Deze actrice stopt met rol in 'Nachtwacht'

Dieter Blarinckx-03 april 2023 om 16:11

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizz, want binnenkort neemt een vaste waarde afscheid van het populaire Studio 100-programma 'Nachtwacht'. Dat werd zopas bekendgemaakt via sociale media.

Actrice Celine Verbeeck heeft na acht jaar haar vertrek bij 'Nachtwacht' aangekondigd. Dat deed ze met een pakkende post op sociale media:

"Na een prachtig 'Nachtwacht' parcours van 8 jaar als jullie favoriete buiself heb ik besloten de poorten van Schemermeer achter mij te sluiten. Mijn keuze is niet gebaseerd op de uitbreiding van mijn gezin dan wel op het feit dat ik na 8 jaar toe ben aan nieuwe, artistieke uitdagingen. Ik heb ontzettend genoten van deze onvergetelijke reis en prachtige mensen leren kennen voor en achter de schermen. Maar zoals in elke goeie fantasy trilogy is het tijd voor mij om weer nieuwe poorten te openen", klinkt het bij haar laatste post.

Maar ook richtte ze een woordje aan haar 'Nachtwacht'-collega's Louis en Gio:
"Aan mijn liefste mannen en beste collega’s Louis Thyssen en Giovanni Kemper. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de Nachtwacht reis met jullie mocht meemaken. I love you guys."

Daarnaast maakte Celine ook meteen groot nieuws bekend! Ze zal immers vervangen worden in de franchise, waardoor er binnenkort een nieuwe Keelin geïntroduceerd zal worden!

"Ik geef de Keelin fakkel bij deze door aan een volgende Keelin. Behandel hem met respect en maak er nog mooie jaren van daar in Schemermeer. Ad inferos 4 ever!"

Bekijk haar aankondiging hieronder:

Joost Klein moet in juni voor Zweedse rechter verschijnen

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:32

Joost Klein moet over een paar weken naar Zweden om zich te melden bij de rechtbank in Malmö, de stad waar het songfestival dit jaar plaatsvond. Zijn advocaat meldt dat hij begin juni wordt opgeroepen voor het incident waardoor hij gediskwalificeerd werd voor de finale.

De advocaat is ervan overtuigd dat Joost niet zal worden vervolgd. De 26-jarige zanger zou de camera van een vrouw hebben weggeduwd, maar heeft haar volgens hem niet bedreigd. De Nederlandse omroep AVROTROS sprak wel van een ‘dreigende beweging’.

“Ik weet zeker dat als de politie goed onderzoek doet, hij niet zal worden vervolgd”, zegt de advocaat van de artiest. “Hij is volledig radeloos door alles wat er is gebeurd. En terecht, want het is volledig uit zijn verband gerukt. Natuurlijk is hij verdrietig dat hij daardoor niet mocht meedoen aan het songfestival.”

Joost Klein kreeg 'slechts' 58 jurypunten bij Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-17 mei 2024 om 09:06

Als Joost Klein wél mee had mogen doen aan de finale van het Eurovisiesongfestival, zou hij dan kans hebben gemaakt op de eerste plek? Waarschijnlijk niet. De zanger zou ‘slechts’ 58 jurypunten hebben gekregen.

Uit een post van X-account Eurovisionario blijkt dat Nederland van geen enkel land het maximale jurypuntenaantal van twaalf zou hebben gekregen. Sterker nog: Joost Klein had het in het totaal met 58 punten moeten doen. Hij zou daarmee op de twaalfde plek zijn geëindigd – de punten van het publiek niet meegerekend.

Maar zover kwam het niet, want Joost Klein werd vorige week vlak voor de finale gediskwalificeerd na een incident met een televisiemedewerker. Zweden won het Eurovisiesongfestival, Kroatië werd tweede, Oekraïne derde, Frankrijk vierde en Israël vijfde.

Ontdek meer