Bevestigd: 'Heartstopper' krijgt tweede én derde seizoen op Netflix!

Nico De Greef-20 mei 2022 om 14:54

De populaire LGBTQ+-serie 'Heartstopper' krijgt officieel een tweede en derde seizoen, dat maakte de schrijfster en bedenkster van de reeks, Alice Oseman, op vrijdag bekend.

De romantische avonturen van Charlie (Joe Locke) en Nick (Kit Connor) zijn nog lang niet voorbij. Netflix en de auteur van "Heartstopper" hebben namelijk op vrijdag aangekondigd dat de serie niet één, maar twee nieuwe seizoenen krijgt. En dat is bijzonder goed nieuws voor fans.

"Heartstopper" vertelt het verhaal over de vriendschap tussen twee tienerjongens en middelbare scholieren, Charlie en Nick, die langzaam maar zeker verandert in meer. De serie is gebaseerd op de gelijknamige young adult webcomic, geschreven en geïllustreerd door de Britse auteur Alice Oseman, waarvan momenteel al vier delen (met een vijfde laatste deel op komst in 2023) werden uitgebracht.

Het eerste seizoen van de Netflix-reeks vertaalde de gebeurtenissen uit volumes 1 en 2 van de digitale strip naar het scherm. De verwachting is dat het tweede seizoen grotendeels gebaseerd zal worden op volumes 3 en 4, die een veel meer duistere toon bevatten dan eerdere delen. In dit punt van het verhaal wordt namelijk dieper ingegaan op de mentale staat en eetstoornis van Charlie (hier werd al subtiel naar gehint in het eerste seizoen van de Netflix-serie) en de worstelingen die Nick ervaart om uit de kast te komen voor zijn vader en vier jaar oudere broer.

Het eerste seizoen van "Heartstopper" is sinds vorige maand te streamen op Netflix en is op een paar weken tijd uitgegroeid tot een enorme wereldwijde hit. Zo staat de reeks al in de top 10 van de best bekeken programma's in maar liefst 54 landen. Wanneer de nieuwe afleveringen te zien moeten zijn, is nog onduidelijk.

Auteur Alice Boseman kondigt aan dat twee nieuwe seizoenen in de maak zijn voor streamingdienst Netflix.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' online

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:36

Afgelopen week werden fans al warm gemaakt met een trailer, maar nu staan de afleveringen dan ook eindelijk online. Het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ kan gebingewatcht worden!

In het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ denken de deelnemers dat ze meedoen aan een gloednieuwe datingshow. Maar niets is minder waar. De kandidaten worden naar een tropisch paradijs gestuurd waar ze niemand mogen aanraken, kussen of enige andere vorm van intimiteit mee mogen hebben. Hoe leuk ze elkaar ook vinden.

Nieuw dit seizoen is dat de deelnemers gebruik mogen maken van ‘free kisses’, die ingezet mogen worden tijdens een date. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Het eerste deel van ‘Too Hot To Handle’ staat nu online, het tweede deel volgt volgende week.

Ontdek meer