'The Boogeyman' aangepast omdat-ie té eng was

Karen Luiken-17 april 2023 om 14:52

Horrorfans voor wie het niet eng genoeg kan, kunnen hun hart ophalen met ‘The Boogeyman’. De film is zó angstaanjagend, dat-ie moest worden aangepast. Dat meldt Unilad.

‘The Boogeyman’ is een bewerking van een verhaal van Stephen King en is vanaf 31 mei te zien in de bioscoop. Sommige mensen hebben de film al gezien tijdens een testvertoning en daaruit is gebleken dat er behoorlijk wat enge scènes in verwerkt zijn. Een daarvan was zelfs zo eng, dat de horror moest worden aangepast.

“Het publiek schreeuwde zo hard”, zegt regisseur Rob Savage over de betreffende scène. “Ze begonnen meteen met elkaar te kletsen, met als resultaat dat ze de volgende regels tekst misten. We moesten daarom wat dingen veranderen en 45 seconden opvulling inbouwen, zodat ze geen essentiële informatie zouden missen.”

‘The Boogeyman’ gaat over de middelbare schoolstudente Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer, die proberen de recente dood van hun moeder te verwerken. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader, Will, een therapeut die met zijn eigen leed kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis opduikt op zoek naar hulp, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die aast op gezinnen en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

Opnames laatste seizoen 'Handmaid's Tale' van start

Karen Luiken-07 september 2024 om 13:16

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar het zesde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ komt eindelijk dichterbij. Via Instagram wordt bekendgemaakt dat de opnames van het slotstuk van de serie van start zijn gegaan én dat we het eindresultaat in het voorjaar van 2025 kunnen verwachten.

“Raad eens wie er terug is?”, staat er bij een foto van Elisabeth Moss geschreven. Zij speelt al jaren June Osborne, het hoofdpersonage van ‘The Handmaid’s Tale’, en zal ook in het nieuwe seizoen weer te zien zijn. “De productie van het laatste seizoen is eindelijk van start gegaan. ‘The Handmaid’s Tale’ keert in het voorjaar van 2025 terug.”

Het zesde seizoen, dat helaas ook het laatste seizoen zal zijn, had er eigenlijk allang moeten zijn. De komst ervan werd in 2022 al aangekondigd en de opnames zouden in 2023 van start gaan, maar vanwege de grote staking in Hollywood ging dat plan helaas niet door.

Giraf is nieuwste figuur in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-07 september 2024 om 12:58

Steeds meer figuren die meedoen aan het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ worden aan de buitenwereld getoond. De meest recente onthulling? Giraf!

Giraf is een van de figuren die vanaf vrijdag 20 september te zien zijn in het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Hij wordt omschreven als een basketbalspeler die niet alleen uitblinkt op het veld, maar ook ernaast een grote aantrekkingskracht heeft. VTM zegt dat hij ijdel is en dat zijn stijl het beste omschreven kan worden als casual street. ‘Ondanks zijn succes blijft hij trouw aan zichzelf en zijn afkomst. Zijn homies from the hood draagt hij diep in het hart’, zo klinkt het.

“Ik ben baas van het veld!”, zegt Giraf. “Met mijn flair, coolness en trickshots, stijg ik altijd boven de rest uit. Vergis je niet. Nu ben ik dé ster, vroeger was ik een gewone jongen van de straat. Kijk eens hoe cute ik toen al was. Maar succes is als een domino-effect. Daardoor ben ik nu de grootste in mijn vak! Constante druk, geen privacy, altijd moeten presteren: dat hoort erbij, de neveneffecten van de roem. Ik heb een lange nek, maar ik doe nooit uit de hoogte. Mijn motto: sweat now, shine later!”

Giraf voegt zich bij de al eerder aangekondigde figuren Mister Withlove, Tik & Tok en Space Babe. Naast hen doen er ook nog acht andere figuren mee, die later worden onthuld.

Ontdek meer