Smakelijk: in dit restaurant dineer je poedelnaakt

Dieter Blarinckx-29 maart 2023 om 12:56- Foto:

Website - O'Natural

Wie eens een bijzondere date wil en niet vies is van wat bloot, had best een kort reisje naar Parijs gepland. Daar kon je immers gaan dineren in een restaurant waar je alleen maar poedelnaakt binnen mag!

Je zorgen maken over je outfit is dus verleden tijd, want in dit Franse restaurant hoef je helemaal geen kleren te dragen. O'Natural (zo heet het restaurant) mikt op de gemeenschap van naturisten en al wie wil weten hoe het aanvoelt om poedelnaakt te genieten van een maaltijd in het bijzijn van naakte mensen.

Ze waren goed voorzien, want er was ruimte voor zo'n 40 tot 50 klanten, er was een vestiaire voorzien waar klanten zich konden omkleden en voor de mensen die eerder wat beschaamd waren, werden servietten voorzien om de edele delen te verbergen.

In O’Natural betaalde je zo’n 39 euro voor een volledige menu. En ja, betaalde. Want zopas maakte het restaurant bekend dat ze failliet zijn. Poedelnaakt dineren was dan toch niet voor iedereen weggelegd zo blijkt…

Maar wie weet pikt iemand het idee wel op voor Vlaanderen? ;-)

Win exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty op kot

Joyce Vander Auwera-12 februari 2024 om 16:30- Foto:

Mirco Buyls

Hey party animals! De exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty is helemaal terug van weggeweest. Ook dit jaar toveren we jouw kot om tot de ultieme preparty cave: we komen langs met dj, licht, geluid én uiteraard met lekkere Poliakov Vodka cocktails.

Altijd al een epische preparty willen organiseren met alles erop en eraan? Waar jij en je vrienden nog weken over nababbelen? Good news want we hosten samen met Insiders Clémentine Caron en Kobe Peeters twee exclusieve preparties bij jou thuis of op kot.

De troostprijs is dit jaar net zo cool: 20 flessen Poliakov Premium Vodka voor die extra kick op jouw eigen preparties.

Vul onderstaand wedstrijdformulier in, deel je Instagram of TikTok handle en wie weet staat Clémentine of Kobe binnenkort aan jouw deur. De winnaars van de preparties (donderdag 22/02 en dinsdag 27/02) worden door TAGMAG persoonlijk op de hoogte gebracht.

Snel zijn is de boodschap, want op 23/02 om 17u sluiten we de boel af. Let's get this party started! 🚀

Jongen (13) speelt als eerste persoon ooit Tetris uit

Karen Luiken-06 januari 2024 om 08:52

Zo’n 34 jaar na de release van Tetris heeft eindelijk iemand het voor elkaar gekregen om het spelletje uit te spelen. Het gaat om de 13-jarige Willis Gibson uit de Amerikaanse staat Oklahoma, die na 157 levels zorgde voor een ‘crash’ in de game.

Tetris is een spel zonder officieel einde. Het stopt niet na een bepaald aantal levels, maar loopt vast als er niet verder gespeeld kan worden. De 13-jarige Willis Gibson kreeg dat na 38 minuten en 157 levels voor elkaar.

Het jongetje was elf jaar oud toen hij met Tetris begon. In oktober werd hij al eens derde tijdens een wedstrijd. Zijn doel was om het spel te laten crashen en dat is mijn zijn recente prestatie dus gelukt.

Ontdek meer