Tovenaar wint 'The Masked Singer'

Karen Luiken-29 april 2023 om 06:25

Het is gedaan. Na een wekenlange strijd vond gisterenavond de finale van ‘The Masked Singer’ plaats. Drie figuren maakten kans op de hoofdprijs, maar er kon er natuurlijk maar één de beste zijn. En dat werd Aaron Blommaert also known as Tovenaar.

Tovenaar, Champignon en Raaf namen het tegen elkaar op in een spetterende finale. Miguels Wiels bleek in het pak van Champignon te zitten en Coely ging al die tijd verkleed als de vorstelijke Raaf. Aaron Blommaert verschool zich - zoals vele speurders al vermoedden - achter het masker van Tovenaar. Hij werd tot grote winnaar gekroond.

“Hoe het voelt om The Masked Singer te winnen? Vraag me dat volgende week nog eens”, aldus een verwonderde Aaron. “De winnaar van het derde seizoen… als ik het uitspreek, kan ik het nog altijd niet geloven!”

VTM brengt nostalgische talentenshow naar je scherm

Karen Luiken-16 april 2024 om 05:54

Een aantal van de meest spraakmakende zangtalenten uit allerlei nostalgische talentenshows komen binnenkort terug naar je scherm. VTM zendt vanaf 3 mei ‘Sing Again’ uit, een programma waarin talenten uit onder andere ‘X Factor’, ‘Belgium’s Got Talent’, ‘The Voice’, ‘The Soundmixshow’ en ‘Star Academy’ opnieuw hun talent zullen laten horen.

In de afgelopen 35 jaar waagden duizenden Vlamingen hun kans bij een van de vele talentenjachten die VTM uitzond. Sommigen bouwden een grote carrière uit, anderen besloten toch een ander pad te bewandelen. Benieuwd hoe het nu met ze is? In ‘Sing Again’ komen een aantal van de meest spraakmakende talenten terug voor een nieuwe kans. Kunnen ze nog steeds zo goed zingen als voorheen?

De eerste zes deelnemers zijn nu al bekendgemaakt. Dat zijn Pim Symoens uit ‘Star Academy’, Sara De Koster uit de ‘Soundmixshow’, Youssri Mejdoubi uit ‘Belgium’s Got Talent’ en Glenn Claes, Lola Obasuyi en Luka Cruysberghs uit ‘The Voice van Vlaanderen’. Stuk voor stuk doen zij hun auditie nog eens over in ‘Sing Again’.

De presentatie is in handen van Koen Wauters en Julie Van den Steen. De jury bestaat uit Karen Damen, Aaron Blommaert, Stan Van Samang, Hadise en Nina De Man.

Dara Oguntubi vergezelt cast 'Thuis'

Karen Luiken-15 april 2024 om 06:58

De cast van ‘Thuis’ krijgt er vanaf vandaag een nieuw gezicht bij. Actrice Dara Oguntubi gaat het personage Therèse spelen.

Therèse is een introvert personage dat geen gemakkelijke jeugd heeft. Ze heeft een moeilijke relatie met haar moeder en weinig geld thuis. Op school is ze een van de slimmere studenten, maar ze hoort er niet echt bij en wordt gepest door de andere leerlingen. Ze leest graag en verzet haar gedachten met skaten.

Je kunt Dara, die de rol van Therèse vertolkt, onder meer kennen als Mila uit ‘wtFOCK’. Ook deed ze in 2022 mee aan ‘Wie wordt wrapper’ op Ketnet. Haar debuut in ‘Thuis’ is vanavond om 20.15 uur te zien bij VRT 1 en VRT MAX.

Ontdek meer