Nieuwe artiesten vervoegen line-up van Pukkelpop!

Maxine Decaluwé-19 april 2023 om 10:20

Afgelopen maandag hintte Macklemore tijdens zijn concert in Vorst Nationaal naar een snel weerzien met zijn fans. Nu bevestigt Pukkelpop de komst van de Amerikaanse rapper, die wereldhits scoorde met 'Thrift Shop', 'Glorious' en 'Can't Hold Us'. Ook andere namen vervoegen de affiche van het festival.

Op zondag 20 augustus zal Macklemore de Main Stage van Pukkelpop veroveren. Verder zullen Bakar - een 29 jarige singer-songwriter uit Noord-Londen -, de Britse dj en producer Charlie Sparks en de feministische punkband uit Californië Destroy Boys, de stage vervoegen. Zij shinen op de laatste festivaldag samen met o.a. The Killers, Florence + The Machine, Bonobo, Girl in Red, Reinier Zonneveld (live), Zwangere Guy, ADF Family, Beartooth, Dylan en Giant Rooks.


Daarnaast blinken nog twee nieuwe acts op de affiche: de hypnotiserende postpunk van Dry Cleaning en het drum ‘n bass bommetje Kanine. Zij delen op zaterdag de spotlights met de eerder aangekondigde Angèle, Anne-Marie, Limp Bizkit, 2manydjs (live), Joji, Joost, Rema, Tom Odell, Turnstile en nog vele anderen.

Voor het volledige artiestenoverzicht kan je deze pagina checken. Tickets zijn nog steeds te koop, dus wacht niet langer en leg die vierdaagse muzikale citytrip snel vast!

Student Kick Off onthult line-up!

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 16:30- Foto:

Louis Imschoot

Op 27 september 2023, tijdens de eerste woensdag van het academiejaar, wordt de 17e editie van de Student Kick-Off gehouden op het Sint-Pietersplein. Dit ééndaagse welkomstfestival, georganiseerd door en voor studenten van Gent, staat bekend als het grootste studentenevenement van België.

De eerste headliner wordt niemand minder dan Pommelien Thijs. Haar hits 'Erop Of Eronder' en 'Ongewoon' zullen zeker luidkeels worden meegezongen. De tweede headline-act is Omdat Het Kan & Average Rob. Dit populaire duo heeft deze zomer het publiek gek gemaakt op o.a. Tomorrowland en Pukkelpop.

Naast deze headliners kunnen de Gentse studenten ook genieten van andere DJ's en artiesten, waaronder Paul Sinha, Michael Amani, Chibi Ichigo, Yung Mavu, Laura Omloop, Dave & Danny, Unregular en de twee winnaars van de Student Rock Rally: Webstek en Ventus.

Net zoals vorig jaar zal ook TAGMAG x Peterman erbij zijn, maar meer nieuws daarover volgt later.

Het belooft een fantastische start van het academiejaar te worden!

KAMPING KITSCH CLUB!

Simon Smetryns-24 augustus 2023 om 14:56

Hét gekste en geilste verkleedfeestje van het jaar is nog steeds Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Ook dit jaar waren we erbij. Geniet mee!

Ontdek meer