Croky krijgt drie nieuwe smaken

Karen Luiken-11 april 2023 om 15:17

Chipsfanaten, goed nieuws: Croky krijgt er nieuwe traktaties bij. Niet één, niet twee, maar drie stuks. Allemaal vegan én glutenvrij.

Het chipsmerk komt met Croky Rollers, luchtige en krokante maïssnacks omwenteld in drie intense kruidencombinaties. De eerste heet Smokey Barbecue en heeft een rokerige en zoete smaak, gecombineerd met een snuifje chili. De tweede is Mexican Taco en heeft een subtiele toets van kruidig gebakken gehakt en een vleugje jalapeño. De derde en laatste wordt verkocht onder de noemer Sweet Indian Curry. De naam zegt het al, maar deze smaakt naar een dampend bord curry met een tikkeltje gember en kaneel.

Alle drie de smaken zijn vanaf eind april verkrijgbaar in de Belgische supermarkten.

Street food restaurant Seoul South Station komt naar Gent

Karen Luiken-02 december 2023 om 08:48

Gent krijgt er binnenkort een culinaire hotspot bij. Street food restaurant Seoul South Station opent op 12 december de deuren in de populaire studentenwijk Overpoort.

Seoul South Station komt oorspronkelijk uit Leuven en staat bekend om zijn Korean fried chicken. Andere heerlijke gerechten die je op de menukaart terugvindt, zijn onder andere kimchi nacho’s, Koreaanse dumplings, gestoomde rijst en koolsla.

Het eten is fantastisch, maar dat is niet de enige reden waarom je deze plek wil bezoeken. Je wilt er ook heen vanwege de gezellige sfeer die er heerst. De zaak in Gent krijgt een interieur die je doet denken aan een Koreaanse trein. Rode vloeren, paarse muren en accenten van metaal: je kijkt je ogen uit.

Met eigen ogen en smaakpapillen ervaren? Seoul South Station is vanaf 12 december te bezoeken aan de Overpoortstraat 98 in Gent.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Ontdek meer