Nieuwe artiesten vervoegen line-up van Pukkelpop!

Maxine Decaluwé-19 april 2023 om 10:20

Afgelopen maandag hintte Macklemore tijdens zijn concert in Vorst Nationaal naar een snel weerzien met zijn fans. Nu bevestigt Pukkelpop de komst van de Amerikaanse rapper, die wereldhits scoorde met 'Thrift Shop', 'Glorious' en 'Can't Hold Us'. Ook andere namen vervoegen de affiche van het festival.

Op zondag 20 augustus zal Macklemore de Main Stage van Pukkelpop veroveren. Verder zullen Bakar - een 29 jarige singer-songwriter uit Noord-Londen -, de Britse dj en producer Charlie Sparks en de feministische punkband uit Californië Destroy Boys, de stage vervoegen. Zij shinen op de laatste festivaldag samen met o.a. The Killers, Florence + The Machine, Bonobo, Girl in Red, Reinier Zonneveld (live), Zwangere Guy, ADF Family, Beartooth, Dylan en Giant Rooks.


Daarnaast blinken nog twee nieuwe acts op de affiche: de hypnotiserende postpunk van Dry Cleaning en het drum ‘n bass bommetje Kanine. Zij delen op zaterdag de spotlights met de eerder aangekondigde Angèle, Anne-Marie, Limp Bizkit, 2manydjs (live), Joji, Joost, Rema, Tom Odell, Turnstile en nog vele anderen.

Voor het volledige artiestenoverzicht kan je deze pagina checken. Tickets zijn nog steeds te koop, dus wacht niet langer en leg die vierdaagse muzikale citytrip snel vast!

De volledige line-up van Hype'O Dream is bekend!

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 09:57

De verjaardagseditie van Hype'O Dream wordt één groot feest. Op 12 en 13 juli strijkt het dancefestival voor de tiende keer neer in Waregem. Verspreid over 4 podia geven meer dan 100 artiesten 2 dagen lang het beste van zichzelf. De volledige line-up is compleet.

Het festival mikt op feestvierders van alle soorten, dat bewijst de gevarieerde line-up. Op de affiche staan namen als Amber Broos, Lil' Kleine, Omdat Het Kan Ft. Average Rob, Joyhauser, Jebroer, en meer! Technoliefhebber, of eerder fan van Nederhop? Er is voor elk wat wils. De volledige line-up check je hier.

Er is dit jaar ook een TAGMAG-chillzone waar er van alles te beleven valt.

Dit jaar is er ook een TAGMAG chillzone, waar er van alles te beleven valt.

Een ticket voor vrijdag kost 56 euro, voor zaterdag betaal je 67 euro. Een combi heb je al voor 93,50 euro. Wil jij erbij zijn? Haast je, want de tickets vliegen de deur uit! Wave 2 is al 93% uitverkocht. Tickets kopen doe je hier!

Pukkelpop maakt 34 nieuwe namen bekend

Karen Luiken-17 april 2024 om 09:02- Foto:

Pukkelpop

Nog geen kaartje voor Pukkelpop? Je krijgt er vandaag heel veel redenen bij om er eentje aan te schaffen. De organisatie van het festival heeft maar liefst 34 nieuwe namen aangekondigd, en geloof ons: dat zijn niet de minsten!

Pukkelpop vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 tot en met 18 augustus. Het officiële festival opent op vrijdag 16 augustus en begint meteen goed met nieuwe namen als Andromedik, Artemas, Cellini, Dizzee Rascal, Flansie, SLIFT, MCR-T, Nieve Ella en Wasia Project.

Van plan om zaterdag te gaan? Dan kun je genieten van de muziek van Amber Broos, BERRE, Blck Mamba, English Teacher, grandson, Jazz Brak, Kevin de Vries, Kleine Crack & Slagter, KI/KI, Snelle, Meg10, New West en Wunderhouse.

De laatste dag wordt het festival in stijl afgesloten met optredens van onder anderen Channel Tres, Becky Hill, Ahadadream, Bibi Seck, Bolis Pupul, DEBBY FRIDAY, FUTURE UTOPIA, Glass Beams, Hot Milk, Jesus Piece, MSPAINT en I. Jordan.

Tickets voor zondag zijn nog te koop via de website van Pukkelpop. De overige dagen zijn al weken uitverkocht.

Ontdek meer