YouTuber belandt in ziekenhuis na mislukte grap

Maxine Decaluwé-05 april 2023 om 12:30- Foto:

WUSA9

De 21-jarige YouTuber Tanner Cook haalt wel vaker grappen uit met onbekenden, maar deze keer liep het zwaar uit de hand. Tijdens zijn video in het Dulles Town Center winkelcentrum brak er een gevecht uit tussen hem en een andere man.

Voor de video wilde hij Alan Colie, de man in kwestie, in de maling nemen en een practical joke met hem uitvoeren. Colie nam de grap niet goed op en trok ineens een wapen. "De camera rondom hem en het feit dat ze hem interviewden, beviel hem niet. Daarom schoot hij mijn zoon neer", beschreef Tanners vader Jeramy Cook.

Bijgevolg werd Cook halsoverkop afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij vocht er meerdere dagen voor zijn leven, nadat de kogel zijn maag en lever had doorboord. Ondanks het heftige voorval, laat de YouTuber weten dat hij niet van plan is om te stoppen met het uithalen van practical jokes op vreemdelingen.

Enzo Knol wordt papa

Karen Luiken-29 november 2023 om 15:46

Enzo Knol gaat een nieuw leven tegemoet. De YouTuber en zijn vriendin Myron Koops zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard”, schrijft het koppel bij een foto. “Wat zijn we blij en trots, wij worden papa en mama!”

Het is nog niet bekend welk geslacht het kindje heeft en wanneer de kleine spruit verwacht wordt.

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.

Ontdek meer