Spoiler: dit is de winnaar van 'Big Brother'

Dieter Blarinckx-01 april 2023 om 20:28- Foto:

Instagram - Play4

Het is zover: na 86 dagen weten we eindelijk wie dit nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ wint. Het ging nog tussen Nederlander Jason en Vlamingen Jolien en Bart. Maar het is Bart die deze editie met de overwinning gaat lopen!

De 49-jarige militair Bart wint dus de editie van 2023. Verliezers dit jaar zijn Jason en Jolien. Zij lopen het prijzengeld mis, want het is Bart die nu met die felbegeerde 73.388 euro naar huis mag!

Het is de eerste keer dat een Vlaming de reboot-edities van ‘Big Brother’ wint. De twee voorgaande edities werden immers gewonnen door Nederlanders.

Proficiat Bart!

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

Sneak preview: Verhulstjes scoren bijzondere accessoire

Karen Luiken-26 november 2023 om 08:13

Vanavond weer een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. De familie is op reis en bij elke reis hoort natuurlijk een souvenir. Meestal koop je een standaard cadeautje zoals een magneet, shotglaasje of ander nietsnuttig ding. Maar Viktor niet. Hij verwent zichzelf met een neushaartrimmer, een cadeautje dat ook Gert kan bekoren. Sneak preview!

Ontdek meer