SCHRIJF JE IN: Ben jij de beste droedelaar van het land?

Maxine Decaluwé-17 februari 2023 om 12:30- Foto:

Red Bull Content Pool

Ben je creatief en hebben doodles geen geheimen voor jou? Schrijf je dan in voor de 'Red Bull Doodle Art'. De winnaar mag pronken met zijn Doodle op de wereldfinale in Amsterdam, da's niet niks! Daarbovenop zal de doodle van de winnaar omgetoverd worden tot een unieke NFT.

De wereldwijde tekencompetitie 'Red Bull Doodle Art' komt voor het eerst naar België! Een wedstrijd waar kunst en technologie samenvloeien en waar iedereen zijn verbeelding de vrije loop kan laten gaan.

Maar hoe neem je nu deel aan de wedstrijd? Dat kan door je online te registreren vóór zondag 19 maart. Zij die liever met pen en papier te werk gaan, kunnen afzakken naar een van de fysieke Red Bull Doodle Spaces in Gent, Antwerpen of Brussel.

De jury selecteert een twintigtal artiesten die hun creatie mogen tentoonstellen op de nationale finale in het Brusselse Plein Publiek. De uiteindelijke Belgische winnaar mag ons land vertegenwoordigen op de driedaagse wereldfinale in Amsterdam, waar zijn Doodle als NFT geveild zal worden in een exclusieve samenwerking met Red Bull.

Waar wacht je nog op? Stuur je betoverende creatie hier in!

'Mr. & Mrs. Smith'-actrice zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-25 april 2024 om 08:28

Maya Erskine wordt weer moeder. De ‘Mr. & Mrs. Smith’-actrice laat via Instagram weten dat ze in verwachting is van haar tweede kindje met Michael Angarono.

Het nieuws wordt gedeeld met een foto van het koppel. Zij showt haar prachtige babybuik, hij houdt haar vol trots vast. “Babyzusje komt eraan”, schrijven Maya en Michael in het bijschrift. Ze bevestigen daarmee dat ze een meisje verwachten.

Het stel heeft al een zoon genaamd Leon Frederick. Hij kwam in 2021 ter wereld.

'Blind Getrouwd' zoekt nieuwe deelnemers

Karen Luiken-25 april 2024 om 06:45

Dit is een oproep aan alle singles die toe zijn aan een nieuw avontuur. VTM is op zoek naar extra deelnemers voor het aankomende seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

Er zijn al enkele matches gevonden, maar toch is de cast nog niet compleet. VTM hoopt nog een extra match te kunnen vinden en roept vrijgezellen daarom nu op zich aan te melden voor het programma. De singles die daar interesse in hebben, kunnen zich voor vier verschillende vrijgezellen inschrijven: de 31-jarige Layla, de 28-jarige Jonas, de 31-jarige Els en de 25-jarige Jens.

‘Blind Getrouwd’-experte Sarah Hertens legt uit: “Tijdens de voorbereidingen voor het volgende seizoen, hebben we een paar sterke koppels kunnen vormen, en waren we zò dicht bij een match voor Layla, Jonas, Els en Jens, maar is het net niet gelukt. Layla, Jonas, Els en Jens hebben de voorbije maanden het volledige 'Blind Getrouwd'-traject doorlopen en al heel wat tijd en energie geïnvesteerd in 'Blind Getrouwd'. Daarom willen wij nu ook een extra inspanning doen om voor hen alsnog de ideale partner te vinden."

Ontdek meer