'Bestemming X' gaat op zoek naar nieuwe kandidaten!

Dieter Blarinckx-01 mei 2023 om 16:45

Het eerste seizoen van het succesvolle spelprogramma 'Bestemming X' zit erop. Zie jij zo'n zot (en geblindeerd) avontuur ook zitten? Dan is er goed nieuws, want VTM gaat immers op zoek naar nieuwe kandidaten voor het tweede seizoen!

"Ben jij klaar voor het avontuur van je leven? Mooi zo, al moeten we jou eerst wat beter leren kennen om te zien of deze mysterieuze en spannende trip wel écht iets voor jou is.
Elk avontuur vergt voorbereiding, maar kan die tijd dubbel en dik waard zijn. Staan jouw zintuigen op scherp? Schrijf je dan snel in", klinkt het op het officiële inschrijvingsformulier van 'Bestemming X'.

Je moet wel 18+ zijn en dit najaar een ganse maand kunnen vrijmaken voor het avontuur van je leven. Overtuigd? Dan kan je je hier kandidaat stellen!

Succes!

'Telefects Zomer' zendt aflevering rondom Andrew Tate uit

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:54

De omstreden influencer en vrouwenhater Andrew Tate speelt vanavond de hoofdrol in een nieuwe aflevering van ‘Telefacts Zomer’. Het programma werpt een blik op de zaken waar hij van verdacht wordt en laat ook enkele slachtoffers aan het woord.

Andrew Tate werd eind vorig jaar samen met zijn broer Tristan door de Roemeense politie gearresteerd op verdenking van mensenhandel en verkrachting. De twee zijn inmiddels weer vrij, maar staan nog wel onder huisarrest en zijn in afwachting van hun proces. Ze riskeren tot twintig jaar cel.

Matt Shea heeft het voor elkaar gekregen om de influencer voor zijn lens te krijgen. Ook spreekt hij enkele vrouwen die zeggen door hem verkracht te zijn. De uitzending is vanavond om 21.40 uur te zien op VTM.

Twee nieuwe jagers in volgend seizoen 'Het Jachtseizoen'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:05

‘Het Jachtseizoen’ krijgt een tweede seizoen mét nieuwe jagers. Naast Laura Tesoro doen dit keer ook Nora Gharib en Julie Van den Steen mee aan het zenuwslopende kat-en-muisspel.

In het nieuwe seizoen ontsnappen er opnieuw acht bekende duo’s uit hun cel. Hun doel? Vier uur lang uit de handen blijven van Laura, Nora en Julie. Ze mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen, verder krijgen ze niets. Geen gsm, geen geld en ook geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen en hun feloranje overalls moeten ze ten allen tijde aanhouden. Een stevige portie geluk, een serieuze dosis creativiteit en alle hulp van toevallige voorbijgangers zijn dus meer dan welkom.

“Vorig seizoen slaagden we erin heel wat boeven te vangen, dus ik ben benieuwd wie we dit jaar in de boeien kunnen slaan”, zegt ervaren jagr Laura. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor! Mijn ultieme doel is vooruitdenken en de boeven een stapje voor proberen te zijn.”

De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs van start gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen op VTM verschijnen.

Ontdek meer