'Bestemming X' gaat op zoek naar nieuwe kandidaten!

Dieter Blarinckx-01 mei 2023 om 16:45

Het eerste seizoen van het succesvolle spelprogramma 'Bestemming X' zit erop. Zie jij zo'n zot (en geblindeerd) avontuur ook zitten? Dan is er goed nieuws, want VTM gaat immers op zoek naar nieuwe kandidaten voor het tweede seizoen!

"Ben jij klaar voor het avontuur van je leven? Mooi zo, al moeten we jou eerst wat beter leren kennen om te zien of deze mysterieuze en spannende trip wel écht iets voor jou is.
Elk avontuur vergt voorbereiding, maar kan die tijd dubbel en dik waard zijn. Staan jouw zintuigen op scherp? Schrijf je dan snel in", klinkt het op het officiële inschrijvingsformulier van 'Bestemming X'.

Je moet wel 18+ zijn en dit najaar een ganse maand kunnen vrijmaken voor het avontuur van je leven. Overtuigd? Dan kan je je hier kandidaat stellen!

Succes!

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

Sneak preview: Verhulstjes scoren bijzondere accessoire

Karen Luiken-26 november 2023 om 08:13

Vanavond weer een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. De familie is op reis en bij elke reis hoort natuurlijk een souvenir. Meestal koop je een standaard cadeautje zoals een magneet, shotglaasje of ander nietsnuttig ding. Maar Viktor niet. Hij verwent zichzelf met een neushaartrimmer, een cadeautje dat ook Gert kan bekoren. Sneak preview!

Ontdek meer