Corona heeft sekslevens verpest, blijkt uit onderzoek

Karen Luiken-30 maart 2023 om 06:48- Foto:

Photo by Dainis Graveris on Unsplash

De pandemie is slecht geweest voor het seksleven van veel mensen. Uit Brits onderzoek is gebleken dat 18- tot 59-jarigen veel minder vaak onder de lakens duiken dan vóór de coronaperiode.

Resultaten van de studie suggereren dat men tegenwoordig gemiddeld twee keer per maand seks heeft. Pre-corona stond de teller volgens The Mirror nog op drie. Verder blijkt ook dat ruim 19 procent van de vrouwen en bijna 23 procent van de mannen zich zorgen maakt over zijn of haar seksleven.

Kijken we naar de jongste doelgroep, dus 18- tot 24-jarigen, dan was 20 procent van de vrouwen en 17 procent van de mannen ontevreden over hun seksleven. Bij 45- tot 59-jarigen liggen deze percentages een stuk hoger: 28 procent bij de vrouwen en 41,5 procent bij de mannen.

Ook is gebleken dat men tegenwoordig minder vaak een soa-test laat doen. In 2010 deed 39 procent van de mensen met een nieuwe sekspartner dat nog, tegenwoordig komt het gemiddelde percentage niet boven de 16.

Vrouw wil andere naam voor chlamydia om déze reden

Karen Luiken-30 mei 2023 om 04:25- Foto:

Photo by Dainis Graveris on Unsplash

Kan chlamydia alsjeblieft een andere naam krijgen? Die oproep doet een vrouw op Reddit omdat ze haar kind dolgraag de naam van de seksueel overdraagbare aandoening zou willen geven.

“Chlamydia zou een mooie meisjesnaam zijn”, aldus de dame in kwestie op Reddit. “Ik vind het gewoon geweldig klinken. Ze zouden de soa een andere naam moten geven, zodat we deze naam eindelijk kunnen gaan gebruiken.”

De vrouw vindt dat de naam lekker bekt en legt uit waarom. Ze zou het bijvoorbeeld geweldig vinden om te kunnen zeggen: “Chlamydia, kom hier!”. Of: “Heb je je huiswerk gedaan, Chlamydia?”

Of er aan haar wens voldaan wordt, is niet bekend...

Bizar: man heeft seks met Holle Bolle Gijs in de Efteling

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 16:30

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest bizarre en ongelooflijke verhalen tegen. Zo ook dat van deze 30-jarige man die betrapt werd op seks met Holle Bolle Gijs in het Nederlandse themaperk Efteling.

Bezoekers van de Efteling zullen even vreemd opgekeken hebben toen ze afgelopen zaterdag een 30-jarige man seks zagen hebben met Holle Bolle Gijs. Hij ging flink tekeer met de iconische Efteling-held, maar werd al snel betrapt en opgepakt.

De man, afkomstig uit Almere, werd meteen ondervraagd en hij bleef zijn “relatie” met Holle Bolle Gijs verdedigen. Naar eigen zeggen had hij al “een langere tijd een relatie met Gijs”. Bij zijn vorige bezoek zou hij ruzie gekregen hebben met Holle Bolle Gijs, dus nu was het tijd voor de goedmaakseks.

Ondertussen werd hij vrijgelaten, maar mag hij nooit meer een voet binnenzetten in de Efteling. Zijn relatie met Holle Bolle Gijs zal dus op de klippen lopen…

Ontdek meer