Vijf standjes voor mannen met een kleine piemel

Maxine Decaluwé-28 maart 2023 om 13:00

Ooit al gehoord van de uitdrukking ‘less is more’? Wel, weet dan dat grote piemels niet per se beter zijn. Als je seks hebt met iemand die gevoelig is, werkt zo’n grote penislengte zelfs averechts. Dus hé, je piemel mag er zijn! Het gaat niet om de lengte, maar wel hoe je de seks aanpakt.

Eerst en vooral moet je weten dat de G-spot zich ongeveer vijf centimeter diep bevindt. De kans is dus groot dat je bescheiden piemel er makkelijk bij kan. We steken je nog een handje toe en zetten speciaal voor jou enkele standjes op een rijtje, die ook bij een kleiner formaat ideaal zijn:

Missionaris
Hierbij is wel één belangrijke regel: zowel top als bottom moeten hun steentje bijdragen. De bottom-persoon kruist de benen boven de top-persoon. Zo wordt de opening nauwer en voelt de vrouw je penis extra goed.

Doggy
Een belangrijke tip hierbij is om de benen dicht bij elkaar houden in plaats van wijd te spreiden. Het zorgt voor gespannen spieren, waardoor de stoten extra voelbaar zijn. Grr!

Butterfly
Tijdens deze houding ligt je partner op de rug met de benen in de lucht. Jij zit op je knieën, wat ervoor zorgt dat je diep kan gaan. Tip: Gekruiste benen leveren extra stimulatie op.

Pile Driver
Als je het correct uitvoert, kan je met deze positie ongetwijfeld het diepste gaan. Je partner leunt met de schouders op bed, met de heupen omhoog. Jijzelf ‘squat’ er als het ware boven en rust met je ellebogen op de benen van je bedpartner. Je neemt een soort zithouding aan en penetreert zo verticaal.

Anaal
Durf je het aan? Wees maar zeker dat dit standje met een kleinere pik makkelijker gaat. Naast genot zorgt het ook voor wat extra spanning. Rawtch, tiger!

Dus mannen, iets kleinere piemels staan niet gelijk aan minder goede bedprestaties. Don't judge a cock by its size!

Waarom doven veel relaties na 3 maanden uit?

Chelsy Vanlerberghe-23 mei 2024 om 12:26

Als je jezelf al vaak na 90 dagen aan het einde van veelbelovende romances hebt gevonden, ben je niet alleen. Experts zeggen dat dit veel voorkomt en dat er een verklaring voor is.

De drie maanden regel is real. Het is eigenlijk een beetje de 'honeymoon phase' van het daten. "Drie maanden is een goede periode om je een ruwe schets te laten zien van wie de persoon is", legde relatie- en break-upexpert Angelika Koch uit aan Bustle. "Het helpt je te zien of ze iemand zijn die spelletjes speelt, rode vlaggen heeft, of oprecht een relatie wil."

Veel mensen zullen aan het einde van deze drie maanden dus het licht zien. Het begin van een relatie is vaak leuk en opwindend, maar al snel komen de ware bedoelingen en eigenaardigheden naar boven. Als de roze bril af is, is het belangrijk om realistisch te zijn over de relatie en de compabiliteit. Het kan je veel hartzeer besparen.

Drie maanden is niet alleen een relatiemijlpaal, het is ook ongeveer de gemiddelde tijd die het kost voordat mannen en vrouwen verliefd worden. Een onderzoek gepubliceerd in het SAGE journal of Social and Personal Relationships, toont aan dat mannen gemiddeld 107 dagen wachten voordat ze "ik hou van je" zeggen. Bij vrouwen is dat 122 dagen.

Hinge gaat 'ghosten' bestrijden met nieuwe functie

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 12:36

Ghostbusters! De populaire datingapp Hinge is een nieuwe update aan het testen waarbij ze 'ghosting' willen tegengaan. De 'jouw beurt limiteren'-functie zal singles helpen om onbeantwoorde berichten te beperken.

Als je te veel matches hebt waar je niet op reageert, moet je nu ofwel antwoorden of het gesprek afsluiten voordat je met iemand anders een match kan maken.

De baas van Hinge zegt dat te veel gesprekken hebben en niet reageren ervoor zorgt dat singles in een soort 'dating burn-out' terechtkomen. In een recent onderzoek, uitgevoerd door Hinge-onderzoekers, blijkt dat als je snel reageert, je meer kans hebt op een date. Dus als je binnen 24 uur reageert, is de kans op een date 72% hoger. Bijna de helft (44%) van de Hinge-daters gaf een gebrek als respons aan als een van de belangrijkste problemen die hun datingleven belemmerden. Daarom test de app nu een limiet aan het aantal 'Your Turn'-berichten dat een dater kan hebben.

Ontdek meer