McDonald’s (her)lanceert aparte Big Mac-saus

Dieter Blarinckx-03 mei 2023 om 12:26

Voor velen is het dé go-to-burger van fastfoodketen McDonald’s: de iconische Big Mac. En nu (her)lanceert McDo een lekkere campagne: die heerlijke Big Mac-saus kan je nu apart verkrijgen!

Vanaf 27 april kan je in enkele McDo-filialen de iconische en overheerlijke Big Mac-saus apart kopen, net zoals de gekende sauzen zoals mayo, ketchup en curry. Het is echter niet de eerste keer dat McDo deze stunt uithaalt. In 2017 gaven ze immers zo’n 10.000 flessen Big Mac-saus weg aan hun grootste fans.

Tot hoe lang je de lekkere saus apart kan aankopen, heeft McDonald’s nog niet bekendgemaakt. Wél weten we al dat deze actie (voorlopig) enkel loopt in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Fingers crossed dus dat die snel overwaait naar Vlaanderen!

Nieuw in Gent: Oh!Ma - klassiekers, but make it vegan

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 11:07- Foto:

via: Oh!Ma

Het nieuwe restaurant Oh!Ma heeft zijn deuren geopend in de Gebroeders Vandeveldestraat in Gent. Je kan er van dinsdag tot en met zaterdag terecht voor heerlijke plant-based gerechten.

Tijdens de Gentse Feesten kon je al 10 dagen lang proeven van de 100% plant-based keuken in de pop-upversie van het restaurant, en dat viel in de smaak. Oh!Ma is here to stay, bewijzen ze nu met een vaste stek in hartje Gent. Het restaurant serveert klassieke gerechten, met een verfrissende, vegan twist. Denk aan: vol-au-vent, spaghetti bolognaise, kaaskroketten en meer.

En voor wie het graag wat vettiger heeft, is er ook een plantaardige versie van het legendarische 'Julientje'. Aanrader!

Nieuwe frituur voor Antwerpse studenten: 'Den Os'

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 10:01- Foto:

Somia Lone via Unsplash

Goed nieuws voor Antwerpse studenten die een vettige midnight snack craven! Na al die tijd is er opnieuw een frituur op de Ossenmarkt, dat meldt Gazet Van Antwerpen.

In 'Den Os' op de hoek van de Ossenmarkt en de Rozenstraat in Antwerpen, kan je tot in de vroege uurtjes lekker en vettig eten. De frituur ligt in het hart van de studentenbuurt en is open van 16 uur tot 4 uur 's nachts.

Friturist Dennis wil er meer bieden dan in een gewoon frietkot. Naast het traditionele aanbod pakt hij uit met twee opvallende items. Ten eerste zijn er de 'loaded fries', frietjes overgoten met een mix van saus, vlees, kaas en groenten. En ten tweede, het eigen biertje, het Os'ke, in samenwerking met brouwerij De Mortselarij in Mortsel. Een Os'ke in den Os op de Ossenmark, dat kan niet slecht zijn, toch?

Ontdek meer