Vrouw spot “overleden” man met andere vrouw in Mexico

Dieter Blarinckx-08 april 2023 om 07:55- Foto:

TikTok - Anessa Rossi

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze vrouw die haar man, die zogezegd overleden was, spotte in Mexico met een andere vrouw!

Het lijkt misschien het plot van een mysterieuze thriller, maar voor de Amerikaanse Anessa Rossi is het realiteit. Op haar TikTok plaatste ze een video waarin ze haar verhaal doet. Zo beweert ze namelijk dat haar man zijn eigen dood in scène heeft gezet en nu met een andere vrouw in Mexico woont. Maar dat verhaal kreeg al snel een staartje want ook de man in kwestie dropte een video online: “Ik ontdekte via mijn ex-schoonmoeder dat ik dood was”, klinkt het.

De man beweert dat Anessa over alles liegt en dat ze serieuze mentale issues heeft. De twee vechten hun vete dus uit op TikTok.

Check de beelden hieronder:

President Joe Biden zoekt 'mememanager' voor campagne

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:56

De Amerikaanse verkiezingen van november tussen Joe Biden en Donald Trump zullen de twee oudste presidentskandidaten in de geschiedenis bevatten, wat betekent dat ze mogelijk moeite zullen hebben om jongere kiezers voor zich te winnen.

Daarom zoekt Joe Biden iemand om de jongere doelgroep op een interessante manier te bereiken. De huidige president zoekt een mememanager om memes te maken voor zijn aankomende campagne tegen Trump.

Deze mememanager zal vanuit het hoofdkantoor in Delaware verantwoordelijk zijn voor het bedenken en maken van memes die de campagne van Biden ondersteunen. Het is een unieke en creatieve manier om jongeren aan te spreken. Biden is bereid flink te betalen voor de juiste persoon: tot wel $85.000 per jaar.

Het werk van de mememanager zal niet alleen bestaan uit het maken van grappige content. Ze moeten ook de internetcultuur begrijpen, weten wat aanslaat bij jonge mensen en hoe ze die betrokkenheid kunnen vertalen naar steun voor Biden.

Stel je voor dat je deze functietitel aan je grootouders probeert uit te leggen...

Four Seasons post video van virale 'Four Seasons Orlando baby'

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 10:17

De 'Four Seasons Orlando baby' die viraal ging op TikTok, geniet van een droomvakantie in... ja, je raad het al: het Four Seasons Resort in Orlando.

Door een virale video op TikTok werd de 1-jarige Kate Wise wereldberoemd. In de video hoor je mama Bailey vragen wie zin heeft om naar Four Seasons Orlando te gaan? Kleine Kate stak enthousiast haar arm op en riep 'meeeee!' nog voordat haar vader en zus de kans kregen om te reageren. De video werd intussen meer dan 54,7 miljoen keer bekeken en Kate staat nu bekend als de 'Four Seasons Orlando Baby'.

Nu heeft Four Seasons gereageerd door een TikTok te posten, waarin baby Kate in stijl wordt verwelkomd in Four Seasons Resort Orlando.

Ontdek meer