The Island Festival: ga meefeesten in Kroatië!

Nezir Yikik-28 maart 2023 om 14:00

Heb je nog geen plannen deze zomer? Dan is The Island wel nog een ideetje. Eén van de meest idyllische eilanden van de Adriatische Kust, gevuld met feestjes die nóg idyllischer zijn. In de nazomer van 2023 trekt TAGMAG samen met een hele bende naar het eiland Pag.

Wie van zon, zee en spectaculaire optredens houdt, is deze nazomer bij The Island aan het juiste adres. Van 9 tot en met 16 september huren we een volledige Island Lodge af en nodigen we topartiesten uit op de meest gekende beach club van Kroatië: de Noa Beach Club. Een discotheek die zich midden op het water bevindt. Jawel, je leest het goed!

Lodges

Op The Island logeer je in het prachtige Noa Glamping Resort. Je vindt er een 150-tal mini-villa’s die steeds zijn uitgerust met hun eigen privézwembad. Met hun moderne keuken, badkamer en eigen living beschikken ze over alle nodige infrastructuur om deze waanzinnige week te doorstaan.

Activiteiten

Overdag is er ruimte voorzien om op vrijwillige basis mee te gaan naar iconische boat parties, een private boat tour of om deel te nemen aan avontuurlijke watersporten.

Line-up

TAGMAG gaat ook mee, samen met Insiders Clémentine Caron en Jaël Ost! En om al een tipje van de sluier op te lichten, lossen we meteen enkele bekende namen:

Wil je zelf ook deel uitmaken van deze once in a lifetime experience? Pre-registreer je dan nu al via The Island Festival!

Airbnb verhuurt houten huisje van Shrek

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:53

Op zoek naar het meest romantische tripje ooit? Airbnb staat voor je klaar. Via de website kun je binnenkort een verblijf boeken in het huisje van Shrek.

Het huis ligt in de Schotse Hooglanden en lijkt precies op de geanimeerde verblijfplaats van Shrek. Alles aan het plaatje klopt: van de boomstammen die het huis doorboren tot de houten meubels.

In de omschrijving van Airbnb staat dat je in het optrekje oorsmeerkaarsen aan kunt steken, rond een vuurtje kunt zitten en dat je tijdens het ontbijt getrakteerd wordt op door Donkey gemaakte wafels. Wat wil je nog meer?!

Wie de hut wil boeken, moet geluk hebben. Het verblijf is alleen beschikbaar van 27 tot 29 oktober voor maximaal drie gasten. Op vrijdag 13 oktober kunnen liefhebbers zich via deze link aanmelden.

Corendon introduceert 'adults-only' zitplekken

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 08:41- Foto:

Bao Menglong via Unsplash

Luchtvaartmaatschappij Corendon heeft besloten om vanaf november een speciale zone zonder kinderen in te richten op vluchten van Schiphol (Amsterdam, Nederland) naar Curaçao. Reizigers die willen genieten van een rustige reis zonder huilende baby's en luidruchtige kleuters kunnen hiervoor kiezen, zij het tegen een extra vergoeding.

Voor een toeslag van 45 euro kunnen passagiers een stoel reserveren in deze kindvrije zone. Deze zone, gelegen aan de voorzijde van het vliegtuig, wordt fysiek afgeschermd van andere zitplaatsen door middel van wanden en gordijnen.

De luchtvaartmaatschappij benadrukt dat deze 'adults-only-zone', die wordt geïntroduceerd omdat Corendon geen aparte businessclass heeft, een meer ontspannen omgeving biedt voor reizigers.

Grote luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, TUI en Transavia lijken echter niet overtuigd van dit idee en hebben nog geen plannen om deze optie ook te lanceren.