ULTIMATE DJ BATTLE: First Battle Round!

Simon Smetryns-04 mei 2023 om 15:15

We gaan met TAGMAG en Red Bull op zoek naar een nieuwe TAGMAG DJ! De kandidaten geven het beste van zichzelf om hun grote droom te realiseren: draaien op topfestivals! De winnaar mag knallen op de stages van Kamping Kitsch Club, Balaton Sound, The Graduates, Dance D-Vision... én de Red Bull Big Bob op Doureuuuuhh!

Voordat ze voor het grote publiek draaien moesten de kandidaten zichzelf bewijzen tijdens een set van 15 minuten. Wie valt er af en wie gaat er door naar de volgende ronde? Je ontdekt het hier…

Enzo Knol wordt papa

Karen Luiken-29 november 2023 om 15:46

Enzo Knol gaat een nieuw leven tegemoet. De YouTuber en zijn vriendin Myron Koops zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard”, schrijft het koppel bij een foto. “Wat zijn we blij en trots, wij worden papa en mama!”

Het is nog niet bekend welk geslacht het kindje heeft en wanneer de kleine spruit verwacht wordt.

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.

Ontdek meer