Laat je bouwskills los en win een iPad of Playstation 5!

Nezir Yikik-13 april 2023 om 08:45

Goed nieuws, want de ‘Construction Challenges’ wordt met een week verlengd! Dat is een week langer om je bouwskills volledig los te laten op één van de unieke uitdagingen.

In het kader van ‘De Weken Van de Bouw’, brengt de bouwsector een aantal uitdagingen in de sector tot bij jou. De vijf challenges geven een inkijk in de verschillende thema’s die de bouwsector vandaag bezighoudt:

Challenge 1: nieuw thuis in een oud huis;
Challenge 2: in de (duurzame) club;
Challenge 3: veiliger op weg;
Challenge 4: vrij in het dorp;
Challenge 5: go loco.

De organisatie achter de ‘Construction Challenges’ heeft inmiddels laten weten dat de inschrijvingen volop binnenstromen. Stand-upcomedian William Boeva neemt de beoordeling van de Nederlandstalige inzendingen voor zijn rekening. Voor de Franstalige inzendingen is dat TikTokker Vidal Alexe.

Dus, zie jij de wereld in blokken of wil jij je bouwskills de vrije loop laten? Bedenk dan een leuke en creatieve invalshoek voor één van de vijf uitdagingen én maak kans op een iPad of gloednieuwe Playstation 5!

Klaar? Upload het resultaat dan vóór 23 april op de website voor een beoordeling door de jury. Want alleen zij kiezen de beste inzendingen die door mogen naar de finale!

Meer info over de ‘Construction Challenges’ vind je terug op debouwkijktverder.be!

ActiVision onthult releasedatum voor mobiele versie 'Call of Duty: Warzone'

Nico De Greef-29 februari 2024 om 20:36

Goed nieuws voor Call of Duty: Warzone spelers, want uitgever ActiVision heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer de mobiele versie van de populaire Battle Royal-game beschikbaar komt: op 21 maart lanceert het free-to-play spel officieel voor iOS en Android-apparaten.

ActiVision maakt bekend dat samen met de release twee grote maps beschikbaar zullen worden gemaakt. Zo keert de fan-favoriete map Verdansk, waar maximaal 120 spelers het tegen elkaar kunnen opnemen, en Rebirth Island (een kleinere map met maximaal 48 spelers) terug.

Naast Battle Royal matches zal Call of Duty: Warzone Mobile daarnaast ook een meer traditioneel multiplayer component bevatten. Zo kunnen spelers ook deelnemen aan verschillende modes zoals Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed en Search & Destroy in maps als Shipment, Shoot House en Scrapyard.

ActiVision laat verder weten dat de mobiele versie van Warzone gedeelde voortgang ondersteund met de console- en pc-versies van Call of Duty Warzone en Modern Warfare III. Dit betekent dat alle XP en upgrades die spelers in de mobiele versie verwerven, automatisch worden overgedragen naar de andere platformen.

Bekijk hieronder de lanceringstrailer voor Call of Duty: Warzone Mobile

Releasedatum en trailer 'Elden Ring'-dlc onthuld

Nico De Greef-21 februari 2024 om 17:55

FromSoftware en Bandai Namco Entertainment hebben de eerste trailerbeelden gedeeld voor de Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree. Ook de releasedatum voor de dlc werd onthuld: de uitbreiding komt op 21 juni beschikbaar voor de PlayStation, Xbox en pc.

Elden Ring-spelers mogen zich vandaag extra in de handen wrijven, want FromSoftware heeft bekendgemaakt dat de langverwachte dlc Shadows of the Erdtree later dit jaar, op 21 juni, zal lanceren. Dat maakte de ontwikkelaar natuurlijk niet zomaar bekend, ook de eerste beelden van de uitbreiding werden gedeeld.

Daarin is te zien dat spelers niet langer zullen vertoeven in de Lands Between, maar een volledig nieuwe wereld zullen gaan verkennen, bekend als de The Land of Shadow, waarin tal van nieuwe mysteries, dungeons, vijanden, wapens en uitrustingen kunnen worden ontdekt.

Bye, Lands Between, hello, Land of Shadow

Wat het verhaal betreft, lijkt de uitbreiding te zullen gaan draaien rond Miquella (de tweelingbroer van Malenia en de halfgod-nakomeling van koningin Marika en Radagon) die - zoals spelers zich zullen herinneren wanneer ze Elden Ring al hebben uitgespeeld - met een vloek werd geboren waarbij Miquella gedoemd was eeuwig jong te blijven.

Uit de eerste trailerbeelden blijkt nu dat Miquella de Lands Between heeft verlaten en naar The Land of Shadow is vertrokken om er haar beloofde heer en meester, Messmer the Impaler, te ontmoeten. Deze beruchte vijand zien we ook talrijke keren passeren in de trailer.

Elden Ring: Shadows of the Erdtree is volgens CEO Hidetaka Miyazaki de "grootste uitbreiding tot nu toe" van de ontwikkelaar. Fans mogen zich verwachten aan een volledig nieuwe speelmap (groter dan de Limgrave-area in de main game), meer dan 10 nieuwe baasgevechten, tal van nieuwe wapens en uitrustingen en maar liefst acht nieuwe wapenklasses.

En oja... zeiden we al dat de dlc ook een volledig nieuwe poison swamp zal introduceren? Een echte Fromsoft-klassieker!

Shadows of the Erdtree lanceert op 21 juni voor de PlayStation 4 & 5, Xbox Series X/S, Xbox One en pc. Een fysieke versie van de game (inclusief DLC) wordt tevens uitgebracht, maar zal enkel beschikbaar zijn voor PS5 en Xbox Series X.

Ontdek meer