'Nachtwacht'-actrice bevallen van zoontje!

Dieter Blarinckx-09 april 2023 om 19:00

Leuk familienieuws uit de Vlaamse showbizz, want actrice Céline Verbeeck is voor de tweede keer mama geworden. Dat maakte ze afgelopen weekend zelf bekend via instagram.

De Vlaamse actrice, die vooral bekend is van haar rol als elf Keelin in de populaire Studio 100-reeks ‘Nachtwacht’, is mama geworden van zoontje Maurice. Dat plaatste ze met fierheid op haar insta:

“Het is mijn lot in het leven om omringd te worden door prachtige mannen”, klinkt het liefdevol bij de mooie foto.

“Deze week bracht de paashaas ons het mooiste kuikentje ter wereld. Welkom lieve, kleine Maurice!”, klinkt het verder.

Céline had al een zoontje, Gaston.

Vorige week maakte ze bekend dat ze na acht jaar zal stoppen als elf Keelin bij ‘Nachtwacht’, maar onthulde al wel dat ze vervangen zal worden. Lees er hier alles over.

Geniet van deze familiale momentjes Céline!

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer