Docu over Ed Sheeran heeft een trailer

Karen Luiken-22 maart 2023 om 06:38

Ed Sheeran heeft zijn privéleven jarenlang buiten de spotlights gehouden, maar gaat daar verandering in brengen met zijn docuserie ‘The Sum of it All’. Daarmee geeft hij fans een exclusief kijkje achter de schermen en deelt hij zijn diepste geheimen. Een trailer is nu verschenen.

De Britse zanger heeft geen gemakkelijke jaren achter de rug. In een interview met Rolling Stone onthulde hij deze week al dat hij kampte met een drugsverslaving. Later kwamen daar nog allerlei problemen bij, zoals de dood van zijn beste vriend Jamal Edwards en een tumor van zijn vrouw Cherry. Over die laatste twee onderwerpen heeft Ed het ook in zijn documentaire, zo blijkt uit de trailer. De beelden bekijk je hieronder.

‘Ed Sheeran: The Sum of it All’ krijgt vier afleveringen en is vanaf 3 mei te zien op Disney+.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer