Villa delen op The Island? Wij vinden je huisgenoten!

Nezir Yikik-07 mei 2023 om 12:50

Zit je deze zomer liever met TAGMAG op The Island Festival, maar vind je geen huisgenoten om een villa mee te delen? Dan hebben we goed nieuws, want we bieden nu ook de mogelijkheid om huisgenoten te zoeken via onze Solo Traveler Group. Hoe handig is dat?

Wie van zon, zee en spectaculaire optredens houdt, is deze nazomer bij The Island aan het juiste adres. Van 9 t.e.m. 16 september, huren we een volledige Island Lodge af en nodigen we topartiesten uit op de bekendste beach club van Kroatië: de Noa Beach Club. Een discotheek die zich midden op het water bevindt. Ja, dat lees je goed!

De nieuwe Solo Traveler Group is dé oplossing voor zij die alleen, of slechts met één vriend(in) naar het idyllische eiland willen trekken. Neem nu deel aan de WhatsApp-groep en ontmoet feestvierders die in hetzelfde schuitje zitten.

Dus, wat is je excuus? Neem deel aan de groep, pre-registreer je nog snel voor een onvergetelijke feestvakantie en geniet daarbovenop nog van een tijdelijke korting!

Mumford & Sons vervangt Stromae tijdens Rock Werchter

Karen Luiken-05 juni 2023 om 16:18

Rock Werchter heeft een vervanger gevonden voor Stromae. Het plekje dat de zanger achterliet omdat hij met gezondheidsproblemen kampt, wordt opgevuld door Mumford & Sons. Dat maakt het festival bekend via social media.

“Het was bijna onmogelijk om de plek op te vullen die Stromae achterliet, maar Mumford & Sons heeft onze uitnodiging geaccepteerd”, aldus de organisatie van Rock Werchter. “We vinden het geweldig dat we ze opnieuw welkom mogen heten nadat ze hier in 2019 ook al waren. Dit wordt de eerste Europese show van de band in drie jaar tijd.”

Stromae maakte vorige maand bekend dat hij al zijn optredens moest cancelen vanwege gezondheidsproblemen. “Ik hoopte dat ik snel beter zou worden zodat ik mijn tour op kon pakken en mijn fans weer kon ontmoeten, maar helaas moet ik accepteren dat de genezing langer duurt dan verwacht”, aldus Stromae. “Ik vind het verschrikkelijk dat ik de rest van mijn tour moet cancelen. Deze beslissing was niet gemakkelijk, maar wel nodig om beter te kunnen worden.”

Dance D-Vision kondigt nieuwe artiesten aan

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:14

De line-up van Dance D-Vision wordt groter en groter. De organisatie van het festival heeft gisteren maar liefst elf nieuwe namen aangekondigd.

$hirak is een van de nieuwe namen die in het weekend van 4 en 5 augustus voor muziek zal zorgen tijdens Dance D-Vision. Hij wordt op het affiche vergezeld door Blushxblush, Cherry Moon Trax, DJ Licious, Gladde paling, Jorden Dux, Manuals, Michiel Cnudde, Omdat Het Kan & Average Rob, Sven Lanvin en Zof. Eerder werden Jebroer, Michael Amani, Natte Visstick, Regi, Pauline en Ronny Retro al aangekondigd.

TAGMAG zal een van de stages van Dance D-Vision hosten. Verder is er dit jaar voor het eerst ook een camping bij het festival. Deze bevindt zich aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein.

Alle info en tickets vind je hier.

Ontdek meer