Hebben: ijspralines met Baileys of Malibu

Karen Luiken-14 april 2023 om 06:42

Nu de zomerse temperaturen er eindelijk écht aan zitten te komen, hebben we ook steeds vaker zin in ijs. Roomijs, waterijs of chocoladeijs. Het is allemaal hartstikke welkom. Net zoals de traktaties van het Belgische ijsmerk LiQ. Die zijn voorzien van de smaak van verschillende bekende drankjes, zoals Baileys en Malibu.

Laten we beginnen met de eerste lekkernij van LiQ: ijspraline met Baileys. Deze bestaat uit romig vanille-ijs met een vleugje Baileys, is omhuld in Belgisch melkchocolade en heeft een Iris Cream-hart ‘voor een extra smaakexplosie’.

De tweede variant is de ijspraline met Malibu. Dit zomerse dessert, gemaakt van kokosijs met een tikkie Malibu, is gehuld in een crispy jasje van Belgische witte chocolade en bevat kleine kokosschilfers en een verfrissend ananashart.

Beide ijsjes bevatten 1 procent alcohol en zijn daarom alleen bedoeld voor 18-plussers. Proeven? Kopen doe je hier!

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Tony's Chocolonely lanceert nieuwe sintrepen

Karen Luiken-21 november 2023 om 07:18

De sinterklaasperiode is misschien wel de beste periode van het jaar. Waarom? Omdat je dan ongegeneerd chocoladeletters naar binnen mag werken. Een verslaving waar je geen nee tegen kunt zeggen, zeker niet nu Tony’s Chocolonely gloednieuwe sintrepen heeft gelanceerd.

De repen hebben de vorm van een letter en zijn er in vier verschillende smaken, stuk voor stuk hemels. Ga je voor een traditionele smaak zoals melkchocolade of karamel zeezout? Of heb je toch liever een speciale editie met de smaak van witte pepernoten of melk marsepein? Het kan allemaal.

De letterrepen van Tony’s Chocolonely zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour, Spar, Delhaize, Dreamland en Toychamp. Online kun je ze kopen via de webshop van Tony’s Chocolonely.

Ontdek meer