McDonald’s (her)lanceert aparte Big Mac-saus

Dieter Blarinckx-03 mei 2023 om 12:26

Voor velen is het dé go-to-burger van fastfoodketen McDonald’s: de iconische Big Mac. En nu (her)lanceert McDo een lekkere campagne: die heerlijke Big Mac-saus kan je nu apart verkrijgen!

Vanaf 27 april kan je in enkele McDo-filialen de iconische en overheerlijke Big Mac-saus apart kopen, net zoals de gekende sauzen zoals mayo, ketchup en curry. Het is echter niet de eerste keer dat McDo deze stunt uithaalt. In 2017 gaven ze immers zo’n 10.000 flessen Big Mac-saus weg aan hun grootste fans.

Tot hoe lang je de lekkere saus apart kan aankopen, heeft McDonald’s nog niet bekendgemaakt. Wél weten we al dat deze actie (voorlopig) enkel loopt in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Fingers crossed dus dat die snel overwaait naar Vlaanderen!

Brussel krijgt nieuwe kaaskrokettenbar

Karen Luiken-15 september 2023 om 12:21

Je hebt heel veel goede redenen om naar Brussel te gaan. Prachtige gebouwen, lekkere biertjes en natuurlijk Manneken Pis. Maar vanaf 4 oktober komt daar nog een goede reden bij. Op die datum opent CHeesy de deuren, een gloednieuwe Zwitserse kaaskrokettenbar.

Een maand lang zullen vier duo’s van getalenteerde chefs en kaasmeters drie eigen versies van de kaaskroket maken. Die zijn van woensdag 4 tot en met zondag 29 oktober verkrijgbaar bij CHeesy.

De pop-up bar vestigt zich in REBEL, een populaire wijnbar die bekendstaat om zijn verleidelijke natuurwijnen en verrassende tapasbordjes. Maar in oktober vind je er naast die twee specialiteiten dus ook kaaskroketten. In alle soorten en maten.

REBEL bevindt zich aan de Lesbroussartstraat 48 in Elsene.

Nieuwe smaak van Coca-Cola smaakt naar de toekomst

Karen Luiken-14 september 2023 om 10:36

Hoe smaakt de toekomst? Het is een vraag die onmogelijk lijkt te beantwoorden, maar waar Coca-Cola met een nieuw drankje toch een poging naar doet. Het merk komt met de limited edition 3000 Zero Sugar.

Het nieuwe drankje is gecreëerd door menselijke én artificiële intelligentie. Dat gebeurde aan de hand van emoties, ambities, kleuren en smaken die fans voelen bij het jaar 3000. “Coca Cola Creations heeft de ambitie om magische momenten te creëren voor Coca-Cola liefhebbers. Met de hulp van artificiële intelligentie onthullen we hoe een Coca-Cola uit de toekomst kan smaken en tonen we vooral welke spannende toekomstmogelijkheden er nog zijn”, legt Aline Lemaire uit, Marketing Director van Coca Cola België en Luxemburg.

De Coca-Cola 3000 Zero Sugar is vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour, Kinepolis en O’Tacos.

Ontdek meer