Villa delen op The Island? Wij vinden je huisgenoten!

Nezir Yikik-07 mei 2023 om 12:50

Zit je deze zomer liever met TAGMAG op The Island Festival, maar vind je geen huisgenoten om een villa mee te delen? Dan hebben we goed nieuws, want we bieden nu ook de mogelijkheid om huisgenoten te zoeken via onze Solo Traveler Group. Hoe handig is dat?

Wie van zon, zee en spectaculaire optredens houdt, is deze nazomer bij The Island aan het juiste adres. Van 9 t.e.m. 16 september, huren we een volledige Island Lodge af en nodigen we topartiesten uit op de bekendste beach club van Kroatië: de Noa Beach Club. Een discotheek die zich midden op het water bevindt. Ja, dat lees je goed!

De nieuwe Solo Traveler Group is dé oplossing voor zij die alleen, of slechts met één vriend(in) naar het idyllische eiland willen trekken. Neem nu deel aan de WhatsApp-groep en ontmoet feestvierders die in hetzelfde schuitje zitten.

Dus, wat is je excuus? Neem deel aan de groep, pre-registreer je nog snel voor een onvergetelijke feestvakantie en geniet daarbovenop nog van een tijdelijke korting!

Eerste fysieke Netflix-winkels worden gigantisch groot!

Simon Smetryns-20 juni 2024 om 08:52

Netflix is van plan om fysieke winkels te openen in de Verenigde Staten. Hoewel dit al eerder werd aangekondigd, heeft het bedrijf nu meer details onthuld.

De eerste winkels zullen in 2025 worden geopend in Dallas (Texas), en King of Prussia (Philadelphia). Beide winkels worden gevestigd in voormalige warenhuizen. Elke locatie zal ongeveer 10.000 vierkante meter groot zijn, wat groter is dan een voetbalveld.

Wat er precies in de winkels komt, geeft Netflix nog niet prijs. Vorig jaar gaf de streamingdienst aan dat er activiteiten zullen zijn geïnspireerd op populaire Netflix-series, zoals een hindernisbaan gebaseerd op 'Squid Game'. Daarnaast zullen er ook merchandise, kleding en maaltijden te koop zijn.

Netflix wil dit concept eerst testen in de twee genoemde locaties. Als deze succesvol blijken, zijn er plannen om ook in andere delen van de wereld winkels te openen.

In het verleden heeft Netflix geëxperimenteerd met fysieke winkels, maar dit waren tijdelijke pop-upstores of evenementen. De nieuwe winkels zullen permanent zijn.

Airbnb laat je overnachten in de controlekamer uit 'Inside Out'

Karen Luiken-20 juni 2024 om 07:13

Om de release van de tweede ‘Inside Out’-film te vieren heeft Airbnb iets leuks in petto. Speciaal voor fans heeft de accommodatieverhuurwebsite de controlekamer uit de animatiefilm nagebouwd in Las Vegas. And guess what? Jij kan er binnenkort overnachten!

Het verblijf gaat gepaard met allerlei leuke activiteiten. Je kunt er plaatsnemen aan het roer van Riley’s controlekamer en spelen met haar emoties. Je kunt een emotionele speurtocht doen, pizza’s eten, airhockey spelen, een eigen geheugenbol maken en slapen onder een sterrenhemel.

De accommodatie bevat twee slaapkamers en is geschikt voor vier mensen. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 23 juni aanmelden voor een overnachting. Kostprijs? Volledig gratis! Je moet alleen wel het geluk hebben dat Airbnb je uitkiest voor deze spetterende ervaring. Slechts een aantal mensen krijgt deze unieke kans.

Ontdek meer