Dit zijn de finalisten van ‘Bestemming X’

Dieter Blarinckx-11 april 2023 om 16:47

Wie begin deze week naar de halve finale van het populaire VTM-programma ‘Bestemming X’ keek, zag hoe het nog een spannende race richting die finale werd. Maar nu zijn ze bekend, de twee finalisten die zullen strijden in die grote finale van volgende week.

Het was nog een spannende halve finale, maar we wisten dat er uiteindelijk nog maar twee kandidaten zouden kunnen doorgaan naar de finale van de volgende week. Dorien en Gino waren dan ook verbaasd dat topspeler Jef het spel net voor die finale moest verlaten.

“Hij speelde het zo goed. Hij was strategisch ook gewoon heel sterk. De sterkste ligt eruit. Ik ben zo blij dat wij met twee in de finale zitten”, klonk het bij de twee finalisten na Jefs exit.

Dorien en Gino nemen het nu nog een laatste keer tegen elkaar op in die grote finale van volgende week. Bekijk dus ‘Bestemming X’ volgende week maandag bij VTM of via VTM GO.

Op deze dag is de seizoensfinale van 'Thuis' te zien

Karen Luiken-24 mei 2024 om 12:18

Het is natuurlijk hartstikke leuk dat de zomer (en daarmee de vakantie) nadert, maar dat betekent ook dat we het straks een tijdje zonder ‘Thuis’ moeten doen. Op donderdag 13 juni, iets eerder dan verwacht vanwege het EK voetbal, komt de seizoensfinale op de buis. Daarna zullen we een paar weken geduld moeten hebben voor een nieuwe aflevering.

Met alle spannende verhaallijnen die momenteel lopen, voel je de seizoensfinale al een klein beetje aankomen. Begin deze week belandde madame Marianne in het ziekenhuis, niet veel later werd ze opgeschrikt door een varkenskop op haar eigen oprit. Zouden de bedreigingen aan Robin gericht zijn, nu hij niet langer als loopjongen voor drugsdealer Gregory wil werken, of is er iets anders aan de hand? Ondertussen probeert Lowie af te kicken en doet zijn nonkel Frank er alles aan om hem van de drugs af te helpen. Gaat het hen lukken, of moet Lowie nog dieper vallen voor hij licht aan het einde van de tunnel ziet?

Je kunt nog drie weken genieten van 'Thuis', daarna is gaat de zomerpauze in.

Deelnemers gezocht voor nieuw survivalprogramma 'Alone'

Karen Luiken-22 mei 2024 om 15:01

Red jij het prima in je eentje? Ben je graag in de natuur? En heb je altijd al mee willen doen aan een televisieshow? Dan is dit misschien wel de uitgelezen kans voor jou. GoPlay is op zoek naar deelnemers voor het spiksplinternieuwe survivalprogramma ‘Alone’.

Uit een oproep wordt duidelijk dat mensen die zich op willen geven, tegen heel wat dingen bestand moeten zijn. Ze moeten de confrontatie aan durven gaan met de natuur, honger, surival, en belangrijker nog: met zichzelf.

‘Overwin jouw angsten en (her)ontdek je eigen grenzen in een wereld die ver verwijderd is van het alledaagse leven’, aldus GoPlay. ‘Zonder smartphone, zonder cameracrew, zonder ook maar enig contact met de buitenwereld. Echt enkel jij. Met een belangrijke vraag: wie houdt het avontuur het langst vol?’

Geïnteresseerden hebben tot 1 augustus de tijd om zich via deze website aan te melden. Het is nog niet bekend wanneer de show op televisie verschijnt.

Ontdek meer