'Bestemming X' gaat op zoek naar nieuwe kandidaten!

Dieter Blarinckx-01 mei 2023 om 16:45

Het eerste seizoen van het succesvolle spelprogramma 'Bestemming X' zit erop. Zie jij zo'n zot (en geblindeerd) avontuur ook zitten? Dan is er goed nieuws, want VTM gaat immers op zoek naar nieuwe kandidaten voor het tweede seizoen!

"Ben jij klaar voor het avontuur van je leven? Mooi zo, al moeten we jou eerst wat beter leren kennen om te zien of deze mysterieuze en spannende trip wel écht iets voor jou is.
Elk avontuur vergt voorbereiding, maar kan die tijd dubbel en dik waard zijn. Staan jouw zintuigen op scherp? Schrijf je dan snel in", klinkt het op het officiële inschrijvingsformulier van 'Bestemming X'.

Je moet wel 18+ zijn en dit najaar een ganse maand kunnen vrijmaken voor het avontuur van je leven. Overtuigd? Dan kan je je hier kandidaat stellen!

Succes!

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Op deze dag is de seizoensfinale van 'Thuis' te zien

Karen Luiken-24 mei 2024 om 12:18

Het is natuurlijk hartstikke leuk dat de zomer (en daarmee de vakantie) nadert, maar dat betekent ook dat we het straks een tijdje zonder ‘Thuis’ moeten doen. Op donderdag 13 juni, iets eerder dan verwacht vanwege het EK voetbal, komt de seizoensfinale op de buis. Daarna zullen we een paar weken geduld moeten hebben voor een nieuwe aflevering.

Met alle spannende verhaallijnen die momenteel lopen, voel je de seizoensfinale al een klein beetje aankomen. Begin deze week belandde madame Marianne in het ziekenhuis, niet veel later werd ze opgeschrikt door een varkenskop op haar eigen oprit. Zouden de bedreigingen aan Robin gericht zijn, nu hij niet langer als loopjongen voor drugsdealer Gregory wil werken, of is er iets anders aan de hand? Ondertussen probeert Lowie af te kicken en doet zijn nonkel Frank er alles aan om hem van de drugs af te helpen. Gaat het hen lukken, of moet Lowie nog dieper vallen voor hij licht aan het einde van de tunnel ziet?

Je kunt nog drie weken genieten van 'Thuis', daarna is gaat de zomerpauze in.

Ontdek meer