Marthe en Sinerjey openen eigen dansstudio

Dieter Blarinckx-20 maart 2023 om 21:28

Groot nieuws voor Marthe De Pillecyn en haar man Sinerjey want samen opende ze onlangs hun eerste eigen dansstudio! Dat maakte het koppel zopas bekend via sociale media.

De twee openden een dansstudio waar iedereen zichzelf kan zijn en waar personen van alle kleuren, gewichten en leeftijden welkom zijn. Sinerjey's Dance Studio bevindt zich in Ieper (West-Vlaanderen) en wordt dus gerund door de twee love birds.

"Zeven maanden geleden opende ik, samen met mijn man, onze eigen dansstudio. Het is een dansstudio waar iedereen zich thuis kan voelen. Een dansstudio waar kleur, gewicht, leeftijd,... géén beperking is", klinkt het in de stories van Marthe.

Naast dat nieuws kondigde Marthe ook alvast de eerste grote dansshow aan, waarvan de ticketverkoop van start ging op maandagavond om 19u. De tickets waren in een mum van tijd de deur uit!

Blijf zelf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van hun dansstudio via deze link.

Winnaars Red Bull Street Style bekend

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:24- Foto:

Red Bull Content Pool.

De Belgische Soufiane Bencok is deze week in de achtste finales gestrand tijdens de Red Bull Street Style Global Championship in Brussel. De 23-jarige Jay Hennicke uit Australië en de 22-jarige Anastasia Bagaglini uit Italië werden gekroond tot wereldkampioen.

De finale stond plaats in een uitverkochte Docks Dome. Zestien van ’s werelds beste freestyle voetballers gingen daar de strijd aan om de wereldtitel. Jay Hennicke was één van de winnaars. "Wow, dit had ik echt niet verwacht! Ik heb het nog nooit tot de top acht van een wedstrijd geschopt”, zo klinkt het. “Dit was zó cool. Ik voelde me geweldig en was ook echt op m'n gemak vanavond. Waarschijnlijk omdat ik met een paar van m'n beste vrienden op het podium stond? Great energy, Brussels! Ik heb hier geen woorden voor. Bedankt!"

Voor de andere winnaar, Anastasia Bagaglini, was het de eerste deelname ooit aan Red Bull Street Style. "Ik voel me heel goed. Heel, heel, heel, heel goed. Ik doe al sinds zeven jaar aan freestyle voetbal en ik train elke dag. Deze overwinning is een mooie beloning voor al m'n werk!”

Van Belgische bodem deed Soufiane Bencok mee. Hij streed in zijn thuisstad mee aan de titel, maar haalde de kwartfinales helaas niet. "Het was een eer om voor zo'n geweldig publiek te mogen freestylen, en dan nog in m'n thuisstad!”

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer