Je eet Merci je hele leven al verkeerd

Karen Luiken-30 maart 2023 om 06:28

Iedereen die van Merci houdt, zal de struggle herkennen. Je pakt het chocolaatje gretig uit, pakt het vast en stopt het in je mond. Met als resultaat: vieze, vette, met chocolade besmeurde vingers. Een probleem dat vanaf nú verleden tijd kan zijn.

Een TikTokker heeft een filmpje gedeeld dat de monden van veel kijkers open laat vallen. Want wat blijkt nou? Je hoeft helemaal geen vieze vingers te hebben als je Merci eet. Het merk heeft een handige manier bedacht om dit tegen te gaan.

De verpakking blijkt zo in elkaar te zitten dat je het folietje dat om de chocolade gewikkeld zit, voor de helft kunt afscheuren. Zo kun je je traktatie veilig (lees: zonder viezigheid) vasthouden terwijl je het eet.

Sommige mensen kenden het trucje al, andere staan versteld. “Ben nu 43 en wist het nog niet”, zegt iemand op TikTok. “Je bent nooit te oud om te leren.”

Coca-Cola lanceert nieuwe smaak

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:54

Coca-Cola heeft iets nieuws in petto. Het merk lanceert deze maand de K-Wave Zero Sugar, een fris drankje dat gezien wordt als een ode aan de K-popwereld.

De nieuwe smaak is alweer de zesde in het rijtje van Europese lanceringen binnen het Creations-platform, na onder andere een limited edition in samenwerking met wereldwijd bekende artiest Marshmello en Coca-Cola 3000.

Coca-Cola is voor de lancering een samenwerking aangegaan met drie van de populairste K-popgroepen: Stray Kids, ITZY en NMIXX, en met K-popicoon Jin Young Park. Samen komen ze niet alleen met een drankje, maar ook met een videoclip en kledingcollectie.

De Coca-Cola K-Wave Zero Sugar is vanaf nu te vinden in de winkelrekken van Carrefour, O’Tacos en Kinepolis-vestigingen in België. Het gaat om een limited edition, dus je kunt het drankje kopen zolang de voorraad strekt.

Win exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty op kot

Joyce Vander Auwera-12 februari 2024 om 16:30- Foto:

Mirco Buyls

Hey party animals! De exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty is helemaal terug van weggeweest. Ook dit jaar toveren we jouw kot om tot de ultieme preparty cave: we komen langs met dj, licht, geluid én uiteraard met lekkere Poliakov Vodka cocktails.

Altijd al een epische preparty willen organiseren met alles erop en eraan? Waar jij en je vrienden nog weken over nababbelen? Good news want we hosten samen met Insiders Clémentine Caron en Kobe Peeters twee exclusieve preparties bij jou thuis of op kot.

De troostprijs is dit jaar net zo cool: 20 flessen Poliakov Premium Vodka voor die extra kick op jouw eigen preparties.

Vul onderstaand wedstrijdformulier in, deel je Instagram of TikTok handle en wie weet staat Clémentine of Kobe binnenkort aan jouw deur. De winnaars van de preparties (donderdag 22/02 en dinsdag 27/02) worden door TAGMAG persoonlijk op de hoogte gebracht.

Snel zijn is de boodschap, want op 23/02 om 17u sluiten we de boel af. Let's get this party started! 🚀

Ontdek meer