Coca-Cola stopt in het geniep met drankje Finley

Dieter Blarinckx-01 mei 2023 om 16:53

Frisdrankdrinkers zullen het misschien al opgemerkt hebben, maar de Finley-drankjes zijn niet meer te bespeuren in de Belgische supermarkten. De reden? Coca-Cola stopte in het geheim met de productie van Finley om zo hun nieuwste drankje meer ruimte te geven.

Van Finley had je verschillende smaken, waaronder bijvoorbeeld vlierbloesem, mojito, bloedsinaasappel en ananas, komkommer en munt. De caloriearme limonade van Coca-Cola werd voor het eerst gedropt in 2014 en was nog wel een gematigd succes.

Maar de laatste weken kan je Finley niet meer vinden in je supermarkt. Dat komt omdat Coca-Cola onlangs een gloednieuwe drankje lanceerde dat nogal lijkt op Finley: Royal Bliss. Bij woordvoerster Joke Dom van Coca-Cola klinkt het zo aan Het Nieuwsblad: “We zetten zo één merk op de Belgische markt, met een verfrissend, rijk en heerlijk assortiment dat net bruisend genoeg is en consumenten een geweldige mix- of pure drinkervaring biedt, met of zonder suiker.”

Deze nieuwe frisdrank is verkrijgbaar in zes verschillende en heerlijke smaken: pink aromatic berry, agrumes & ylang ylang, zero signature tonic water, bitter lemon en lime & mint.

Brussel krijgt nieuwe kaaskrokettenbar

Karen Luiken-15 september 2023 om 12:21

Je hebt heel veel goede redenen om naar Brussel te gaan. Prachtige gebouwen, lekkere biertjes en natuurlijk Manneken Pis. Maar vanaf 4 oktober komt daar nog een goede reden bij. Op die datum opent CHeesy de deuren, een gloednieuwe Zwitserse kaaskrokettenbar.

Een maand lang zullen vier duo’s van getalenteerde chefs en kaasmeters drie eigen versies van de kaaskroket maken. Die zijn van woensdag 4 tot en met zondag 29 oktober verkrijgbaar bij CHeesy.

De pop-up bar vestigt zich in REBEL, een populaire wijnbar die bekendstaat om zijn verleidelijke natuurwijnen en verrassende tapasbordjes. Maar in oktober vind je er naast die twee specialiteiten dus ook kaaskroketten. In alle soorten en maten.

REBEL bevindt zich aan de Lesbroussartstraat 48 in Elsene.

Nieuwe smaak van Coca-Cola smaakt naar de toekomst

Karen Luiken-14 september 2023 om 10:36

Hoe smaakt de toekomst? Het is een vraag die onmogelijk lijkt te beantwoorden, maar waar Coca-Cola met een nieuw drankje toch een poging naar doet. Het merk komt met de limited edition 3000 Zero Sugar.

Het nieuwe drankje is gecreëerd door menselijke én artificiële intelligentie. Dat gebeurde aan de hand van emoties, ambities, kleuren en smaken die fans voelen bij het jaar 3000. “Coca Cola Creations heeft de ambitie om magische momenten te creëren voor Coca-Cola liefhebbers. Met de hulp van artificiële intelligentie onthullen we hoe een Coca-Cola uit de toekomst kan smaken en tonen we vooral welke spannende toekomstmogelijkheden er nog zijn”, legt Aline Lemaire uit, Marketing Director van Coca Cola België en Luxemburg.

De Coca-Cola 3000 Zero Sugar is vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour, Kinepolis en O’Tacos.

Ontdek meer