Deze actrice stopt met rol in 'Nachtwacht'

Dieter Blarinckx-03 april 2023 om 16:11

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizz, want binnenkort neemt een vaste waarde afscheid van het populaire Studio 100-programma 'Nachtwacht'. Dat werd zopas bekendgemaakt via sociale media.

Actrice Celine Verbeeck heeft na acht jaar haar vertrek bij 'Nachtwacht' aangekondigd. Dat deed ze met een pakkende post op sociale media:

"Na een prachtig 'Nachtwacht' parcours van 8 jaar als jullie favoriete buiself heb ik besloten de poorten van Schemermeer achter mij te sluiten. Mijn keuze is niet gebaseerd op de uitbreiding van mijn gezin dan wel op het feit dat ik na 8 jaar toe ben aan nieuwe, artistieke uitdagingen. Ik heb ontzettend genoten van deze onvergetelijke reis en prachtige mensen leren kennen voor en achter de schermen. Maar zoals in elke goeie fantasy trilogy is het tijd voor mij om weer nieuwe poorten te openen", klinkt het bij haar laatste post.

Maar ook richtte ze een woordje aan haar 'Nachtwacht'-collega's Louis en Gio:
"Aan mijn liefste mannen en beste collega’s Louis Thyssen en Giovanni Kemper. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de Nachtwacht reis met jullie mocht meemaken. I love you guys."

Daarnaast maakte Celine ook meteen groot nieuws bekend! Ze zal immers vervangen worden in de franchise, waardoor er binnenkort een nieuwe Keelin geïntroduceerd zal worden!

"Ik geef de Keelin fakkel bij deze door aan een volgende Keelin. Behandel hem met respect en maak er nog mooie jaren van daar in Schemermeer. Ad inferos 4 ever!"

Bekijk haar aankondiging hieronder:

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Ontdek meer