Van dit dieet gaan piemels groeien

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 12:47

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en bizarre dingen tegen. Zo ook dit dieet/levensstijl dat niet enkel zorgt voor een gezond lichaam, maar ook voor een grotere penis! En ja, het is wel degelijk waar!

In 2019 kwam de documentaire ‘The Game Changers’ uit. Die docu was meteen immens populair en hoewel het daar vooral ging over een veganistische levensstijl is er één belangrijk bijkomend aspect dat naar boven komt: ook je piemel zou gaan groeien door vegan te eten! Niet alleen zal ‘ie groeien, ook zal je makkelijker een erectie krijgen als je - volgens die docu - veganistisch gaat leven.

Ondertussen zijn er verschillende sportclubs en celebs die zweren bij een vegan lifestyle. Denk bijvoorbeeld aan acteur en politicus Arnold Schwarzenegger of het bekende footballteam The Titans. Deze laatste club nam de proef op de som:

De mannelijke clubleden kregen ’s nachts wat apparatuur aangesloten op de penis en die werd gedurende hun slaap gemonitord. Op de ene avond stond er vlees op het menu, op de andere avond was het een veganistisch alternatief. En wat bleek? De nacht nadat de mannen vegan aten, kregen ze meer erecties en waren deze ook serieus wat groter! In de nacht dat ze wél vlees aten, hadden minder mannen een erectie en waren ze ook beduidend kleiner.

Dus guys, misschien toch eens nadenken over wat je eet? :D

Frankrijk wil boete voor mensen die bij Shein shoppen

Chelsy Vanlerberghe-27 maart 2024 om 09:58

Koop je een broek van 10 euro bij Shein? Dan wil Frankrijk dat je 5 euro belasting betaalt. De opbrengsten van deze belasting zullen worden gebruikt om duurzame modebedrijven te ondersteunen.

Frankrijk heeft genoeg van 'ultra fast fashion': de razendsnelle, goedkope kleding van online winkels zoals Shein en Temu. Daarom ligt er nu een wetsvoorstel op tafel dat consumenten zal beboeten als ze 'fast fashion' kopen. Het gaat hierbij om een belasting van 5 euro per stuk, maar in de toekomst kan dat bedrag nog verhogen. Er is een kleine nuance: want de belasting mag nooit hoger zijn dan de helft van de originele prijs.

Het voorstel is al goedgekeurd door de Kamer en gaat nu naar de Senaat. Maar dat is niet alles, Frankrijk wil ook reclame verbieden voor fast fashion. Dus die eindeloze stroom van Shein-advertenties op je Instagram-feed zou wel eens kunnen opdrogen.

Of België hun voorbeeld zal volgen, is onduidelijk.

Yummmm: het grote paasei van Tony's Chocolonely

Karen Luiken-26 maart 2024 om 12:42

Tony’s Chocolonely weet ons keer op keer te verrassen. Het chocolademerk kwam in het verleden al met heel veel overheerlijke traktaties en doet daar nu nog een schepje bovenop door met een gloednieuw paasei te komen. Groot, mierzoet en zeer verslavend!

De bedoeling van paaseitjes is dat je ze tijdens de paasdagen verstopt, maar vanwege de omvang van deze variant zal dat knap lastig worden. Het ei weegt 180 gram en wordt verpakt in een doos waar nog eens vijf kleine paaseitjes in zitten.

Het grote paasei is voorzien van een dikke laag romige melkchocolade en stukjes karamel en zeezout. Uiteraard heeft ‘ie Tony’s bekende patroon met ongelijk verdeelde stukjes, om aandacht te vragen voor de ongelijk verdeelde chocolade-industrie. De kleine eitjes in de doos bevatten verschillende smaken zoals melk, melk karamel zeezout, donkere melk pretzel, wit framboos knettersuiker en puur amandel zeezout.

De traktatie is vanaf nu verkrijgbaar bij Colruyt, Spar, Dreamland, Toychamp en Delitraiteur. Smakelijk!

Ontdek meer