Ed Sheeran had drugsverslaving

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:06

Ed Sheeran is vroeger verslaafd geweest aan drugs. In een openhartig interview met Rolling Stone vertelt hij over de problemen waar hij mee kampte.

Het drugsgebruik begon toen Ed op 24-jarige leeftijd met vrienden was die verdovende middelen gebruikten. “Ik herinner me dat ik op een festival was en dacht: ‘Nou, als mijn vrienden het doen, kan het niet zo erg zijn’”, aldus de zanger.

Het bleef niet bij die ene keer. “Het wordt een gewoonte die je één keer per week doet. Vervolgens één keer per dag en dan twee keer per dag, zelfs zonder drank. Het werd een slechte vibe.”

Wat Ed precies innam is niet bekend. Hij heeft besloten die details niet te delen om te voorkomen dat zijn kinderen het later kunnen lezen. En over die kinderen gesproken: zij zijn precies de reden waarom de zanger zijn feestverleden inmiddels achter zich heeft gelaten.

“Twee maanden voordat Lyra werd geboren, zei Cherry: ‘Als mijn vliezen breken, wil je dan echt dat iemand anders me naar het ziekenhuis brengt?’ Een paar biertjes drinken is één ding, maar een fles wodka leegdrinken is iets anders.”

Netflix deelt trailer van nieuwe moordserie 'The Perfect Couple'

Karen Luiken-13 juli 2024 om 09:06

Netflix krijgt er over een kleine twee maanden een nieuwe must-see bij. De streamingsdienst lanceert ‘The Perfect Couple’, een mysterieuze moordserie met een cast waar je u tegen zegt. De officiële trailer is deze week verschenen.

Het verhaal gaat over Amelia Sacks die op het punt staat om te trouwen in een van de rijkste families op Nantucket. Haar afkeurende toekomstige schoonmoeder, de beroemde romanschrijfster Greer Garrison Winbury, heeft geen kosten gespaard bij het plannen van wat de belangrijkste bruiloft van het seizoen belooft te worden. Totdat... er een lichaam op het strand wordt gevonden. Terwijl geheimen aan het licht komen, wordt er een onderzoek uitgevoerd waarbij plotseling iedereen een verdachte lijkt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson, Dakota Fanning en Meghann Fahy. De serie is geregisseerd door Susanne Bier.

‘The Perfect Couple’ is vanaf 5 september te zien op Netflix.

Derde 'Minions'-film bevestigd

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:19

Kort na het verschijnen van de vierde ‘Despicable Me’-film is er meer goed nieuws over de franchise. Universal en Illumination werken aan een nieuwe ‘Minions’-film!

Naast vier ‘Despicable Me’-films zijn er in de afgelopen jaren ook al twee ‘Minions’-films verschenen. De eerste werd in 2015 gelanceerd, de tweede in 2022. En nu komt er dus ook een derde film.

De plannen voor het project zijn inmiddels onthuld en het is de bedoeling dat de film in de zomer van 2027 in de bioscoop verschijnt. De regie is in handen van Pierre Coffin. Brian Lynch schrijft het script.

Ontdek meer