Starbucks lanceert nu ook koffie met olijfolie

Dieter Blarinckx-06 april 2023 om 15:38

Wie Starbucks zegt, denkt automatisch aan die heerlijke en smeuïge Frappés, Caramel Macchiato’s of Chai Latte’s, maar niemand denkt aan olijfolie. Maar dat zal binnenkort veranderen want Starbucks is volop bezig met de lancering van de Oleato: koffie met olijfolie!

“De alchemie van Starbucks arabica-koffie en extra Partanna olijfolie van eerste persing creëert een geheel nieuwe ervaring, die een diepte en dimensie krijgt die gewoon geproefd moet worden om het te geloven”, klinkt het op de officiële website van Starbucks.

“De Oleato heeft een onverwachte, fluwelige en boterachtige smaak”, klinkt het verder. De olijfolie (rechtsreeks uit Italië) geeft een zachte, groene schijn aan het koffieschuim en legt een dun laagje vet bovenop je koffie, zowel warm als koud.

Deze smeuïge nieuwigheid werd lanceert in Italië en zal - wegens groot succes - nu ook overvliegen naar de Verenigde Staten. Daarna zal deze nieuwe variant ook verkrijgbaar zijn in Japan, het Midden-Oosten en het Verenigd Koninkrijk.

Check hieronder de aankondiging van de Oleato op insta:

Sint-Truiden heeft eerste slimme wijnautomaat in Vlaanderen

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 08:05- Foto:

wijnonline.be

De Limburgse stad Sint-Truiden heeft met trots de allereerste slimme wijnautomaat voorgesteld. Het is een idee van de Truiense wijnhandel Verivino en Tops Vending. Mensen kunnen er dus letterlijk wijn uit de automaat halen.

Wie last minute toch nog ene leuk feestje organiseert en geen wijn meer in huis heeft, kan voortaan terecht bij deze nieuwe wijnautomaat in hartje Sint-Truiden. De automaat heeft een brede selectie van gekoelde kwaliteitswijnen, maar ook een exciting verrassingspakket! Daarnaast is het zelfs mogelijk om online te bestellen en dan gewoon af te halen aan de automaat!

"Het zonnetje schijnt en je beslist om wat vrienden op te trommelen voor een barbecue-feestje. Maar de wijn is op... Dan kan je even langs onze automaat van Verivino om een keuze te maken uit het samengestelde assortiment. Wit, rood, rosé of bubbels: je vindt ze in de prijsrange van 6 tot 45 euro. Je kunt eenvoudig door het assortiment bladeren, de perfecte fles selecteren en met behulp van de QR-code alle informatie opvragen”, klinkt het bij Verivino aan Het Belang van Limburg.

Als het een succes wordt zijn ze van plan om de automaat ook op andere locaties te gaan testen.

McDonald's brengt Wacko Guaco burgers terug

Karen Luiken-23 mei 2023 om 08:21

Het is smullen geblazen bij McDonald’s. De fastfoodketen brengt vanaf vandaag de populaire Wacko Guaco burgers terug op het menu.

De Wacko Guaco burger is er in drie verschillende versies: met kip, rundvlees of veggie. Verder bestaat de lekkernij ook nog uit een zacht broodje, sneetje cheddar, verse sla, gefrituurde uitjes, een Pico de Gallo-salsamix, Pico de Gallo saus en uiteraard guacamole. Om het feest helemaal compleet te maken, kan de burger vergezeld worden door de Smokey Chili Tomatoes McFlavor Fries. Dit gerecht is voorzien van frietjes met chipotle saus, Pico de Gallo-salsamix en verse tomaatjes.

Proeven? Je hebt tot 7 augustus de tijd. Na die datum verdwijnt het gerecht (helaas) weer van de menukaart.


Ontdek meer