Vijf standjes voor mannen met een kleine piemel

Maxine Decaluwé-28 maart 2023 om 13:00

Ooit al gehoord van de uitdrukking ‘less is more’? Wel, weet dan dat grote piemels niet per se beter zijn. Als je seks hebt met iemand die gevoelig is, werkt zo’n grote penislengte zelfs averechts. Dus hé, je piemel mag er zijn! Het gaat niet om de lengte, maar wel hoe je de seks aanpakt.

Eerst en vooral moet je weten dat de G-spot zich ongeveer vijf centimeter diep bevindt. De kans is dus groot dat je bescheiden piemel er makkelijk bij kan. We steken je nog een handje toe en zetten speciaal voor jou enkele standjes op een rijtje, die ook bij een kleiner formaat ideaal zijn:

Missionaris
Hierbij is wel één belangrijke regel: zowel top als bottom moeten hun steentje bijdragen. De bottom-persoon kruist de benen boven de top-persoon. Zo wordt de opening nauwer en voelt de vrouw je penis extra goed.

Doggy
Een belangrijke tip hierbij is om de benen dicht bij elkaar houden in plaats van wijd te spreiden. Het zorgt voor gespannen spieren, waardoor de stoten extra voelbaar zijn. Grr!

Butterfly
Tijdens deze houding ligt je partner op de rug met de benen in de lucht. Jij zit op je knieën, wat ervoor zorgt dat je diep kan gaan. Tip: Gekruiste benen leveren extra stimulatie op.

Pile Driver
Als je het correct uitvoert, kan je met deze positie ongetwijfeld het diepste gaan. Je partner leunt met de schouders op bed, met de heupen omhoog. Jijzelf ‘squat’ er als het ware boven en rust met je ellebogen op de benen van je bedpartner. Je neemt een soort zithouding aan en penetreert zo verticaal.

Anaal
Durf je het aan? Wees maar zeker dat dit standje met een kleinere pik makkelijker gaat. Naast genot zorgt het ook voor wat extra spanning. Rawtch, tiger!

Dus mannen, iets kleinere piemels staan niet gelijk aan minder goede bedprestaties. Don't judge a cock by its size!

Hema komt met tompoucevibrator

Karen Luiken-26 oktober 2023 om 06:56

Voor seksspeeltjes hoef je niet meer naar een speciaalzaak. Je koopt ze tegenwoordig ook gewoon bij Hema. Vorig jaar lanceerde de winkel een complete collectie seksspeeltjes en daar komt nu een nieuw item bij. Hema brengt een tompoucevibrator op de markt!

Als je aan Hema denkt denk je aan tompouce en andersom. De winkel en traktatie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en er bestaan inmiddels verschillende combinaties van. Er zijn tompoucekerstballen, tompoucebiertjes, tompoucetaarten, tompoucepepernoten, en jep: sinds kort dus ook tompoucevibrators.

Het seksspeeltje werkt met luchtdruk en voegt daar volgens de omschrijving een ‘extra laag sensatie aan toe door de zuigende bewegingen die je clitoris zacht omhelzen’. Ook zijn er trillingen voor - we citeren - ‘extra opwinding’.

Geïnteresseerd? Je kunt de vibrator, die in samenwerking met EasyToys is gemaakt, hier kopen.

Dit is de meest populaire fetisj ter wereld...

Simon Smetryns-01 september 2023 om 10:20- Foto:

Екатерина Мясоед

Joy Love Dolls heeft onlangs een studie uitgevoerd naar de populairste seksuele fetisjen wereldwijd. Ze verzamelden betrouwbare bronnen en gebruikten Google-zoektrends om tot hun bevindingen te komen.

Opvallend genoeg staat sadisme bovenaan de lijst, gedefinieerd als het toebrengen van fysiek of psychologisch leed aan een ander om seksuele opwinding op te wekken, met een jaarlijks zoekvolume van 9.876.000 wereldwijd.

Masochisme, de tegenhanger van sadisme en de neiging om seksuele bevrediging te halen uit eigen pijn of vernedering, staat op de tweede plaats met 6.600.000 zoekopdrachten. Op de derde plaats vinden we CBT (cock & ball torture), wat staat voor het toepassen van pijn of beknelling op de penis of testikels, met meer dan vijf miljoen zoekopdrachten.

De vierde meest voorkomende fetisj is claustrofobie, wat betekent dat mensen seksueel opgewonden raken door opgesloten te worden in kleine ruimtes, met 3.612.000 zoekopdrachten. De top vijf wordt afgesloten door vicarfilie, waarbij mensen opgewonden raken door de seksuele verhalen van anderen en hierin meeleven.

Hieronder vind je de top 10 van seksuele fetisjen wereldwijd: