The Island Festival: ga meefeesten in Kroatië!

Nezir Yikik-28 maart 2023 om 14:00

Heb je nog geen plannen deze zomer? Dan is The Island wel nog een ideetje. Eén van de meest idyllische eilanden van de Adriatische Kust, gevuld met feestjes die nóg idyllischer zijn. In de nazomer van 2023 trekt TAGMAG samen met een hele bende naar het eiland Pag.

Wie van zon, zee en spectaculaire optredens houdt, is deze nazomer bij The Island aan het juiste adres. Van 9 tot en met 16 september huren we een volledige Island Lodge af en nodigen we topartiesten uit op de meest gekende beach club van Kroatië: de Noa Beach Club. Een discotheek die zich midden op het water bevindt. Jawel, je leest het goed!

Lodges

Op The Island logeer je in het prachtige Noa Glamping Resort. Je vindt er een 150-tal mini-villa’s die steeds zijn uitgerust met hun eigen privézwembad. Met hun moderne keuken, badkamer en eigen living beschikken ze over alle nodige infrastructuur om deze waanzinnige week te doorstaan.

Activiteiten

Overdag is er ruimte voorzien om op vrijwillige basis mee te gaan naar iconische boat parties, een private boat tour of om deel te nemen aan avontuurlijke watersporten.

Line-up

TAGMAG gaat ook mee, samen met Insiders Clémentine Caron en Jaël Ost! En om al een tipje van de sluier op te lichten, lossen we meteen enkele bekende namen:

Wil je zelf ook deel uitmaken van deze once in a lifetime experience? Pre-registreer je dan nu al via The Island Festival!

A-attest? Dan krijg je 75 euro korting op The Graduates!

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 11:02

Heb jij je A-attest behaald? Proficiat! Dat vraagt om een groot feest met je vrienden. Ga daarom naar The Graduates in Lloret De Mar en geniet van 75 euro korting.

The Graduates is de ultieme manier om het einde van je middelbare schooltijd te vieren. Van 31 augustus tot 7 september trekken we samen met Route Du Soleil naar Lloret de Mar: dé feeststad van Europa. Zon, zee, beach bars en de beste beats. Met The Graduates krijg je toegang tot de heetste clubs en pool parties met top DJ’s. Nood aan wat rust? Strompel dan langs de rustige baaitjes. Of ga op citytrip naar Barcelona. Alles kan!

Schrijf je voor 31 juli in voor The Graduates via deze link, stuur een bewijsje van je A-attest naar info@thegraduates.be, en krijg 75 euro korting! See you there?

Jimin en Jung Kook van BTS krijgen eigen realityshow

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 12:14

Jimin en Jung Kook van de populaire K-popgroep BTS krijgen hun eigen realityshow! De serie 'Are You Sure?!' zal te zien zijn op Disney+.

Jimin en Jung Kook ons in acht afleveringen mee op roadtrip door drie bestemmingen: New York in de VS, Jeju Island in Zuid-Korea en Sapporo in Japan. Voor fans van BTS, ook wel bekend als ARMY, wordt dit een unieke blik achter. Volgens het persbericht zal de realityshow "kijkers meenemen op een avontuurlijke reis met Jimin en Jung Kook terwijl ze samen eten, winkelen, koken, kamperen, kanoën, zwemmen en roadtrippen", en biedt het "een dieper inzicht in de onmiskenbare chemie en hartverwarmende vriendschap tussen Jimin en Jung Kook terwijl ze zich hechten tijdens diverse onvergetelijke momenten tijdens de reis, zich onderdompelen in verschillende culturen, verschillende actieve activiteiten verkennen en lokale keukens uitproberen."

De opnames waren vorig jaar, voordat de twee K-popsterren hun verplichte militaire dienst ingingen in Zuid-Korea. Dit is de allereerste reisshow waarin alleen Jimin en Jung Kook de hoofdrol spelen, al brengt BTS al een tijdje reisgerelateerde content uit, zoals hun populaire show 'Bon Voyage' en 'In The Soop'. Die shows zijn te zien op Weverse, een fan-artiestenplatform.

Eerder op dinsdag werd bevestigd dat BTS-lid Jin, de oudste van de groep, zal meedoen aan de fakkeloptocht voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs als vertegenwoordiger van Zuid-Korea. Jin is het enige lid van de groep dat zijn militaire dienst heeft afgerond, nadat hij zich in december 2022 had ingeschreven.

Ontdek meer