Vijf standjes voor mannen met een kleine piemel

Maxine Decaluwé-28 maart 2023 om 13:00

Ooit al gehoord van de uitdrukking ‘less is more’? Wel, weet dan dat grote piemels niet per se beter zijn. Als je seks hebt met iemand die gevoelig is, werkt zo’n grote penislengte zelfs averechts. Dus hé, je piemel mag er zijn! Het gaat niet om de lengte, maar wel hoe je de seks aanpakt.

Eerst en vooral moet je weten dat de G-spot zich ongeveer vijf centimeter diep bevindt. De kans is dus groot dat je bescheiden piemel er makkelijk bij kan. We steken je nog een handje toe en zetten speciaal voor jou enkele standjes op een rijtje, die ook bij een kleiner formaat ideaal zijn:

Missionaris
Hierbij is wel één belangrijke regel: zowel top als bottom moeten hun steentje bijdragen. De bottom-persoon kruist de benen boven de top-persoon. Zo wordt de opening nauwer en voelt de vrouw je penis extra goed.

Doggy
Een belangrijke tip hierbij is om de benen dicht bij elkaar houden in plaats van wijd te spreiden. Het zorgt voor gespannen spieren, waardoor de stoten extra voelbaar zijn. Grr!

Butterfly
Tijdens deze houding ligt je partner op de rug met de benen in de lucht. Jij zit op je knieën, wat ervoor zorgt dat je diep kan gaan. Tip: Gekruiste benen leveren extra stimulatie op.

Pile Driver
Als je het correct uitvoert, kan je met deze positie ongetwijfeld het diepste gaan. Je partner leunt met de schouders op bed, met de heupen omhoog. Jijzelf ‘squat’ er als het ware boven en rust met je ellebogen op de benen van je bedpartner. Je neemt een soort zithouding aan en penetreert zo verticaal.

Anaal
Durf je het aan? Wees maar zeker dat dit standje met een kleinere pik makkelijker gaat. Naast genot zorgt het ook voor wat extra spanning. Rawtch, tiger!

Dus mannen, iets kleinere piemels staan niet gelijk aan minder goede bedprestaties. Don't judge a cock by its size!

Single? Nee, 'boy sober'

Chelsy Vanlerberghe-11 maart 2024 om 12:52

Vergeet Tournée Minerale en Dry January: hello 'boy sober'. Singles willen afkicken van daten. Ze nemen een jaar lang een break van jongens.

Hook-ups, fuckbuddies, situationships, prela's en scharrels: TikTok is voor velen het go-to platform om het over je datingleven te hebben. Sommige singles hebben besloten het over een andere boeg te gooien en nemen voor een tijdje afscheid van het daten. Ze gaan 'boy sober'.

Comedian Hope Woodard, heeft de term bedacht en stelde ook een lijst met regels op: geen dating-apps, geen dates, geen exen en geen hook-ups. "Celibatair klinkt niet cool," zei ze op TikTok over haar besluit geen romantische avonturen meer te beleven. "Ik zei altijd dat ik vrijgezel was, maar ik had eigenlijk altijd wel een soort situationship. Eigenlijk ben je niet écht single als iemand constant in je hoofd zit."

Heel wat singles scharen zich achter het idee, terwijl anderen bang zijn dat ze de uitdaging niet aankunnen. "Ik noteer het, maar ik beloof niks," reageerde iemand.

Jongeren hebben meer seks dan vorig jaar

Chelsy Vanlerberghe-05 maart 2024 om 09:16

Uit een onderzoek van datingsite eHarmony blijkt dat jongeren 36% meer seks hebben dan een jaar geleden.

Volgens het onderzoek heeft 20% van de respondenten dagelijks seks, meer dan welke andere generatie ook.

Dat komt als een verrassing, want een jaar geleden werd er gesproken over een ‘sex recession’: Gen Z zou amper of geen seks hebben. Gelukkig blijkt die recessie nu voorbij.

Dat komt volgens research omdat jongeren zich zelfverzekerder voelen en prioriteit geven aan mentaal welzijn. Uit het onderzoek blijkt ook dat respondenten aangeven een beter seksleven te hebben sinds ze in therapie gaan.

Als je zelf ontevreden bent over je seksleven, kan het dus handig zijn een psycholoog op speed dial te hebben.