SCHRIJF JE IN: Ben jij de beste droedelaar van het land?

Maxine Decaluwé-17 februari 2023 om 12:30- Foto:

Red Bull Content Pool

Ben je creatief en hebben doodles geen geheimen voor jou? Schrijf je dan in voor de 'Red Bull Doodle Art'. De winnaar mag pronken met zijn Doodle op de wereldfinale in Amsterdam, da's niet niks! Daarbovenop zal de doodle van de winnaar omgetoverd worden tot een unieke NFT.

De wereldwijde tekencompetitie 'Red Bull Doodle Art' komt voor het eerst naar België! Een wedstrijd waar kunst en technologie samenvloeien en waar iedereen zijn verbeelding de vrije loop kan laten gaan.

Maar hoe neem je nu deel aan de wedstrijd? Dat kan door je online te registreren vóór zondag 19 maart. Zij die liever met pen en papier te werk gaan, kunnen afzakken naar een van de fysieke Red Bull Doodle Spaces in Gent, Antwerpen of Brussel.

De jury selecteert een twintigtal artiesten die hun creatie mogen tentoonstellen op de nationale finale in het Brusselse Plein Publiek. De uiteindelijke Belgische winnaar mag ons land vertegenwoordigen op de driedaagse wereldfinale in Amsterdam, waar zijn Doodle als NFT geveild zal worden in een exclusieve samenwerking met Red Bull.

Waar wacht je nog op? Stuur je betoverende creatie hier in!

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer