Je eet Merci je hele leven al verkeerd

Karen Luiken-30 maart 2023 om 06:28

Iedereen die van Merci houdt, zal de struggle herkennen. Je pakt het chocolaatje gretig uit, pakt het vast en stopt het in je mond. Met als resultaat: vieze, vette, met chocolade besmeurde vingers. Een probleem dat vanaf nú verleden tijd kan zijn.

Een TikTokker heeft een filmpje gedeeld dat de monden van veel kijkers open laat vallen. Want wat blijkt nou? Je hoeft helemaal geen vieze vingers te hebben als je Merci eet. Het merk heeft een handige manier bedacht om dit tegen te gaan.

De verpakking blijkt zo in elkaar te zitten dat je het folietje dat om de chocolade gewikkeld zit, voor de helft kunt afscheuren. Zo kun je je traktatie veilig (lees: zonder viezigheid) vasthouden terwijl je het eet.

Sommige mensen kenden het trucje al, andere staan versteld. “Ben nu 43 en wist het nog niet”, zegt iemand op TikTok. “Je bent nooit te oud om te leren.”

Sint-Truiden heeft eerste slimme wijnautomaat in Vlaanderen

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 08:05- Foto:

wijnonline.be

De Limburgse stad Sint-Truiden heeft met trots de allereerste slimme wijnautomaat voorgesteld. Het is een idee van de Truiense wijnhandel Verivino en Tops Vending. Mensen kunnen er dus letterlijk wijn uit de automaat halen.

Wie last minute toch nog ene leuk feestje organiseert en geen wijn meer in huis heeft, kan voortaan terecht bij deze nieuwe wijnautomaat in hartje Sint-Truiden. De automaat heeft een brede selectie van gekoelde kwaliteitswijnen, maar ook een exciting verrassingspakket! Daarnaast is het zelfs mogelijk om online te bestellen en dan gewoon af te halen aan de automaat!

"Het zonnetje schijnt en je beslist om wat vrienden op te trommelen voor een barbecue-feestje. Maar de wijn is op... Dan kan je even langs onze automaat van Verivino om een keuze te maken uit het samengestelde assortiment. Wit, rood, rosé of bubbels: je vindt ze in de prijsrange van 6 tot 45 euro. Je kunt eenvoudig door het assortiment bladeren, de perfecte fles selecteren en met behulp van de QR-code alle informatie opvragen”, klinkt het bij Verivino aan Het Belang van Limburg.

Als het een succes wordt zijn ze van plan om de automaat ook op andere locaties te gaan testen.

McDonald's brengt Wacko Guaco burgers terug

Karen Luiken-23 mei 2023 om 08:21

Het is smullen geblazen bij McDonald’s. De fastfoodketen brengt vanaf vandaag de populaire Wacko Guaco burgers terug op het menu.

De Wacko Guaco burger is er in drie verschillende versies: met kip, rundvlees of veggie. Verder bestaat de lekkernij ook nog uit een zacht broodje, sneetje cheddar, verse sla, gefrituurde uitjes, een Pico de Gallo-salsamix, Pico de Gallo saus en uiteraard guacamole. Om het feest helemaal compleet te maken, kan de burger vergezeld worden door de Smokey Chili Tomatoes McFlavor Fries. Dit gerecht is voorzien van frietjes met chipotle saus, Pico de Gallo-salsamix en verse tomaatjes.

Proeven? Je hebt tot 7 augustus de tijd. Na die datum verdwijnt het gerecht (helaas) weer van de menukaart.


Ontdek meer