Tips om te scoren in de club!

Simon Smetryns-24 april 2023 om 16:00

Jael Ost trok met lover en wingman Kobe Peeters naar Sotto's in Zottegem om de beste fiks-tips te testen.

Dance D-vision geeft vandaag dikke korting op tickets

Chelsy Vanlerberghe-11 juli 2024 om 10:35

Vandaag, 11 juli, is het de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap. En hoewel het ons geen vrije dag oplevert op het werk, kunnen we wel iets vieren: Dance D-Vision 2024 biedt een speciale traktatie aan voor alle festivalgangers!

Ter gelegenheid van deze feestdag lanceert Dance D-Vision een exclusieve kortingsactie. Met de kortingscode FEESTDAG2024 ontvang je maar liefst 15% korting op alle tickets en 10% korting op boozebags. Deze aanbieding is slechts geldig tot vanavond 23:30 uur, dus wees er snel bij!

Dance D-Vision 2024 vindt plaats op 2 en 3 augustus in Zottegem en belooft een onvergetelijk weekend te worden met een indrukwekkende line-up. Van bekende namen zoals Regi en Jaap Resema tot opkomend talent, het festival biedt een diverse mix van muziekgenres verspreid over verschillende podia.

Of je nu houdt van urban, hardstyle, 90's classics, techno of après-ski, op Dance D-Vision vind je gegarandeerd jouw favoriete beats. Dit jaar introduceert Dance D-Vision ook het nieuwe EGMONDO-podium, waar lokaal talent zijn kans krijgt om te schitteren. Een unieke toevoeging die het festival nog meer bijzonder maakt. En de TAGMAG-stage wordt gegarandeerd dé hotspot van het weekend met op de planning artiesten als 5NAPBACK en Michael Amani.

Tickets en info vind je hier!

Dokter onthult lichaamsdeel dat iets zegt over de penisgrootte

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 09:36- Foto:

Deon Black via Unsplash

Of je er nu een hebt of niet, je hebt het af en toe soms over penislengte. Vooral als het gaat om uit te vinden hoe je de grootte kunt inschatten zonder je kleren uit te trekken. Een uroloog heeft bevestigd dat het niet de voeten zijn waar we naar moeten kijken.

Je hebt vast wel eens gehoord dat grote voeten betekenen dat iemand een grote... ahem. Volgens een uroloog kijken we naar het verkeerde lichaamsdeel. Er is namelijk een lichaamsdeel dat altijd zichtbaar is, die meer weggeeft over de lengte van de penis: de neus. Dr. Blanca Madurga, een specialist in urologie, heeft veel mythes over penissen ontkracht.

Maar deze mythe klopt.

Heb je ooit naar de neus van een man gekeken en gedacht 'die is apart'? Je zou later tussen de lakens hetzelfde kunnen denken.

De uroloog legde uit dat Japanse wetenschappers hebben ontdekt dat er een link is tussen de grootte van de penis en de neus. Uit een studie uit 2021 bleek dat mannen met een neus van 4,5 cm een niet-erecte penis van ongeveer 10 cm hadden, terwijl mannen met een neus van 5,5 cm een penismaat van meer dan 13,4 cm hadden.

In The Mirror zei ze: “Het enige wat tot nu toe is aangetoond, is een relatie tussen de grootte van de penis en de neus. Er is een Japans onderzoek dat ik in mijn boek noem dat een verband vond tussen penis- en neusgrootte, omdat ze beide in de baarmoeder worden gevormd. Zelfs op de echo van een zwangere vrouw kun je zien of de penisgrootte normaal is of niet."

Dus... is er echt geen link tussen grote voeten en grote penissen? Blijkbaar niet.

Dr. Madurga voegde toe: "Het wordt aangenomen dat deze relatie bestaat omdat de neus en de penis zich allebei in de baarmoeder ontwikkelen, afhankelijk van de testosteronniveaus van de moeder tijdens de zwangerschap." Een andere studie van het Ulsan University Hospital in Zuid-Korea ondersteunt dit: hun onderzoek vond dat beide lichaamsdelen blootgesteld worden aan veel testosteron in de baarmoeder, wat hun grootte beïnvloedt.

Hoewel voeten en penissen niet correleren, doet je lengte dat wel.

In haar boek 'Alles wat je moet weten over de penis en nooit durfde te vragen', legt Dr. Madurga uit dat de gemiddelde penisgrootte is toegenomen 'omdat we nu ook langer zijn'.

"We hebben nu een dieet met veel eiwitten, wat betekent dat jongeren tegenwoordig heel lang zijn. Ze rijpen veel eerder dan 50 jaar geleden, dus de penis groeit net als de rest van het lichaam meer", legt ze uit.

Ontdek meer