Oliebollen thuis laten bezorgen: het kan nu!

Karen Luiken-30 maart 2023 om 15:26

Dacht je dat je oliebollen en churros alleen op de kermis kon krijgen? Mooi niet. Deze heerlijke lekkernijen worden tegenwoordig ook gewoon bij jou thuisbezorgd. Deliveroo en de befaamde oliebollenkraam Delforge hebben de handen ineen gestoken.

Speciaal voor de opening van het kermisseizoen zorgt Deliveroo ervoor dat je ook in je eigen zetel kan genieten van een portie stomende oliebollen. Afkomstig van Delforge, een naam die inmiddels bekend is op Belgische kermissen. Al vijf generaties lang zorgt dit bedrijf voor heerlijke oliebollen, warme wafels, churros en andere zoete snacks zoals gesuikerde appels.

We zijn enorm verheugd dat we deze samenwerking hebben kunnen opzetten met Delforge”, zegt Quirin Dalemans van Deliveroo. “Deliveroo is meer dan welke bezorgservice gepassioneerd door eten en eetrituelen. Aangezien smoutebollen op de kermis voor velen een nostalgische traditie zijn, kunnen die dus zeker niet ontbreken in ons gamma.”

Street food restaurant Seoul South Station komt naar Gent

Karen Luiken-02 december 2023 om 08:48

Gent krijgt er binnenkort een culinaire hotspot bij. Street food restaurant Seoul South Station opent op 12 december de deuren in de populaire studentenwijk Overpoort.

Seoul South Station komt oorspronkelijk uit Leuven en staat bekend om zijn Korean fried chicken. Andere heerlijke gerechten die je op de menukaart terugvindt, zijn onder andere kimchi nacho’s, Koreaanse dumplings, gestoomde rijst en koolsla.

Het eten is fantastisch, maar dat is niet de enige reden waarom je deze plek wil bezoeken. Je wilt er ook heen vanwege de gezellige sfeer die er heerst. De zaak in Gent krijgt een interieur die je doet denken aan een Koreaanse trein. Rode vloeren, paarse muren en accenten van metaal: je kijkt je ogen uit.

Met eigen ogen en smaakpapillen ervaren? Seoul South Station is vanaf 12 december te bezoeken aan de Overpoortstraat 98 in Gent.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Ontdek meer