Starbucks lanceert nu ook koffie met olijfolie

Dieter Blarinckx-06 april 2023 om 15:38

Wie Starbucks zegt, denkt automatisch aan die heerlijke en smeuïge Frappés, Caramel Macchiato’s of Chai Latte’s, maar niemand denkt aan olijfolie. Maar dat zal binnenkort veranderen want Starbucks is volop bezig met de lancering van de Oleato: koffie met olijfolie!

“De alchemie van Starbucks arabica-koffie en extra Partanna olijfolie van eerste persing creëert een geheel nieuwe ervaring, die een diepte en dimensie krijgt die gewoon geproefd moet worden om het te geloven”, klinkt het op de officiële website van Starbucks.

“De Oleato heeft een onverwachte, fluwelige en boterachtige smaak”, klinkt het verder. De olijfolie (rechtsreeks uit Italië) geeft een zachte, groene schijn aan het koffieschuim en legt een dun laagje vet bovenop je koffie, zowel warm als koud.

Deze smeuïge nieuwigheid werd lanceert in Italië en zal - wegens groot succes - nu ook overvliegen naar de Verenigde Staten. Daarna zal deze nieuwe variant ook verkrijgbaar zijn in Japan, het Midden-Oosten en het Verenigd Koninkrijk.

Check hieronder de aankondiging van de Oleato op insta:

Street food restaurant Seoul South Station komt naar Gent

Karen Luiken-02 december 2023 om 08:48

Gent krijgt er binnenkort een culinaire hotspot bij. Street food restaurant Seoul South Station opent op 12 december de deuren in de populaire studentenwijk Overpoort.

Seoul South Station komt oorspronkelijk uit Leuven en staat bekend om zijn Korean fried chicken. Andere heerlijke gerechten die je op de menukaart terugvindt, zijn onder andere kimchi nacho’s, Koreaanse dumplings, gestoomde rijst en koolsla.

Het eten is fantastisch, maar dat is niet de enige reden waarom je deze plek wil bezoeken. Je wilt er ook heen vanwege de gezellige sfeer die er heerst. De zaak in Gent krijgt een interieur die je doet denken aan een Koreaanse trein. Rode vloeren, paarse muren en accenten van metaal: je kijkt je ogen uit.

Met eigen ogen en smaakpapillen ervaren? Seoul South Station is vanaf 12 december te bezoeken aan de Overpoortstraat 98 in Gent.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Ontdek meer