Bizar: deze man eet iedere dag rauwe testikels

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 13:10

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest bizarre en spraakmakende verhalen tegen. Zo ook dat van de Amerikaan Pauly Long die op sociale media bekendstaat als “The Testicle King”. En ja hoor, hij heet iedere dag rauwe testikels!

De 31-jarige “Testicle King” heeft bijna 1 miljoen volgers op insta en zweert bij rauwe ballen. Naar eigen zeggen zijn de rauwe testikels zijn favoriete snack en zorgen ze voor een killer body.

"Mensen noemen me altijd Dahmer, als verwijzing naar Jeffery Dahmer en de Netflix-show die vorig jaar over hem uitkwam, omdat ik dierlijke en rauwe organen eet. Ze zeggen dat ik eraan zal sterven of vragen zich af waarom ik nog niet ziek geworden ben en zelfs nog leef!”, klinkt het bij Pauly aan het Amerikaanse Lad Bible.

"De beste comments die ik krijg komen van mensen die me steunen en me vertellen hoe graag ze naar mijn content op sociale media kijken. Ze vertellen me hoeveel ik hen dagelijks inspireer om gezonder te leven, goed te eten en vooral om nieuwe dingen te proberen”, gaat hij verder.

Wel kunnen we één ding alvast met zekerheid concluderen: Pauly heeft wel degelijk ballen!

Check enkele video’s van hem en zijn ballen hieronder:

Deze verfrissende zomermocktails wil je proeven

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 09:41

Wie denkt dat je niet van een alcoholvrij drankje kan genieten, heeft duidelijk nog nooit van The Mocktail Club gehoord. De mocktails, met verrassende combinaties van verse vruchten, kruiden en specerijen, passen perfect bij de warme dagen en zwoele avonden van het seizoen.

Bij The Mocktail Club draait de zomer om verfrissende smaken die gewoon passen bij die zonnige vibes, of je nu chillt op een terrasje in de zon of lekker ligt te relaxen in je eigen achtertuin. De mocktailclub heeft een heleboel smaken die je genieten van de zomer, zonder dat je een spatje alcohol nodig hebt.

Bij The Mocktail Club draait alles om het vieren van het leven zonder spijt. Met hun gebruiksklare mocktails, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, wordt het bereiden van jouw favoriete alcoholvrije drankje een fluitje van een cent. Schudden, serveren met ijs, garneren en jouw verfrissende mocktail is binnen enkele seconden klaar om van te genieten.

Er zijn verschillende smaken, waaronder de Basil & Elderflower mocktail die met zijn elegante balans tussen zoet en zuur perfect past bij lichte lentegerechten. Verder heb je ook nog de Grapefruit & Vanilla mocktail, Lemongrass & Chilli mocktail, en veel meer. Alle smaken ontdek je hier.

Je vindt The Mocktail Club terug op de kaart van verschillende (sterren)restaurants, delicatessezaken, conceptstores.De verschillende ready-to-serve mocktails zijn ook verkrijgbaar via de webshop van The Mocktail Club, of in de supermarkt bij Colruyt, Delhaize, Cru en detailhandels voor €14,99.

SodaStream lanceert nieuwe Classics-fruitsmaken

Simon Smetryns-16 mei 2024 om 08:27

SodaStream blijft haar assortiment van smaken uitbreiden. Naast de populaire frisdranksmaken zoals Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP en Mirinda (inclusief hun zero-varianten), kunnen we nu ook genieten van de nieuwe Classics-fruitsmaken: Pink Grapefruit (pompelmoes), Red Berries (rode bes) en Orange Mango – allemaal zonder suiker.

Met deze nieuwe smaaklijn maak je deze zomer in een handomdraai je eigen limonades en verrassende mocktails (of cocktails). Alle SodaStream Classics zijn vrij van toegevoegde suikers.

Met de SodaStream-smaken kunnen consumenten tot wel 9 liter verfrissende dranken bereiden, wanneer ze maar willen. Het proces is simpel: kraantjeswater bruisend maken met een SodaStream-bruiswatertoestel, een smaak toevoegen en klaar! Een leuke manier om gehydrateerd te blijven.

De nieuwe SodaStream Classics-fruitsmaken zijn verkrijgbaar in de SodaStream-webshop en bij Colruyt voor €5,99. Deze moeten we testen!

Ontdek meer