaar

Dieter Blarinckx-23 november 2022 om 17:29

Wie vaak zit te scrollen op TikTok heeft vast en zeker deze speciale en magische wonderspons al eens zien passeren. En vanaf nu is die ook beschikbaar in België!

Wie vaak naar #cleantok kijkt op het platform, zal deze Scrub Mommy en Daddy sponzen wel herkennen. En voor de fans hebben we goed nieuw want deze sponsjes in de vorm van een smiley zijn nu te koop bij Wibra.

Deze unieke sponsjes hebben vooral één zeer belangrijke functie. Een Scrub Daddy zou namelijk vuilheid supersnel wegkrijgen zonder krassen achter te laten. Vooral in combinatie met The Pink Stuff schoonmaakpasta zou het resultaat verbluffend zijn. Je maakt de spons ook makkelijk schoon met wat warm water en je kan ’m ook in de vaatwasser steken.

Zo’n spons kost je 3,99 euro en kan je vanaf nu dus vinden bij Wibra!

Ontdek meer