Dit zijn de finalisten van ‘Bestemming X’

Dieter Blarinckx-11 april 2023 om 16:47

Wie begin deze week naar de halve finale van het populaire VTM-programma ‘Bestemming X’ keek, zag hoe het nog een spannende race richting die finale werd. Maar nu zijn ze bekend, de twee finalisten die zullen strijden in die grote finale van volgende week.

Het was nog een spannende halve finale, maar we wisten dat er uiteindelijk nog maar twee kandidaten zouden kunnen doorgaan naar de finale van de volgende week. Dorien en Gino waren dan ook verbaasd dat topspeler Jef het spel net voor die finale moest verlaten.

“Hij speelde het zo goed. Hij was strategisch ook gewoon heel sterk. De sterkste ligt eruit. Ik ben zo blij dat wij met twee in de finale zitten”, klonk het bij de twee finalisten na Jefs exit.

Dorien en Gino nemen het nu nog een laatste keer tegen elkaar op in die grote finale van volgende week. Bekijk dus ‘Bestemming X’ volgende week maandag bij VTM of via VTM GO.

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

Sneak preview: Verhulstjes scoren bijzondere accessoire

Karen Luiken-26 november 2023 om 08:13

Vanavond weer een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. De familie is op reis en bij elke reis hoort natuurlijk een souvenir. Meestal koop je een standaard cadeautje zoals een magneet, shotglaasje of ander nietsnuttig ding. Maar Viktor niet. Hij verwent zichzelf met een neushaartrimmer, een cadeautje dat ook Gert kan bekoren. Sneak preview!

Ontdek meer