The Island Festival: ga meefeesten in Kroatië!

Nezir Yikik-28 maart 2023 om 14:00

Heb je nog geen plannen deze zomer? Dan is The Island wel nog een ideetje. Eén van de meest idyllische eilanden van de Adriatische Kust, gevuld met feestjes die nóg idyllischer zijn. In de nazomer van 2023 trekt TAGMAG samen met een hele bende naar het eiland Pag.

Wie van zon, zee en spectaculaire optredens houdt, is deze nazomer bij The Island aan het juiste adres. Van 9 tot en met 16 september huren we een volledige Island Lodge af en nodigen we topartiesten uit op de meest gekende beach club van Kroatië: de Noa Beach Club. Een discotheek die zich midden op het water bevindt. Jawel, je leest het goed!

Lodges

Op The Island logeer je in het prachtige Noa Glamping Resort. Je vindt er een 150-tal mini-villa’s die steeds zijn uitgerust met hun eigen privézwembad. Met hun moderne keuken, badkamer en eigen living beschikken ze over alle nodige infrastructuur om deze waanzinnige week te doorstaan.

Activiteiten

Overdag is er ruimte voorzien om op vrijwillige basis mee te gaan naar iconische boat parties, een private boat tour of om deel te nemen aan avontuurlijke watersporten.

Line-up

TAGMAG gaat ook mee, samen met Insiders Clémentine Caron en Jaël Ost! En om al een tipje van de sluier op te lichten, lossen we gelijk enkele bekende namen:

Wil je zelf ook deel uitmaken van deze once in a lifetime experience? Pre-registreer je dan nu al via The Island Festival!

The Graduates: de legendarische afstudeerreis van het land!

Nezir Yikik-28 maart 2023 om 15:30

Van 2 t.e.m. 9 september trekt TAGMAG opnieuw op vakantie met honderden zesdejaars. Dé vakantiebestemming waar feestjes geen einde kennen: het Spaanse Lloret de Mar. Een week zon, zee en strand om te vieren dat jij het middelbaar hebt overleefd!

Overdag geniet je van de leukste pool parties met de grootste podia van Lloret. En als de zon ondergaat, dan gaan de neonlichtjes op de “party strip” aan. The place to be voor de beste clubs, bars en discotheken!

Activity Pack

Je hebt de mogelijkheid om een week lang te genieten van memorabele activiteiten. Feesten op een partyboot waarop het drank vloeit over het dek van het schip, paintballen tot het genieten van Spanjes grootste waterpretpark. Liever het prachtige Barcelona gaan ontdekken? Ook dat is een optie!

Llogement de Mar

Speciaal voor The Graduates, zijn de best gelegen appartementsgebouwen voorzien. Heb je toch nood aan wat meer luxe? Dan zijn er ook prachtige 4-sterren kamers ter beschikking. Beide zijn vlak bij de ‘‘Party Strip’ van Lloret gelegen, waardoor je geen enkel feestje hoeft te missen.

Line-up

De onderstaande artiesten zijn ook van de partij, maar dit is alleen nog maar een tipje van de sluier.

Klinkt dat naar meer? Boek je afstudeerreis dan via thegraduates.be, want voor de early birds zijn er flinke kortingen te rapen!

Benieuwd hoe zo’n een weekje Lloret eraan toe gaat? Ontdek hoe vrienden Alexander Van der Linden en Frederic Laenens, ‘The Graduates’ vorig jaar hebben beleefd.

The Balaton Trip: hét epische muziekfestival in Hongarije!

Nezir Yikik-28 maart 2023 om 15:00

Met meer dan duizend jongeren, verschillende artiesten en een opblaas dierenrijk, veroveren we met TAGMAG opnieuw het Balaton Sound-festival in Hongarije: een van Europa’s grootste elektronische muziekfestival.

In het weekend van 28 juni tot en met 1 juli, feest je samen met TAGMAG aan het Balatonmeer in Hongarije. En als we het woordje ‘feest’ laten vallen, dan bedoelen we ook écht een feest!

Camping: The Gardens of Balaton

We hebben dit jaar voor het eerst ook een eigen camping, waar kleinere feestjes en activiteiten non-stop zullen plaatsvinden. The Gardens of Balaton -zoals onze camping heet- wordt een week lang ons thuisbasis

Line-up

Van Tiësto, Arman van Buuren en Dimiti Vegas & Like Mike tot Don Diablo, Hardwell, Blasterjaxx en Goodboys. Stuk voor stuk namen die ongetwijfeld voor een onvergetelijke en epische ervaring zullen zorgen.

Een unieke ervaring die je niet wil missen, dus bestel hier nog snel je ticket(s)!

Ontdek meer