Fanta dropt drie mysterieuze smaken

Karen Luiken-11 april 2023 om 15:50

Oranje, geel, blauw, groen en nu ook paars. Fanta is er in allerlei soorten, kleuren en maten. De bekende smaken zoals orange, peach en aardbei zijn er al een tijdje, maar het merk heeft sinds kort ook een gloednieuwe variant in de schappen staan.

Het gaat om een paarse variant van Fanta die tijdelijk in drie verschillende exemplaren wordt verkocht. Om welke smaken het gaat, is niet bekend. Alle varianten zien er hetzelfde uit en je zal dus moeten proeven om erachter te komen welke ingrediënten de drankjes bevatten.

Fanta’s doel? Fans zélf laten raden naar de smaakcombinaties om zo de paarse nieuwkomers te ontmaskeren. Om deze zoektocht een tikkeltje makkelijker te maken worden er op social media tips gedeeld. Benieuwd geworden? De paarse flesjes van Fanta worden vanaf nu verkocht in de Belgische supermarkten.

Brussel krijgt nieuwe kaaskrokettenbar

Karen Luiken-15 september 2023 om 12:21

Je hebt heel veel goede redenen om naar Brussel te gaan. Prachtige gebouwen, lekkere biertjes en natuurlijk Manneken Pis. Maar vanaf 4 oktober komt daar nog een goede reden bij. Op die datum opent CHeesy de deuren, een gloednieuwe Zwitserse kaaskrokettenbar.

Een maand lang zullen vier duo’s van getalenteerde chefs en kaasmeters drie eigen versies van de kaaskroket maken. Die zijn van woensdag 4 tot en met zondag 29 oktober verkrijgbaar bij CHeesy.

De pop-up bar vestigt zich in REBEL, een populaire wijnbar die bekendstaat om zijn verleidelijke natuurwijnen en verrassende tapasbordjes. Maar in oktober vind je er naast die twee specialiteiten dus ook kaaskroketten. In alle soorten en maten.

REBEL bevindt zich aan de Lesbroussartstraat 48 in Elsene.

Nieuwe smaak van Coca-Cola smaakt naar de toekomst

Karen Luiken-14 september 2023 om 10:36

Hoe smaakt de toekomst? Het is een vraag die onmogelijk lijkt te beantwoorden, maar waar Coca-Cola met een nieuw drankje toch een poging naar doet. Het merk komt met de limited edition 3000 Zero Sugar.

Het nieuwe drankje is gecreëerd door menselijke én artificiële intelligentie. Dat gebeurde aan de hand van emoties, ambities, kleuren en smaken die fans voelen bij het jaar 3000. “Coca Cola Creations heeft de ambitie om magische momenten te creëren voor Coca-Cola liefhebbers. Met de hulp van artificiële intelligentie onthullen we hoe een Coca-Cola uit de toekomst kan smaken en tonen we vooral welke spannende toekomstmogelijkheden er nog zijn”, legt Aline Lemaire uit, Marketing Director van Coca Cola België en Luxemburg.

De Coca-Cola 3000 Zero Sugar is vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour, Kinepolis en O’Tacos.

Ontdek meer