Smakelijk: in dit restaurant dineer je poedelnaakt

Dieter Blarinckx-29 maart 2023 om 12:56- Foto:

Website - O'Natural

Wie eens een bijzondere date wil en niet vies is van wat bloot, had best een kort reisje naar Parijs gepland. Daar kon je immers gaan dineren in een restaurant waar je alleen maar poedelnaakt binnen mag!

Je zorgen maken over je outfit is dus verleden tijd, want in dit Franse restaurant hoef je helemaal geen kleren te dragen. O'Natural (zo heet het restaurant) mikt op de gemeenschap van naturisten en al wie wil weten hoe het aanvoelt om poedelnaakt te genieten van een maaltijd in het bijzijn van naakte mensen.

Ze waren goed voorzien, want er was ruimte voor zo'n 40 tot 50 klanten, er was een vestiaire voorzien waar klanten zich konden omkleden en voor de mensen die eerder wat beschaamd waren, werden servietten voorzien om de edele delen te verbergen.

In O’Natural betaalde je zo’n 39 euro voor een volledige menu. En ja, betaalde. Want zopas maakte het restaurant bekend dat ze failliet zijn. Poedelnaakt dineren was dan toch niet voor iedereen weggelegd zo blijkt…

Maar wie weet pikt iemand het idee wel op voor Vlaanderen? ;-)

Must-try voor foodies: Freezecakes

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 13:21

Als je dacht dat je alles al had geproefd als het om desserts gaat, dan heb je het mis! Maak kennis met Freezecakes. Dit is geen ijs, maar wel de eerste schepbare diepvries cheesecake ter wereld. Geloof ons, deze heerlijke snack in een potje wil je proeven.

Freezecakes zijn geen traditionele cheesecakes. Ze combineren de romigheid van cheesecake met intense sauzen en verrassende decoraties. Ze komen in drie heerlijke smaken: Lemon & Raspberry, Butterscotch & Caramel en Double Chocolate, verpakt in handige potjes van 350 gram. Geen gedoe met taartpunten: je schept gewoon je eigen portie uit het potje. (Of je knalt gewoon alles in één keer naar binnen!)

Ze blijven tot wel 12 maanden in de diepvries houdbaar. Dat betekent dat je altijd een heerlijke frozen cheesecake binnen handbereik hebt. Handig voor die late-night cravings. Het enige wat je hoeft te doen, is de Freezecake 5 à 10 minuten voordat je hem wilt eten uit de vriezer halen, en voila!

Het idee komt van Joe Moruzzi, een creatieve duizendpoot en cheesecake-specialist. Wat begon als handgemaakte ‘frozen cheesecaketubs’ op zijn website, is inmiddels een echte hit in de Engelse retail. En dankzij een samenwerking met Mademoiselle Desserts zijn deze goodies nu ook verkrijgbaar voor de Vlaamse foodies.

Je kan de Freezecakes kopen bij Colruyt voor €4,99. Zeker het proberen waard!

Man heeft drie penissen maar weet daar niets van

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 08:57- Foto:

Deon Black via Unsplash

Als je drie penissen hebt, dan ben je daar waarschijnlijk van op de hoogte. Toch? Dat is wat je zou denken, maar een 78-jarige man uit Groot-Brittannië wist er zijn hele leven niets vanaf. Zijn drie geslachtsdelen werden pas ontdekt toen hij al dood was.

De 78-jarige man had zijn lichaam aan de wetenschap gedoneerd. Na zijn overlijden mochten studenten van de University of Birmingham Medical School zijn lichaam onderzoeken en daar is een bijzondere ontdekking uit voortgekomen. Ze kwamen erachter dat de man de uiterst zeldzame geboorteafwijking triphallia had, wat in feite ‘driedubbele penis’ betekent. Oftewel: hij had drie geslachtsdelen. De afwijking is slechts één keer eerder vastgelegd.

Of de man van zijn drie pennissen heeft kunnen genieten, betwijfelen we. Volgens Ladbible wordt er aangenomen dat de man zijn hele leven heeft doorgebracht zonder te weten dat hij rondliep met drie geslachtsdelen.

Ontdek meer