Gewoon ghosten of uitmaken na de seks?

Simon Smetryns-20 april 2023 om 14:08

TAGMAG trok met Clémentine Caron naar Sotto's in Zottegem. Op het menu? Lekker dansen, heel wat bodycounts en de ergste manier om je lief te dumpen!

YouTube stopt met YouTube Stories

Karen Luiken-26 mei 2023 om 09:46- Foto:

Pexels: Greenwish

YouTube Stories zijn binnenkort verleden tijd. Het videoplatform stopt over precies een maand met de verhalenfunctie. Vanaf 26 juni kunnen gebruikers geen YouTube Stories meer maken of plaatsen.

De reden waarom YouTube stopt met de functie, is omdat het bedrijf zich wil concentreren op andere, meer populaire functies. Een voorbeeld daarvan is YouTube Shorts. “Tegenwoordig zijn er veel meer manieren om content op YouTube te maken. Van communityposts tot korte video’s en van longforms tot live”, aldus YouTube in een post. “Om prioriteit te geven aan deze functies, verdwijnen de Stories.”

YouTube Stories die vóór 26 juni worden gemaakt, blijven er nog zeven dagen op staan. De laatste Stories zullen dus op 3 juli te zien zijn. Het plaatsen van een YouTube Story kan enkel tot 26 juni.

YouTuber laat vliegtuig crashen voor views

Karen Luiken-14 mei 2023 om 09:42

Een YouTuber die in 2021 opzettelijk een vliegtuig neer heeft laten storten om views te halen, riskeert nu een gevangenisstraf van twintig jaar. Dat melden verschillende media.

De YouTuber in kwestie is Trevor Jacob. Hij bestuurde in december 2021 een vliegtuig in een nationaal bos in Los Angeles toen het toestel – zo beweerde hij destijds – zo’n 35 minuten na het opstijgen neerstortte. De YouTuber wist zichzelf in veiligheid te brengen met een parachute en filmde alles met meerdere camera’s.

Trevor maakte iedereen wijs dat het een ongeluk was, maar dat blijkt nu niet zo te zijn. Uit een onderzoek is gebleven dat hij de stunt in scène had gezet om views op YouTube te krijgen.

De influencer moest een jaar geleden zijn vliegbrevet inleveren en riskeert nu dus een jarenlange gevangenis. Hij verschijnt naar verwachting ergens in de komende weken voor de rechter.