Tweede seizoen 'Heartstopper' komt deze zomer naar Netflix

Nico De Greef-24 april 2023 om 14:43

Netflix heeft aangekondigd wanneer er eindelijk nieuwe afleveringen van de lgbtq+-reeks 'Heartstopper' verschijnen. Het goede nieuws is dat fans niet lang hoeven te wachten.

Netflix komt met nieuws die de harten van 'Heartstopper'-fans sneller doet slaan: de streamingdienst heeft namelijk onthuld wanneer het langverwachte tweede seizoen van de succesvolle reeks in première gaat. Fans zullen niet heel erg lang meer hoeven moeten te wachten, want op 3 augustus worden de nieuwe afleveringen al gedropt.

Netflix maakte het nieuws bekend aan de hand van een filmpje met behind-the-scenes beelden van een aankomende seizoen. In het filmpje vertellen acteurs Joe Locke, Kit Connor, Yasmin Finney en Rhea Norwood wat fans van het nieuwe seizoen mogen verwachten.

"Charlie gaat op reis. Hij wordt dit seizoen wat meer volwassen", teaset Joe, die in de reeks de hoofdrol van Charlie speelt. "Het wordt een ietwat andere vibe dan het eerste seizoen", laat Kit alvast weten.

'Heartstopper' is een Britse coming-of-age dramareeks waarin twee tienerjongens, Nick en Charlie, ontdekken dat hun onwaarschijnlijke vriendschap misschien wel meer te betekenen heeft dan ze willen toegeven. Langzaam maar zeker vallen de twee als een blok voor elkaar. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken van Alice Boseman.

Netflix kondigde eerder aan dat 'Heartstopper' ook een derde seizoen zal krijgen.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Nieuwe beelden van vierde seizoen 'The Boys'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Na een eerste seizoen van ‘Gen V’ is het volgend jaar weer tijd voor een nieuw seizoen van ‘The Boys’, de voorganger van de spin-off. Om fans daar alvast een klein beetje op voor te bereiden, wordt er nu een eerste trailer gedeeld.

In het vierde seizoen van ‘The Boys’ vechten Victoria Neuman en Homelander voor de macht van Oval Office. Butcher, die nog maar enkele maanden te leven heeft, is niet alleen Becca’s zoon kwijtgeraakt, maar ook zijn baan als leider van The Boys. Zijn team is zijn leugens beu, maar toch zullen ze een manier moeten vinden om samen te werken en de wereld te redden nu er meer op het spel staat dan ooit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti.

Het vierde seizoen van ‘The Boys’ komt in 2024 naar Amazon Prime.

Ontdek meer