Smakelijk: in dit restaurant dineer je poedelnaakt

Dieter Blarinckx-29 maart 2023 om 12:56- Foto:

Website - O'Natural

Wie eens een bijzondere date wil en niet vies is van wat bloot, had best een kort reisje naar Parijs gepland. Daar kon je immers gaan dineren in een restaurant waar je alleen maar poedelnaakt binnen mag!

Je zorgen maken over je outfit is dus verleden tijd, want in dit Franse restaurant hoef je helemaal geen kleren te dragen. O'Natural (zo heet het restaurant) mikt op de gemeenschap van naturisten en al wie wil weten hoe het aanvoelt om poedelnaakt te genieten van een maaltijd in het bijzijn van naakte mensen.

Ze waren goed voorzien, want er was ruimte voor zo'n 40 tot 50 klanten, er was een vestiaire voorzien waar klanten zich konden omkleden en voor de mensen die eerder wat beschaamd waren, werden servietten voorzien om de edele delen te verbergen.

In O’Natural betaalde je zo’n 39 euro voor een volledige menu. En ja, betaalde. Want zopas maakte het restaurant bekend dat ze failliet zijn. Poedelnaakt dineren was dan toch niet voor iedereen weggelegd zo blijkt…

Maar wie weet pikt iemand het idee wel op voor Vlaanderen? ;-)

Tiener wist niet dat ze zwanger was tot voetje uit haar vagina stak

Karen Luiken-18 september 2023 om 06:31

Een 19-jarige vrouw uit Engeland is onlangs bevallen van een baby zonder dat ze wist dat ze al maanden zwanger was. Daar kwam ze pas achter toen ze tijdens een toiletbezoek een voetje uit haar vajayjay zag komen.

Faye White beviel in mei van haar dochtertje Luna-Grace Behrens. Ze had geen idee dat ze toen al negen maanden zwanger was. Ze had in die periode wel een aantal zwangerschapstesten gedaan, maar die waren allemaal negatief. Ze had geen zichtbare babybuik en haar menstruatiecyclus was in aanloop naar de bevalling normaal. Ze werd gewoon ongesteld. “Het leven was heel normaal, totdat ik op een ochtend wakker werd door een grote stroom water”, zegt ze volgens Kennedy News.

Wat bleek? Haar vliezen waren gebroken. “Ik ging naar het toilet omdat ik een flinke druk voelde en toen kwam er iets uit”, vervolgt Faye. “Ik merkte dat het een voetje was. Uiteindelijk heb ik de ambulance gebeld.”

Twee uur later was Faye bevallen van een dochtertje. Ze had al een kindje en hoewel ze eigenlijk geen verdere kinderwens meer had, is ze nu heel blij met de kleine spruit. “Vanaf het moment dat ik wist dat ze zou komen, dacht ik: dit is ons kind, we gaan ervoor. Ik dacht aan haar. Ik wilde haar zien en weten of alles goed met haar ging.”

Brussel krijgt nieuwe kaaskrokettenbar

Karen Luiken-15 september 2023 om 12:21

Je hebt heel veel goede redenen om naar Brussel te gaan. Prachtige gebouwen, lekkere biertjes en natuurlijk Manneken Pis. Maar vanaf 4 oktober komt daar nog een goede reden bij. Op die datum opent CHeesy de deuren, een gloednieuwe Zwitserse kaaskrokettenbar.

Een maand lang zullen vier duo’s van getalenteerde chefs en kaasmeters drie eigen versies van de kaaskroket maken. Die zijn van woensdag 4 tot en met zondag 29 oktober verkrijgbaar bij CHeesy.

De pop-up bar vestigt zich in REBEL, een populaire wijnbar die bekendstaat om zijn verleidelijke natuurwijnen en verrassende tapasbordjes. Maar in oktober vind je er naast die twee specialiteiten dus ook kaaskroketten. In alle soorten en maten.

REBEL bevindt zich aan de Lesbroussartstraat 48 in Elsene.

Ontdek meer