Bizar: deze man eet iedere dag rauwe testikels

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 13:10

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest bizarre en spraakmakende verhalen tegen. Zo ook dat van de Amerikaan Pauly Long die op sociale media bekendstaat als “The Testicle King”. En ja hoor, hij heet iedere dag rauwe testikels!

De 31-jarige “Testicle King” heeft bijna 1 miljoen volgers op insta en zweert bij rauwe ballen. Naar eigen zeggen zijn de rauwe testikels zijn favoriete snack en zorgen ze voor een killer body.

"Mensen noemen me altijd Dahmer, als verwijzing naar Jeffery Dahmer en de Netflix-show die vorig jaar over hem uitkwam, omdat ik dierlijke en rauwe organen eet. Ze zeggen dat ik eraan zal sterven of vragen zich af waarom ik nog niet ziek geworden ben en zelfs nog leef!”, klinkt het bij Pauly aan het Amerikaanse Lad Bible.

"De beste comments die ik krijg komen van mensen die me steunen en me vertellen hoe graag ze naar mijn content op sociale media kijken. Ze vertellen me hoeveel ik hen dagelijks inspireer om gezonder te leven, goed te eten en vooral om nieuwe dingen te proberen”, gaat hij verder.

Wel kunnen we één ding alvast met zekerheid concluderen: Pauly heeft wel degelijk ballen!

Check enkele video’s van hem en zijn ballen hieronder:

Street food restaurant Seoul South Station komt naar Gent

Karen Luiken-02 december 2023 om 08:48

Gent krijgt er binnenkort een culinaire hotspot bij. Street food restaurant Seoul South Station opent op 12 december de deuren in de populaire studentenwijk Overpoort.

Seoul South Station komt oorspronkelijk uit Leuven en staat bekend om zijn Korean fried chicken. Andere heerlijke gerechten die je op de menukaart terugvindt, zijn onder andere kimchi nacho’s, Koreaanse dumplings, gestoomde rijst en koolsla.

Het eten is fantastisch, maar dat is niet de enige reden waarom je deze plek wil bezoeken. Je wilt er ook heen vanwege de gezellige sfeer die er heerst. De zaak in Gent krijgt een interieur die je doet denken aan een Koreaanse trein. Rode vloeren, paarse muren en accenten van metaal: je kijkt je ogen uit.

Met eigen ogen en smaakpapillen ervaren? Seoul South Station is vanaf 12 december te bezoeken aan de Overpoortstraat 98 in Gent.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Ontdek meer