Brusselse Plein Publiek wordt kunstgalerij van Belgische doodles

Nezir Yikik-23 maart 2023 om 08:00

Op dinsdag 28 maart wordt het Brusselse Plein Publiek volledig omgetoverd tot een ware kunstgalerij, voor de Belgische finale van het Red Bull Doodle Art. De wereldwijde tekenwedstrijd die creatievelingen uitdaagt om hun wilde fantasieën op papier te zetten!

Meer dan 850 doedelaars stuurden hun creaties in voor de Belgische editie, waarvan een selectie werd gemaakt van de 25 beste doodle-kunstenaars. Zij mogen hun creaties tentoonstellen in de galerij.

Slechts één van hen gaat op 28 maart naar huis met een ticket voor de wereldfinale in Amsterdam. Maar ook de bezoekers vallen in de prijzen! Een een-op-een workshop om je eigen sneakers te customizen met Tazz Customs, een 50cc-brommer van Mash waarop je zelf kan doodlen, een unieke koptelefoon van Logitec (ontworpen Carl Cash, een van de juryleden) en zoveel meer.

Wil je erbij zijn? Registreer je nu GRATIS voor een exclusieve uitnodiging via deze link!

Onze eigen TAGMAG Insider Clémentine Caron, kreeg al een voorproefje om haar eigen sneakers volledig te customizen. Benieuwd wat ze ervan bakte? Check de video hieronder!

TAGMAG host eigen stage op Dance D-Vision

Chelsy Vanlerberghe-05 april 2024 om 15:08

Nog geen plannen op zaterdag 3 augustus? Nu wel, want TAGMAG host dan een eigen stage op Dance D-Vision. Markeer de datum maar met fluo in je agenda, want de TAGMAG-stage wordt gegarandeerd dé hotspot van het weekend met op de planning artiesten als 5NAPBACK en Michael Amani.

Wat kan je verwachten? De hele dag door zorgen we voor de beste vibes met de beste artiesten. Naast 5NAPBACK en Michael Amani, komen ook nog tal van andere artiesten langs. Wie dat zullen zijn, verklappen we binnenkort. Natuurlijk zullen onze Insiders ook van de partij zijn.

Dance D-vision vindt plaats op 2 en 3 augustus in Zottegem. Tickets zijn beschikbaar voor één dag of het hele weekend, met combitickets voor €93, vrijdagtickets voor €53 en zaterdagtickets voor €58. Meer info vind je hier.

Goldband voegt extra show toe in het Sportpaleis

Chelsy Vanlerberghe-05 april 2024 om 10:07

Geen ticket kunnen bemachtigen voor het optreden van Goldband in het Sportpaleis op 6 december? Geen paniek! Omdat het eerste concert meteen uitverkocht was, knalt de populaire band er nog een extra show bovenop op zaterdag 7 december.

De Haagse popgroep - bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz - is ontzettend populair en verovert sinds hun eerste releases in 2019 de harten van Nederlandse en Belgische fans. Dat bewezen ze vorig jaar alvast door in een ongezien recordtempo twee keer de Lotto Arena volledig uit te verkopen. Met hits als 'Noodgeval', 'Rommel' en 'Witte Was', is Goldband niet meer weg te denken van alle grote radiozenders.

Tickets zijn beschikbaar vanaf nu via livenation.be en kosten €73.50 - €62.30 - €51.10 - €39.90, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Ontdek meer