Ed Sheeran had drugsverslaving

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:06

Ed Sheeran is vroeger verslaafd geweest aan drugs. In een openhartig interview met Rolling Stone vertelt hij over de problemen waar hij mee kampte.

Het drugsgebruik begon toen Ed op 24-jarige leeftijd met vrienden was die verdovende middelen gebruikten. “Ik herinner me dat ik op een festival was en dacht: ‘Nou, als mijn vrienden het doen, kan het niet zo erg zijn’”, aldus de zanger.

Het bleef niet bij die ene keer. “Het wordt een gewoonte die je één keer per week doet. Vervolgens één keer per dag en dan twee keer per dag, zelfs zonder drank. Het werd een slechte vibe.”

Wat Ed precies innam is niet bekend. Hij heeft besloten die details niet te delen om te voorkomen dat zijn kinderen het later kunnen lezen. En over die kinderen gesproken: zij zijn precies de reden waarom de zanger zijn feestverleden inmiddels achter zich heeft gelaten.

“Twee maanden voordat Lyra werd geboren, zei Cherry: ‘Als mijn vliezen breken, wil je dan echt dat iemand anders me naar het ziekenhuis brengt?’ Een paar biertjes drinken is één ding, maar een fles wodka leegdrinken is iets anders.”

Tweede seizoen 'And Just Like That' heeft een trailer

Karen Luiken-02 juni 2023 om 12:04

Precies 21 dagen, oftewel: drie weken. Dat is hoe lang je nog moet wachten op het tweede seizoen van ‘And Just Like That’. Wat je daarvan mag verwachten? Een gloednieuwe trailer geeft een aantal details vrij.

De liefdesverhalen van de hoofdpersonages Carrie, Charlotte en Miranda gaan verder waar ze gebleven waren. Carrie dealt nog steeds met het grote verlies van Mr. Big, maar krijgt met de comeback van een oude liefde (Aidan komt terug!) eindelijk een fijn lichtpuntje. Miranda zet haar relatie met Che voort en Charlotte blijft de hilarische vrouw die ze al was.

Naast Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis en John Corbett weten we inmiddels ook dat Kim Cattrall in het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Hoewel zij altijd heeft gezegd geen deel uit te willen maken van het ‘Sex And The City’-vervolg, blijkt nu toch dat ze een klein rolletje heeft in de laatste aflevering van het seizoen.

‘And Just Like That 2’ verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max. De eerste twee afleveringen komen er tegelijk op, de overige negen afleveringen laten langer op zich wachten. De streamingdienst zet iedere donderdag een nieuwe episode online.

Mattel komt met speciale collectie voor 'Barbie'-film

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:34

Om te vieren dat over een paar weken de ‘Barbie’-film in première gaat, komt Mattel nu met iets leuks. Het merk lanceert een speciale Barbie-collectie die in het teken staat van de film.

De lijn bestaat uit barbiepoppen die kledingstukken dragen uit ‘Barbie The Movie’, de film die vanaf 19 juni op het grote doek draait. Margot Robbie en Ryan Gosling spelen daarin de hoofdrol. Verder kunnen fans ook het huis en de auto’s uit de film in speelgoedversie kopen.

Naast de barbiepoppen geeft Mattel ook een speciale versie van ander speelgoed uit, zoals een UNO-kaartspel en spullen van Fisher-Price en Hot Wheels.

Ontdek meer