Ed Sheeran had drugsverslaving

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:06

Ed Sheeran is vroeger verslaafd geweest aan drugs. In een openhartig interview met Rolling Stone vertelt hij over de problemen waar hij mee kampte.

Het drugsgebruik begon toen Ed op 24-jarige leeftijd met vrienden was die verdovende middelen gebruikten. “Ik herinner me dat ik op een festival was en dacht: ‘Nou, als mijn vrienden het doen, kan het niet zo erg zijn’”, aldus de zanger.

Het bleef niet bij die ene keer. “Het wordt een gewoonte die je één keer per week doet. Vervolgens één keer per dag en dan twee keer per dag, zelfs zonder drank. Het werd een slechte vibe.”

Wat Ed precies innam is niet bekend. Hij heeft besloten die details niet te delen om te voorkomen dat zijn kinderen het later kunnen lezen. En over die kinderen gesproken: zij zijn precies de reden waarom de zanger zijn feestverleden inmiddels achter zich heeft gelaten.

“Twee maanden voordat Lyra werd geboren, zei Cherry: ‘Als mijn vliezen breken, wil je dan echt dat iemand anders me naar het ziekenhuis brengt?’ Een paar biertjes drinken is één ding, maar een fles wodka leegdrinken is iets anders.”

Eerste beelden van derde seizoen 'Dertigers' gedeeld

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:47

Het tweede seizoen van ‘Dertigers’ is amper afgelopen of er wordt al nieuws gedeeld over het vervolg. VRT heeft de eerste beelden gedeeld van het aankomende seizoen!

De opnames van het derde seizoen zijn inmiddels afgerond en VRT meldt dat we het eindresultaat ergens in 2025 op onze beeldbuis mogen verwachten. Maar omdat dat natuurlijk nog erg lang duurt, worden we nu alvast warm gemaakt met een aantal gloednieuwe setbeelden.

In het tweede seizoen zagen we hoe Laura hoorde dat Jonas misschien onvruchtbaar is en ze vervolgens steun zocht bij haar collega Klaas. Ruben probeerde Jonas los te laten, de relatie van Sami en Lies kwam onder druk te zijn en Marvin en Nele gingen uit elkaar na Marvins wilde nacht met Ada. In het derde seizoen ontdekken we hoe deze verhalen verder gaan.

1
2
1
2
3

Lady Gaga komt deze week met nieuwe muziek

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:42

Lady Gaga blijft haar fans verrassen. Nadat ze een paar weken geleden haar ‘Joker’-album ‘Harlequin’ uitbracht, komt ze later deze week met nóg meer nieuwe muziek.

Terwijl het ‘Harlequin’-album nog volop ontdekt wordt door fans, is Lady Gaga alweer bezig met de komst met haar volgende plaat. In februari brengt ze, zoals eerder al werd aangekondigd, haar zevende album uit. En één nummer daarvan verschijnt deze week al.

Fans zijn er deze week zelf achter gekomen dat het liedje 'Disease' heet. Vanaf aanstaande vrijdag is de song te beluisteren.

Ontdek meer