Gespot op TikTok: seksend koppel op Zillion afterparty

Dieter Blarinckx-04 november 2022 om 14:35

De beruchte discotheek Zillion stond bekend om zijn zotte beats, drugs en ook de Zillion Zundays: een event waarbij praktisch alles was toegelaten. En ja, daar hoorde ook seks bij. En dit koppel was in een zeer nostalgische bui zo blijkt...

Op TikTok is er namelijk een video opgedoken van een koppel dat net seks gehad heeft tijdens één van de afterparty's van 'Zillion'. Die vonden afgelopen weekend plaats. Mensen konden in de bioscoop gaan kijken naar de gelijknamige film en daarna afzakken naar de Waagnatie voor een iconisch en nostalgisch feestje.

Maar dit koppel had het misschien net té gezellig. Net zoals de Zillion Zundays hadden ze seks, midden tussen de mensen.

Op de TikTok is te zien hoe de man nog snel de broek van zijn vrouw omhoog trekt, terwijl de security massaal ter plaatse komt. Verdere details zijn helaas niet bekend...

Check de beelden hier:

Vrouw wil andere naam voor chlamydia om déze reden

Karen Luiken-30 mei 2023 om 04:25- Foto:

Photo by Dainis Graveris on Unsplash

Kan chlamydia alsjeblieft een andere naam krijgen? Die oproep doet een vrouw op Reddit omdat ze haar kind dolgraag de naam van de seksueel overdraagbare aandoening zou willen geven.

“Chlamydia zou een mooie meisjesnaam zijn”, aldus de dame in kwestie op Reddit. “Ik vind het gewoon geweldig klinken. Ze zouden de soa een andere naam moten geven, zodat we deze naam eindelijk kunnen gaan gebruiken.”

De vrouw vindt dat de naam lekker bekt en legt uit waarom. Ze zou het bijvoorbeeld geweldig vinden om te kunnen zeggen: “Chlamydia, kom hier!”. Of: “Heb je je huiswerk gedaan, Chlamydia?”

Of er aan haar wens voldaan wordt, is niet bekend...

Zien: TikTokker Jack Shore ontmoet K3

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:46

De internationale TikTok-sensatie Jack Shore heeft eindelijk K3 ontmoet. De TikTokker maakt al enkele maanden video’s over de meiden van K3 en ontmoette ze zopas bij zijn thuis!

Jack Shore komt oorspronkelijk uit Jeruzalem maar woont ondertussen al een tijdje in Nederland. Bij zijn 400.000 volgers op TikTok is hij vooral bekend met zijn video’s waarin hij bekende Nederlandstalige songs beluistert en nadien analyseert. De populairste meidengroep van de lage landen, K3, passeerde al vaak de revue, maar nu kon Jack zijn idolen ook in het écht ontmoeten.

In zijn twee laatste TikTok zien we hoe Hanne, Marthe en Julia afzakten naar het huis van Jack in Nederland om samen enkele coole video’s op te nemen. Het resultaat is alleszins hartverwarmend!

Check ze hieronder:

Ontdek meer