The Island Festival: ga meefeesten in Kroatië!

Nezir Yikik-28 maart 2023 om 14:00

Heb je nog geen plannen deze zomer? Dan is The Island wel nog een ideetje. Eén van de meest idyllische eilanden van de Adriatische Kust, gevuld met feestjes die nóg idyllischer zijn. In de nazomer van 2023 trekt TAGMAG samen met een hele bende naar het eiland Pag.

Wie van zon, zee en spectaculaire optredens houdt, is deze nazomer bij The Island aan het juiste adres. Van 9 tot en met 16 september huren we een volledige Island Lodge af en nodigen we topartiesten uit op de meest gekende beach club van Kroatië: de Noa Beach Club. Een discotheek die zich midden op het water bevindt. Jawel, je leest het goed!

Lodges

Op The Island logeer je in het prachtige Noa Glamping Resort. Je vindt er een 150-tal mini-villa’s die steeds zijn uitgerust met hun eigen privézwembad. Met hun moderne keuken, badkamer en eigen living beschikken ze over alle nodige infrastructuur om deze waanzinnige week te doorstaan.

Activiteiten

Overdag is er ruimte voorzien om op vrijwillige basis mee te gaan naar iconische boat parties, een private boat tour of om deel te nemen aan avontuurlijke watersporten.

Line-up

TAGMAG gaat ook mee, samen met Insiders Clémentine Caron en Jaël Ost! En om al een tipje van de sluier op te lichten, lossen we meteen enkele bekende namen:

Wil je zelf ook deel uitmaken van deze once in a lifetime experience? Pre-registreer je dan nu al via The Island Festival!

Milaan wil pizza en ijs na middernacht verbieden

Chelsy Vanlerberghe-24 april 2024 om 08:58- Foto:

Alana Harris via Unsplash

De inwoners van Milaan zijn het massatoerisme in de stad beu. Daarom neemt de stadsgemeenteraad nu maatregelen. Ze hebben een wetsvoorstel ingediend dat alle afhaalmaaltijden na half één 's nachts op doordeweekse dagen en na half twee 's nachts in het weekend en op feestdagen zou verbieden. Zeg maar ciao tegen die midnight snacks!

Als het nieuwe wetsvoorstel wordt goedgekeurd, zou dat ook betekenen dat bars en restaurants hun deuren op hetzelfde tijdstip moeten sluiten. Het doel van de nieuwe regel is om de rust te doen terugkeren in de stad en het lawaai van feestgangers te verminderen.

De burgemeester, Giuseppe Sala, steunt dit idee omdat hij zegt dat veel mensen klagen over te veel lawaai. Maar niet iedereen in Milaan is het ermee eens. Sommige locals zeggen dat het verbod ingaat tegen de Italiaanse cultuur, omdat mensen vaak na het eten nog een ijsje gaan halen.

Italianen hebben nog tot mei om bezwaar te maken tegen dit plan, meldt The Independent. En dat gaan ze misschien wel doen, want het is niet de eerste keer dat ze dit soort verbod willen invoeren. In 2013 probeerden ze het ook al eens, maar dat ging toen helemaal mis. De burgemeester moest het verbod toen terugdraaien omdat er zoveel kritiek op was. Misschien mogen we binnenkort toch nog wel pizza eten na middernacht in Milaan!

Deze activiteiten maken van The Graduates 2024 een topreis

Chelsy Vanlerberghe-24 april 2024 om 08:31

De week van 31 augustus tot 7 september wordt een onvergetelijke week voor degenen die meegaan naar The Graduates. Honderden feestvierders trekken samen met TAGMAG en Route du Soleil naar de place to be: Lloret de Mar. Naast zon, zee en toegang tot de beste feestjes zijn er nog tal van activiteiten die deze reis onvergetelijk maken. We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Poolparties

Lloret de Mar staat bekend om zijn bruisende nachtleven en dankzij The Graduates heb je sowieso toegang tot de beste hotspots. Overdag trekken de Graduates richting de grootste pool-stage van Europa om die volledig over te nemen: Sanddance. Megapoolparty!

All-in Boat Party

Looking for a sugar daddy with a boat?! Tijdens de all-in boat party vaar je uit over de Middellandse zee op een prachtige catamaran. Het beste van al? Het is all-in! De drank vloeit à volonté, maar eerst natuurlijk een goede fond leggen met heerlijke snacks.

Paintball

Adrenaline, spanning en verf vormen de ingrediënten voor een topactiviteit. Gewapend met verfballetjes en je schietvaardigheid, kun jij volledig losgaan tijdens een paintballtornooi. Met verschillende challenges en gamemodes kan jij meerdere keren bewijzen dat je de beste bent van het veld.

Citrytrip naar Barcelona

Ola Barcelona! De Spaanse stad is één van de populairste steden in Europa en wij begrijpen waarom. Deze levendige stad met zijn rijke geschiedenis, eindeloze winkelstraten, adembenemende bezienswaardigheden en heerlijke Spaanse keuken biedt voor elk wat wils. Of je nu gewoon wil city strollen, cultuur opsnuiven of tapas proeven, een dagje Barca wordt sowieso één van de hoogtepunten van je reis. En misschien is tegen dan de Sagrada Familia eindelijk eens af?

Waterworld

Op vrijdag staat het grootste waterpretpark van Spanje op het programma. Reusachtige glijbanen, wildwaterstromen, golven en zwembaden met kolkende wateren: Waterworld heeft het allemaal. Voor de waterratten onder ons is dit een absolute must-do.

KartenScheur over het Spaanse asfalt en laat je vrienden zien wie de koning(in) van het gaspedaal is. De karts gaan tot ongeveer 45km/u, dat is sneller dan je denkt! No worries, je hebt geen rijbewijs nodig om te mogen karten.


Dus... Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in via deze link en ga samen met TAGMAG en Route du Soleil mee naar Lloret van 31 augustus tot en met 7 september!

Ontdek meer